tiistai 27. toukokuuta 2014

Anttoonio rauhoittuu


Aha juu, no ...joo, juu .....juu-u juu-u. No tämä on jokatapauksessa kuitenkin ihan tärkeä Uutinen kumminkin. Eli; on hyvä, että tämä on nyt ilmoitettu ja raportoitu maan kansoille tulevaksi.

Tämä olikin itseasiassa alkuviikon ehkäpä tärkein Uutinen, Muukalaisten läsnäolo maapallolla tai NASAn edesottamukset esim Marssista tai Ryssä vs Ukraina ja Amerikan lässähdys -kaikki!!! kalpenevat kyllä tähän nähden !!
Tää on kyllä siis ihan hyvää ja mielenkiintoista luettavaa ja vähäisessä määrin jopa opettavaista. Eli nyt minä tiedän!! en siis luule tai usko, vaan tiedän!! for a fact! että jossain päin suomea (Stadissa) on joku kuuluisa hinttapuli joka "ei varsinaisesti ole alkoholilakossa, mutta kuitenkin!... ottaa ihan rennosti ja riläx".

Ei paha, ei paha.

On ihan hyvä, Anttoonio, jos haluat ottaa vähän rauhallisemmin ! Kapteenikaan ei pane pahakseen, joten ; lepo vain !

Jos saan ehdottaa edes joitain ideoita siihen, miten käyttäisit tuota ilmeisesti nyt lisääntyvää vapaa-aikaasi niin täältä pesee; voisit (jos viitsit?! viitsisitsä? etsäviitsis?!) käydä mieluusti vaikka läpsimässä Halosta käsilaukulla suoraan naamaan !! ei siis "päähän" ylimalkaan, vaan tarkkaan -suoraan naamaan !! Siihen vitun läskiin isoon "perunanenään" tai niihin selluliittiposkiin, mutta ihan sama lopunkaiken mihin takalleenottaen, mutta jos nyt johonkin osut kuitenkin. Kiitos.

Tai sitten voisit esim ; suunnitella "kaasu-isku"n (kuinkakohan monta ´bottia´ tuonkin nimityksen käyttö herätti !?! luultavasti aika monta!! ahahAHAHaha [valvontabottia tarkalleenottaen]) Seppo Lehdon ja Mäenpään Ollin kanssa, johonkin Suomen Juutalaisten saatanansynagoogista tai jostain kellareista, missä ne nyt yleensä sitten viihtyykin (Eduskuntatalossahan niitä on myös...)

Tai voisit esim ratkaista kvanttifysiikan mahdolliset ongelmat ja ennakoida sitä miten autoilu kehittyy tai taantuu tulevaisuudessa.

Tai sytyttää Kiasman tuleen ....ihan miten vaan.... (?!?)...

Tai viuhahtaa Metallican keikalla ja kusta vaikka Puuttinin Vladimirin suuhun !!

Mahdollisuuksia on niin monia!! ja vain yksi elämä (kerrallaan) käytettävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti