keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.6

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 02:40 07.05.2014

- On tapahtunut jotain ällistyttävää ja todella yllättävää.
Olimme rutiinilennolla paikallisessa (Maapallolaisten omassa) aurinkokunnassamme, kun yht´äkkiä !! varoittamatta tuli näkökenttäämme tuntematon pieni alus. Noin ovaalin muotoinen suurinpiirtein ja ehkä 2-5 metriä halkaisijaltaan ja alus oli selvästi tulossa ylöspäin, lähes suoraan edessämme ja meistäkatsottuna lähes kohtisuoraan alhaalta.
Alus näytti sinkoutuneen ylös Jupiterin pinnalta tai jostain sen kuista.

Olimme jo muutoinkin yllättyneitä tästä, sillä täällä ei pitäisi liikennöidä mitään muita aluksia tällähetkellä, paitsi tietysti Muukalaisten satunnaiset partio-alukset ja Kommunistikuutio. Mutta vielä mitä! kun olimme noin 600 avaruuspeninkulman päässä toisistamme ...otti tämä pikkupaatti meihin yhteyttä !! "näytölle!!" sanoin äimistyneenä, ja ....uskokaa tai älkää, siinä se oli ja kiilteli : Kimi Räikkönen !! ilmi elävänä !!

Emme olleet uskoa silmiämme, emmekä mittaristojamme ym laitteitamme, Hra Barf mm liikuttui kyyneliin asti ja lähti nyyhkien kohti kortteereitaan ja Hra Datalta pullistui silmät päästä ja ne putosivat hänen eteensä, kojelaudalle. Minä hieraisin silmiäni ja pieraisin epäuskoisena, ja hinkkimuija Troi taisi jopa pyörtyä!! (siis Kimin nähdessään ...)

Tultuamme taas jokseenkin järkiimme, yritimme puhua Kimille, mutta hänen aluksensa liikkui niin suunnattomalla nopeudella ja niin vaivatta, ettemme saaneet kuuluviin muuta kuin suhinaa ja kohinaa (tai ehkä se olikin Kimin puhetta, mutta ...yhtä kaikki; emme ymmärtäneet sanaakaan!!) ja myös näytön kuva alkoi rätistä, ja pian jo pimenikin, joten emme saaneet Kimin tilanteeseen juuri mitään uutta selkoa muuta kuin, että -hengissä on !!

Sitä ei ole vielä voitu selittää, miten on mahdollista, että hän on sekä päässyt liikkeelle alunalkaenkaan, saati sitten, että miten hän on voinut ampaista avaruuteen Jupiterin pinnalta ja niin suurella nopeudella! Se on häkellyttänyt meitä sittemmin joka  tunti ja joka minuutti. Ja parhaat miehemme ovat asialla, tutkimassa, miettimässä, kahvittelemassa.

* * *

Tilanne on todella poikkeuksellinen ja hämmentävä, ja jättää myös monta kysymystä avoimeksi. Muun muassa sen, miten on mahdollista, että Kimin lautanen on yhä lentokelpoinen ja ehjä? onko hän kenties itse osannut korjata sen, Jupiteriinsyöksyn jälkeen? tai säilyikö alus kenties alunperinkin täysin kunnossa. Näihin ja moniin muihin kysymyksiin ei ole ainakaan toistaiseksi mitään merkittävää sanottavaa, eikä mitään vastausta. Joten raportti päättyy tältä osin tähän.

Pyrimme saamaan Kimin pikkupurkkiin / Jollaan uuden yhteyden tai siitä edes näköhavainnon ja "kampaamme" tarvittaessa vaikka koko helvetin Galaksin ja vähän päälle, ja etsimme samalla myös täällä jossain -kadoksissa olevaa Olli Rehniä. Josta ei ole toistaiseksi kuulunut pihaustakaan.

Kapteeni  kiittää ja kuittaa, ja toivottaa hyviä öitä ja aamuja ja sujuvia unia.


Meik it so !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti