torstai 15. toukokuuta 2014

Aamunavaus Uutiset osa. 1

*Nuuuusskk* "aaayeh say god damn ! "


Wau !! Heheheiiii, hienoa ! Ihanaa !! Leijonat, ihanaa. En ollut tiennyt, että Kokaa tai Hepoa / Heroiiniä yms saa nykyään käyttää ja vieläpä noin avoimesti ! Ja että sitä sitten käytetään !! Ihan leijonamiehistössäkin ja kesken pelin ! Kyseinen käyttäjä ei ole mikään yllätys, mutta tilanteen rentous ns"kasuaalisuus" ja muu suoraviivaisuus -tekee kyllä jo vaikutuksen.
Hyvä pojat.

(Oikeasti en tue huumeita, huom.)


Tiina Järkky poistui viidakosta, koska säikytti viidakon elukoita. Näin kertoo Uutistoimisto Jutkut & Jutkut. Tiina on mm saanut viidakossa ollessaan -apinat !! kaikista maailman olioista, voimaan pahoin ja oksentelemaan ja toljottamaan silmät lautasen kokoisina ja pällellään, niin että osa niistä unohti jo jopa syödä ja kupsahtivat maahan kuolleina ja osa "puolikuolleina". Useat linnut myös erehtyivät luulemaan häntä kivikoksi tai joksikin ryteiköksi ja laskivat jatkuvasti ulosteensa Tiinan niskaan, ja jotkin lajit kävivät vain rääkymässä ja kynsimässä häntä.

Useat apinat myös heittelivät paskaa perseestään kohti Tiinaa ja muutama epätoivoinen uros yritti jopa häntä vähän astua, mutta vain takaapäin!! heti jos tiina kääntyi yht´äkkiä ja odottamatta kyseiseen yllätysnussijaan päin -muuttui osa apina-uroksista suolapatsaiksi ja osa kuukahti vain samantien kuolleena maahaan (sydänkohtaus) ja yksi onnellinen? selvisi pelkällä säikähdyksellä. Mutta se oli kyllä helvetinmoinen säikähdys!! sellainen jota ei hevin unohda, ja joka tod.näk traumatisoi kyseisen simpanssin loppuiäkseen.

 Tiina jouduttiin lopunkaiken ajamaan viidakosta ulos, ihmisistä ja eläimistä muodostuneen partion / joukkion toimesta, -seipäin ja hiilihangoin ja palavin soihduin, mutta ainakin toistaiseksi kaikki näyttäisi sujuneen kuin sujuneenkin, suht rauhallisesti ja odotusten mukaan, ja Tiina joutuu palaamaan asuttamaansa viemärionkaloon myöhemmin tällä viikolla (huomenna).

Ja kuten kuvasta näkyy ja voi lukea, ovat Kanadan viranomaiset (byrokraattikommunistit) onnistuneet de-aktivoimaan rannoillaan makoilleen ja lojuneen ja osittain jo mädäntyneen valtavan, lihavan (läskin) olennon joka on myöhemmin -tarkemmissa tutkimuksissa- osoittautunut  suomlantilaiseksi Europarlamentaarikoksi Timo soiniksi !! joka edustaa suomea, EUroopan Parlamentissa.

Timon epäillään ajautuneen kyseiselle rannalle mahdollisesti joko Ibizan lomaltaan, josta hän mystisesti noin kk sitten katosi "kuin jälkiä jättämättä" tai sitten hän on lähtenyt ajelehtimaan jo noin 5kk sitten joko jostainpäin Brysseliä tai Monacoa tai ehkä jopa Luxembourghia, jossa hän oli sekä avaamassa itselleen uutta pankkitiliä, että juomassa (virallista ja virallisesti ja viran puolesta) Shamppanjaa ja ahmimassa myös kaviaaria.

"Hän ehti kyllä ihan hyvän määrän sitä kaviaaria syödä" sanoo brysseliläinen Poliitikko ja Superkommunisti Herrman Komintern ja lisää vielä, että "toivotaan nyt vain parasta, toivotaan että Thimou selviää ja voi jatkaa sympoosiumeja kanssamme ja että me voimme yhdessä juoda vielä monet Shamppanjat ja syödä vaikka ...pitsaa". "Hän on syönyt niin sankarillisesti meidän tarjoamiamme herkkuja ja juonut meidän hienoimpiakin viinejämme, että tunnemme ihan olevamme hänelle siitä ja muusta, jotain  velkaa!!" lisää vielä Kreikkalainen Grigoorius Rahapatapoulous-Tuholainen (EU-"Meppi").


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti