torstai 15. toukokuuta 2014

KaspianRaportti linkki

http://www.liveleak.com/view?i=476_1399997431

Siinä on kaikille niille (Jukka Aakula) jotka nyt elämöivät ja kohkaavat tätä NATO asiaa, tuon "Kaspianraporttityypin" näkemys ko asiasta.

Tottahan tuokin.

Aatelkaa ja huomioikaa ja huomioon ottakaa.

Se, että tuo (ilmeisesti Ryssä) tyyppi kuvaili  suomea Venäjän näkökulmasta niin, että "Suomi nähdään Venäjällä sinä maana joka pääsi karkuun". .... .  tuo on kieltämättä vähän ....huomioitavaa ja jotain mille voi ainakin kohottaa kulmiaan.

Mutta katsokaa miten mahtavaa onkaan "päästä karkuun" tuota taantumuksen ja valjuuden ja tyhmyyden ja muun sellaisen -Karhua. Suomi voi aika helvetin hyvin verrattuna kaikkiin niihin maihin ja kansoihin ja puihin ja eläimiin, jotka ei ole "päässeet pakoon" Ryssää ja sen autuasta syliä. Kaikki ne muut on aika helvetin ankeita persläpiä ja toivottomia helvetin esikartanoita ja hirvittäviä 3n Maailman järkytyksiä ja rotanloukkoja, siinä missä Suomi kiiltelee vielä ihan helposti Ensimmäisen Maailman Ensimmäisten Maiden joukoissa.

On ihanaa olla karussa !!

Sääli niitä (ei oikeasti) jotka eivät ole karkuun päässeet.

* * *

Mainittakoon tässä samaan syssyyn, että kun joku aikaa sitten kommentoin erästä videota tuolla Live Leakissa, sain aikaan yllättävän pitkän viestiketjun kommenttiini jonka luulin jäävän vain minun ja sen Ryssän jolle siinä vastasin -väliseksi. Mutta se paisui paisumistaan ja nappasi mukaansa ihmisiä ympäri palloa ja tunteita yms äärilaidasta toiseen. Kyseessä oli lähinnä suomen kyky puolustautua Venäjää vastaan yms.

Ja se Ryssä jolle vastasin, sanoi ettei Suomi voisi tositilanteessa mitään jos Ryssä vain haluaisi "ottaa" suomen, tuosta noin vain. Ja jotkut taas Amerikkaa myöden näyttävät uskovan, että se käy kyllä ja ehkä jopa helposti, mutta tarinani juju on siinä, että lohdullista kyllä 1 Ryssä (jolla oli ilmeisesti "Avataarinaan" ihan oma kuva ja se oli joku Ryssän Armeijan Soldaatti) vaikutti aidosti pöllämystyneen ajatuksestani, että se olisi edes mahdollista tai jotain mitä todella joskus voisi tapahtua -että Ryssä siis valtaisi tai yrittäisi vallata, suomen. Ja hän kysyi "miksi ihmeessä Venäjä haluaisi vallata suomen!?".

Tämän halusin vain raportoida, lohduksi esim Jukalle, joka siellä nyt kärvistelee ja hikoilee tuskissaan ja pelkää Ryssän kohta olevan jo jos ei oven, niin ainakin nurkan, takana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti