maanantai 26. toukokuuta 2014

Sekalaista Shittiä osa.1

Sekalaista asiaa.Siinä se on !! Anna Abreeu. Käärmeennahkajäljitelmään verhottuna ja treenattu perse pullottaen. Mutta siltikin yhtä lyhyenä vaikka yrittää noilla hirveillä "plätform" lenkkareilla nousta edes pöydänkulman tasolle, mutta ei !! ei !! se vaan pysyy jonain Umpalumpan ja smurffin väliltä olevana kääpiönä. Mutta eihän siinä mitään, allest klar mein general.

Ajattelin vain tuota juttua katsoessani (iltalehdestä) että "Annan tulisi vain näyttää tai jopa levittää pimppiä ja pitää suunsa kiinni!" Muunmuassa tällaista minä ajattelen, nähdessäni Annan.
Nuo sen korvissa olevat renkaathan kävisivät vieläpä uskoakseni, aika täydellisesti penisrenkaista!! ainakin siis normaalikokoiseen (16-18 senttiseen) ja sitä vähän pienempään penikseen. Ja se on kai niin tyhjäpäinen bimbo muutenkin, että sitähän voisi ihan hyvin ja ilomielin naida, panna, nussia, tai jopa köyriä -tuosta päästä ja noista renkaista läpi !!Itse en asiasta mitään kyllä tiedä, mutta Uutisointia on uskottava. Eli Hans Välimäki on yleisin ja  suurin mahdollinen grillausvirhe!! Välttäkää "rillatessanne" siis Hanssia, kaikin käytössänne olevin keinoin!! Ja levittäkää ihmeessä tätä viestiä.

Jahaa, ja tuo saatanan "kurpitsa" se vaan jaksaa "heilua". Siinä on "poliitikko" henkeen ja vereen !! "Mitä vain, muttei oikeita orjan töitä" voisikin olla oiva uusi "slougani" eli iskulause, sekä hänelle, että kaikille niille.
Kuinka hevon vittu se edes jaksaa !!?!? Eikö Pave ole jo ainakin 80 v ?! vai ...tai eii, eeeii...eijeijeijeijei, ei se voi olla!! .....vai voiko ??!.. eihän se nyt sentään siis 190 (sata ja yhdeksänkymmentä) vuotias voi vielä olla ?


* * *"No mutta!! tuohan kuulostaa hyvältä!!"Ja tässä on teille vielä....

*fflymps* "Onx ne vaalit jo pidetty!? hei !!?"


..pullo pyllyssä !!
Mikä on myös tuntemukseni, sattumoisin, sekä Venäjän voiton, että EU-vaalien ja koko vitun EU:n takia ja tiimoilta.

2 kommenttia:

 1. Luin pari sivua tätä sontaa ja suosittelen erittäin lämpimästi että vedät itsesi narun jatkoksi. Aika ala-arvoisia kirjoituksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haista paskaläjä vittu ! Vasta NYT näin tämän kommentin !! JUMALAUTA kusipää !! Suksi saatanan ääliö vittuun !! Ja poistu Blogistani !

   MURHAA ITSESI ! Säästä meidät muut.

   Kiitti.

   Poista