keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Silmään kustu


Rosanne Parikka on joutunut nimittäin Poliitikon (tai ehkä useammankin) uhriksi. Toistaiseksi tuntematon poliitikko (mahdollisesti Rehn tai Väyrynen) hyökkäsi noin klo 8:n aikaan eilen (Ti 27.05.2014) illalla Rosannen kimppuun ja kusi tätä silmään.

Hän (poliitikko) oli tullut päälle ihan täysin yllättäen, pusikosta jonka ohitse Roseanne joutui kulkemaan mennessään poistattamaan älyään ja lakkauttamaan kynsiään, -huutaen ensin "splääääärsshh!!" (tai jotain vastaavaa) ja hän sitten kiskaisi äkkiä, väkivaltaisella ja saumattomasti -yhdellä ainoalla!- liikkeellä housunsa noin polviin ja virtsasi Rosannea suoraan silmään. Kyseinen Poliitikko oli kustessaan ilmeisesti myös lupaillut neiti Parikalle kaikenlaista, mm "kuun taivaalta" ja "kaikki maailman rahat" ja "lisää työpaikkoja ja toteutuneita haaveita" ja "vähemmän, mutta parempia MaMuja" yms potaskaa.

Tekijää ei ole toistaiseksi tavoitettu, mutta hänen uskotaan lymyilevän joko EU-parlamenttitalossa tai ehkä jopa suomen Eduskunnassa (mahdollisesti sen kahvio -osuudessa).

Tapausta selvitetään par´aikaa.

* * *

Eikä tapaus ole edes ainoa laatuaan, sillä kuten varmasti muistatte, vasta viimeviikon Torstaina joutui Timo Soini ontumaan ja jytkymään kertakaikkiaan pahannäköisesti, jonkun vielä tavoittamattoman, hullun tyrkättyä häntä anaaliin, kyrvällään. Timo oli menettää persreikänsä käyttömahdollisuuden useaksi kuukaudeksi, mutta onneksi Venäjän Duumasta lähetettiin apuun persläpien oikoja expertti (hetero, HUOM!) Pudimir Vlatin.

Mutta summa summarum; kummankin odotetaan toipuvan lähes entiselleen. Timon -isoksi lihavaksi, läskiksi konservatiivi taantumus junttinuijaksi ja Parikan -tyhjäpäiseksi missiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti