sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Eu Vaalit & äänestys

Äänestittekö te kaikki EU-vaaleissa ?! .....minä en !

Äänestämällä legitimoitte koko paskaa, koko systeemiä ja kaikkia sen mulkvisteja loisia yms Kontrolliporukkaa.

Olen oikeastaan samaa mieltä kuin ehdoton lemppari "blogaajani" kun hän kuvasi äänestämistä suurinpiirtein näin ; "äänestäminen on modernia ihmisuhrausta. Siinäkin suoritetaan se maaginen teko / rituaali ja jäädään katsomaan ja jännittämään josko ne näkymättömät henget (tässä tapauksessa EU-mepit ym) ja maagiset voimat jotka sinä äänelläsi / uhrauksellasi voimautit ja valtuutit pitämään asioistasi ja kohtalostasi huolta -muistavat sinua jotenkin ja toteuttavat toiveesi."

Totisesti !!

Ei äänestämistä juuri tuon paremmin voisi enää kuvailla !! Se on totisesti kuin ihmisuhraus yms pakanahömppää ja taikauskoa, eli luullaan ja toivotaan ja kovasti uskotaan, että tämä ja tämä taikarituaali auttaa tulevaisuudessa ja ihan ihka oikeasti ja todellisesti, ja jos ei niin ...sitten ei! ei voi mitään! henget ovat puhuneet, ja taikavoimat jylläänneet -kuten lotossakin- ja jättäneet sinut kylmäksi. Ja luultavasti sinä ansaitsitkin sen ! saatanan ketku.

* * *

Se että äänestää EU-vaaleissa (sana "vaali / vaalit" ei muuten ensinnäkään ole suomea eikä siksi tarkoita suomeksi yhtään mitään, eikä sitä siksi kukaan oikeasti ja välittömästi edes ymmärrä) on kuin saisi valita sen, että käyttääkö raiskaajasi kondoomia vai ei ja jos käyttääkin niin minkä väristä?!
Kun taas oikea vapaus jne, olisi olla tulematta raiskatuksi alunperinkään !!

Saatanan typerät tolvanat !! taas !

No, ehkä jonain päivänä "suomalaisetkin" osaavat pitää itse itsestään ja jopa vähän toisistaankin ehkä -huolta. Mutta ehkä nyt on totisesti sen aika kun "pitää olla osa jotain suurempaa kokonaisuutta". Se on Texas Arcanea mukaillen, sitä Sapiens-Sapiens meininkiä. Suuria laumoja, ei järkeä, ei missään nimessä sielua ja aitoutta yms paskaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti