maanantai 26. toukokuuta 2014

Henkka oli oikeassa !!

Olin tulossa tänne ilkkumaan ja hehkuttamaan sitä, että Henry Laasanen on osunut totaalisen täysin napakymppiin "vainoharhoineen" ja "mielipuolisine saarnoineen" ja muine "huuhaa höynineen" kun on sanonut sanasta sanaan, että "naisettomuus tekee (joistakin) miehistä tappajia!!".

Mutta Henkka olikin jo kerennyt itse ensin : http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/168928-laasaslaisen-teorian-synkat-ennustukset-toteutuvat

AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaAA AHAHAHAAAAhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! No !?!?! Miltäs nyt tuntuu, kaikki ne naaraat jotka on käyneet Henkalle änkyttämässä vastaan!?!?! ja "tietämässä paremmin" hänen blogissaan ? Alkaako asiain laita jo valjeta vai tarvitaanko näitä "drive by" ampumagallerioita vielä useinkin !?!

http://www.liveleak.com/view?i=d53_1400928980

http://www.liveleak.com/view?i=4fd_1400921453

Ja kuten ...


...Rami tietää kertoa, oli kyseinen vitun rotta vieläpä Jutku !! Oiiiiiii veii kuinka somaa ja sattuvaa !

Niin on tämäkin vitun paskalortti ...

Joel Lilo (A Jewish piece of murdering SHIT !)

Eli kyseinen älykääpiö oli tätä "ylivertaista" ja niin "lahjakasta" ja "älykästä" ja kehtaampa jopa väittää, että "Jumalaista!!!" "Valittua Rotua" eli Juutalainen eli Jutku eli Jeesuksenkin (joka oli Jutku!) vihaama "rahanlainaaja" !!!

Y Ö ÄÄ Ä ÄÄ ÄÄ  K K KK!!!!

Tuo hahmo ^^ muuten, näyttää siltä kuin jokin vitun Kalkuttalainen viemärirotta olisi nussinut ihan vitun rumaa Muslimiapinaa ja jonkinsortin Mustalaista ja tuo oli tulos, ja näyttää myös siltä, että sen pää on joskus puristunut jonkin kahden raskaan kohteen väliin / välissä. Ehkäpä Beelsebuubin persposkien, hänen syntyessään sieltä ulos !!! Hyi helvetin vittu minkä näköisiäkin NE on !! Mutta sehän on jo tuhansia vuosia ollut tunnettu fakta, että Juutalaiset lienevät maailman iljettävin ja rumin "ihmis" rotu.

* * *

Anyway. .. ...niin, siitä sitten saitte! Henkka oli oikeassa, mutta "naiset tietävät aina paremmin" ja niille totuutta on kovin vaikeaa saada perille.

Elikkä summa summarum ; Hollywoodissa työskentelevän Juutalaisen (luultavasti rikkaan) paskan poika (itsekkin siis paska) murhasi nipun (käsittääkseni Valkoisia!! ja naisia) ...koska oli typerä ja hullu ja naiseton ! Juuri kuten Henkka on sanonut !!

Juuri täsmälleen ja tasan ja 100% tarkkaan !!

Hyvä Henry, oikeassa olit.

Valitettava tapaus, mutta näiden Muiden rotujen ollessa kyseessä ja kadulla ja vapaana ja olemassa jne, valitettavan yleinen.


Ja sai samantien myös jatkoa !!

http://www.liveleak.com/view?i=ccf_1401051371

Tosin tuossa tapauksessa kyseessä taitaa olla, kukas muu, kuin vanha tuttumme eli : Neekerit !! Mustat Murjaanit ja Tasa-arvoiset rytmitajuiset lapsenkaltaisen positiiviset kanssa "ihmiset" ja rikastuttajat ja suvaitsemista osakseen tarvitsevat ja ansaitsevat ....vitun paskat !!!?


"On meidän rannoillamme rauhallista...... ja turvaisa on Rinne tunturin.."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti