keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Peilfeis aukoo päätään

"The 3 stooges "


Yööööäääk.

Siinä se vitun rullahuuli taas huutelee itseään kuuluisaksi. Pitäisi vaan saatanan Morlokki sen turpansa kiinni ja menisi sinne minne kuuluukin, eli sillan alle kännäämään ja vetään "blossii ja tödee". Tai jotais Sveduja ja hinttei turpaa tai jotai...tihihihihiii.

Suomi on siis nyt hänenkin (Jari Tervon lisäksi) mielestään "läpeensä Rasistinen" maa. O.K.

"Rasismi"....

- jotain mitä Valkoiset sanoo tai tekee mikä inhottaa ja ärsyttää; typeriä valkoisia (katso kuva yllä) tai juutalaisia tai kaikkia muita paitsi valkoisia.

- Itseriittoista ja maskuliinista ja ei-konsensushakuista itseilmaisua ja vapautunutta sellaista! vapautunutta kuin nuori ja älykäs homopoika ....tai lintu tai jokin. Balettitanssija? Hankamäki ?...what ?!

- Kännäystä ja hiljaista muminaa ja Peilfeissiä ärsyttävää kirjoittelua netissä.

- Kieltäytymistä ottaa neekeris-miehiltä suihin spontaanisti kadulla ja pusikoissa ja ehkä jopa jossain kapakoissa.

- Kykyä ymmärtää ihmisrotuja ja niiden käytöstä ja "geneettisiä erityispiirteitä" yms.

- Ihan vain ...kävelemistä ja elämistä -ympäriinsä ...valkoisena!

- Liian valkoinen ja kunnollinen ja kaunis musiikkimaku ja tyylitaju yms.

- Pidättäytyminen alikulkusiltojen seinien töhrimisestä ja suht kunnollinen tapa käyttäytyä.

- Olla virtsaamatta julkisesti.

- Mahdollisesti myös liian hyvin syöminen ja liikkuminen jollakin omalla kulkuvälineellä. (Jopa vain pyörällä).

- Talvi-Sota

- Kutsua Neekeriä "Neekeriksi".

- Vihata Jutkuja, samalla kun Peilfeis ja muu Vasemmisto vihaa niitä itse, tulisesti.

" The Anti...*huoh*...Racist ..." why am i NOT surprised..!?
- Olla jotain muuta mieltä kuin tuo ympärillä vellova Muulilauma. (Johon siis Peilfeissikin oikein näpsäkästi sisältyy).

- Antaa lapselleen jokin muu nimi kuin "Muhammed" tai "Abdullah".

....kaikkea näitä ^^ on tuo kyseinen "Rasismi" ja vielä enemmän !
Älkääkä edes saattako minua alkuun "Vihapuheen" suhteen !!....ei helvetti !! Jos tuon typerämpää, ämmämäisempää, kukkahattu totalitääritanttamaisempaa, nynnympää ja oksettavampaa ja oudompaa -nimeä voisi jollekkin asialle vielä keksiä, ...räjähtäisi koko Maailmankaikkeus spontaanisti tuhannen pillun päreiksi.

Lobotomisoitu Muulikin on elinkelpoisempi elämänmuoto kuin yksikään niistä vitun idioottimaisista saatanan KYRVISTÄ!!!! jotka tuota(kin) sanaa / käsitettä viskelevät ympäriinsä ja pelottelevat sillä ihmisiä. Siis Oikeita Ihmisiä.

* * *

Eniwei, on todella vastenmielistä ja aidosti säälittävää, että nyt ja tässä -anno domini 2 0 1 4 on suomessa isoja miehiä (ikänsä puolesta) jotka on valmiita "räppäämään" siis aikuiset miehet !! jonkin noin tympäännyttävän typerän höynän puolesta ja ovat valmiita ampumaan "omaa kansaansa" (jota vihaavat tulisesti) ja myös itseään -jalkaan ja mahaan, niin tehdessään.

Bimboja, bimboja kaikki tyynni !

Odotan sisällöllisempiä ja järkevämpiä ja omavaltaisempia ja itsenäisempiä ja persoonallisempia -kommetteja ja "ulostuloja" jopa silikoonitissisiltä, botox-pallinaamaisilta, turkkiinpukeutuneilta Haliwuudin friikkirouvilta ja rusina-aivoisilta missiblondeilta, kuin mitä nämä Herra Huut ovat taas laukoneet.

Tuolle sakille olisi kerrassaan kaunista järjestää vaikka ihan joku kunnonkin, kämppä -Afrikan sarvesta tai jostain ...ooooikein kiihkouskovaisesta Musulmaani käärmeenpesästä ja katsoa kauanko se sielläkin pihisee ja uhoaa ja soittaa "akkaria" (akustinen kitara SUOM.HUOM) kuorkin (kuorma-auto) lavalla jossain torilla.

* * *

Ja tuosta kuvasta vielä ...siitä käykin jo hyvin selväksi tuo Vasemmiston oikea ja aito, syvällinen Ydin-Olemus eli silkka väkivalta ja puhdas viha ! Ja niiden "sublimoidut" muodot yms typerä paska ja huonosti verhottu pahuus. Kuvassahan tämä nero, tämä Suuri Runoilija ja Kansantaiteilija Peilfeis -pui isoa, läskiä nyrkkiään katsojalle ja kysyy ikäänkuin jo katseellaan, että "haluutsä turpaas?!" ...kuten sivistyneet ja fiksut ja älykkäät ja valkoiset Miehet tuppaa tekemään. Levittäessään siis Rauhan, sanomaa.

Rauhaahan levitetään siis ensi-sijassa lähinnä väkivallalla, kuten Vasemmisto hyvin tietää. ....

Suomi ei siis ole vielä Karrin mielestä tarpeeksi rähmällään, alemmaksi tarttis päästä ja lässähtää. Somalin puikulapäille pitäisi kai järjestyä ihan jo koko talo samantien ja niitä pitäisi kai odottaa Mersu, siis uusi tietenkin!! ...typerys!! -lentokentällä kun ne ..mmm.. hyvää hyvyyttään antaa meidän alhaisten kokea läsnäolonsa ja nauttia siitä, kun nämä Afrikan Jalot-Villit sallii meidän nauttivan olemassaolostaan ja sen kaikesta rikastuttavasta loistosta ja loisteesta ja lumosta ja kotoisuudesta ja kaikesta kauniista ja hyvästä. Ja ennenmuuta; aitoudesta ja juurevuudesta.

Uskoisin, että meidän kuuluu seuraavankerran Muslimin tjms nähdessämme, heittäytyä yht´äkkiä maahan ja odottaa, että tämä Pyhimys! menee joko ohi ja kunnioittaa edes sen verran, että viitsii sylkäistä paksuun selkänahkaamme tai sitten kävelee ylitsemme, sillä matoksihan siinä on itsemme roiskastu.

* * *

Kaikki tämä .......tai sitten tuo typerä mulkku on vain itse se pelkäämänsä Mörkö, eli "Rasisti" ja heijastaa sen kunnon Vasurin tavoin Meihin Muihin, mitä itse on, eli kasa typerää ja lahjatonta paskaa.
Ehkä sen tulisi vain potkia itseään naamaan eikä aukoa sitä julkisesti !! (sehän näyttääkin jo tehneen niin...)

Tuollaiset tulisi pikimmiten polttaa Roviolla sanon minä ! Ei mitään muttia, tuleen vaan niin kuin olisi jo.


Ja P.s vaikka "Suomi olisi, läpeensä Rasistinen maa" niin ....souwwot ?! Oletko sinä itse, itseasiassa jokin neekeri tai Ryssä tai Somali kenties? tai kotoisin Karibialta tai ...Kuala-Lumpurista tjs ?!Ei "Rasismia".
Eli siis summa summaarum ; mitä siellä änkytät saatanan kännikala kusipää ?!!? Eikö sinun tulisi olla jossain vitun hamppareista koostuvassa vitun reppanoiden ja muiden ylijäämä-ääliöden mudostamassa ryyppyremmissä, jossain pusikossa tai sillan alla ja hyökkäillä siellä satunnaisten Ihmisten kimmppuun ?!

Haista saatanan Suomi-juntti kommunisti elukka: vittu.


Ps.Ps "Musiikkisi" on täytä vitun sotaista paskaa, ja vielä vähemmän. (Niin paskaa itseasiassa, etten ole kuullut käsittääkseni "nuottiakaan" enkä aio kuullakkaan!)

HÄPEÄ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti