sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Uutisista huomenta" Ja vitut ollu !! "

* * *
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014051818311551_uu.shtml
Asikkalassa on tanssilavalla jytissyt vähän enemmänkin kuin vain pelkät humpan tahdit !!
Otin jo vapauden olettaa / uskoa / tietää, että kyseessä on Mustalaiset tai jokin vastaava jengi.* * *
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014051818311504_ul.shtml
P-Koreassa Suuret Johtajat on pyydelleet vuolaasti anteeksi Kansaltaan !! Täytyi ihan miltei hieraista silmiään tuon luettuani.... mitä helvettiä tämä tämmöinen voi olla ??!.... onko maailman kirjat ja maailma itse todella jo näin sekaisin !!?!? Toki hyvässä mielessä, mutta ..........sekaisin yhtä kaikki.

Minähän olen valaissut teitä, että koko maailman olemus ja tila ja sää ja taustatunnelma ja kaikki -muuttuu !! ja tämä vain lisätodistelee sitä. Liittynee ainakin napojen vaihtumiseen, kosmiseen taustasäteilyyn ja auringon Minimiin, se kaikki yhdessä luo ihan uudenlaista (ja iänkaiken vanhaa) energiaa ja olotilan tänne koko planeetalle. Ihmiset joko tottuu tai sekoaa .....ja sitten myöhemmin tottuu.
totutaan nyt vaan, eikä panikoida.
Allest klar.

* * *
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014051818311342_ul.shtml
Kovaa peliä Jöötteborissa.

Rähmispossu tietää kertoa edes yhden kvarkin kokoisen hipun enemmän asiasta : http://rahmispossu.net/2014/05/18/nuorukainen-ammuttiin-kuoliaaksi-backa-rodissa/

Veikkaan kyseessä olevan Musulmaanit tai Mustalaiset tai jotkin vastaavat apinat. En tule siis yllättymään mikäli käy ilmi, ettei ammuskelijat ole nimiltään esim "Håkan" tai "Jan" tai "Hjalmar" tai "Sven" tai jotain muuta vastaavaa.

+ kaiken tämän ohella, Virolaiset haluaisi tulla tänne Suhareiksi ! (taksikuskeiksi)..... nais.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti