sunnuntai 11. toukokuuta 2014

KuVitutettua Kukkua !!

Voihan Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatanan vittu !! TAAS !! Vitun Marxilaiset luuserit ja typerät vitun jyrsijät !!

Tämän tekstin kirvoittaa minut kirjoittamaan Timo Hännikäisen ...lähinnä, minua ärsyttänyt (ei kirjoittajan toimesta) uusi kirjoitus Sarastus-lehdessä. vittu mitä pösilöitä !!
Kaikki tuollaiset "Taiteilijat" / reppanat / turhat syöjät yms Stalinistinen saasta -pitäisi yksinkertaisesti kipata sinne minne heidän rappion alapuolelle sijoittuva "taiteensakkin" eli kaatopaikalle.

Vittu mitä idiootteja.

http://sarastuslehti.com/2014/05/09/kuvitettua-teoriaa/

(Lukiessani tätä kirjoitusta, tuli TV:stä McDonaldsin mainos, jossa pikkutyttö ja ilmeisesti isänsä ...meinivät riemusta hehkuen Mäkkiin !!! Jee, jipii Mäkki !!
Sehän onkin niin vitun uusi ja ihmeellinen juttu hei !! jee, jipii mennään Mäkkiin, mäkki on tääällä ! hei, kaikki ; kuulkaa !! Mäkki on täällä !!

Riläxätkää vaan jo, ei ketään enää hetkauta Amerikkalainen hampurilainen niin hirveästi. Inhoittaa tuo, että kaikkea Amerikkalaista esitetään yhä edelleen kuin jotain kuusta löytynyttä muinais Kiinalaista paskahuusia tai jotain, vittu se on nyt vaan jo aika "old hat" !! Ei niitä burgereita ja purilaispaikkoja ja Corvetteja ja Cokista yms -keksitty eilen!! Koettakaa nyt jo perkele päästä eteenpäin !! Tsiisus vittu sentään ihmiset !! Perkele !)

Niin, siis .....takaisin asiaan, nämä Marxilaisjyrsijät...yöääääääääk. mitä vittua on "tasainen taide" ?? litteä pinta ?? kaksiulotteinen läjä paskaa ?! ...kuka hevon helvetin vittu haluaa nähdä sellaista lahjatonta sontaa ??!! Ei kukaan.

* * *

Miten noin mätä sukupolvi onkaan voinut päästä syntymään, kuin 60-lukulaiset on !!?!? Ja niitä vielä vähän vanhemmatkin, kaikki rappiohipit yms tympeä ja ilkeä ja pikkumainen ja aidosti mielisairas saasta.

Tuota kaikkea seinähullua sekopäisyyttä lukiessani nousi jyskyttävän vahvasti mieleeni ja esiin kaikki se mitä Texas Arcane on sanonut Neanderthaaleista ja Sapienssin imbesilleistä ja muista. Tuossa se kaikki taas on !! niin selkeänä, niin kauniin kirkkaana ja niin kuvottavan kamalana !! Pelkkä jäljittelijä ja päätäänaukova imbesillimäinen tyhjä, typerä apina on totisesti kyseessä -mikäli tuo kaikki on sitä mistä se Sapiens-simpanssi rakentuu !!
Tyhjää täynnä !! Alusta asti.

Ei mitään sielua, ei mitään. Ei järjen hiventäkään.

Luin koko jutun aikalailla otsa kurtussa ja näyttäen kai siltä kuin joku koditon, likainen hoobo olisi juuri ruikannut mällit silmilleni. Kuvottavaa !! ja yhtä käsittämätöntä !! Mitä aineita nämä hippisukupolvet on oikein lopunkaiken vetäneet ?! Millä saa itsensä noin vitun totaaliseen tajunnalliseen kuolonspiraaliin ?!?!

Ja kuinka tyhmä täytyy alunalkaenkin jo olla !!?!?

Ne on, nuo Simpanssit, kuin Kiinalaiset yms vitun virnuilevat Pirut !! ne tulee ja seurailee ja imitoi Oikean vitivalkoisen Ihmisen perässä ja koettaa lähinnä vain hyötyä kaikesta mitä Me pystymme (ja me todella pystymme siihen !!) tekemään ja myös tuhoamaan sitä, jos ei muusta syystä niin sitten ihan vain siitä, ettei pysty siihen itse.
Mutta tokihan Kinkit on kaukana Länkkäri-Kommareiden yläpuolella, Kinkit pystyy sentään monenlaiseen, ja niillä on ihan oikeasti khuulia taidettakin ja kaikenlaista kulttuuria, toisin kuin Neuvostosukupolvilla.

Moskovat yms Ryssäläiset / Kommunistiset yms, perslävet on ...aika vitun rujoja persläpiä, kun taas Shanghai on aika vitun khuul ..persläpi !!! Tai Dubai tjms.
Miettikää vaikka sitä.

Tuossa kirjoituksessa mainitut kaikki huuhaa tekstinpätkät kertovat omaa karua ja ssun aukovaa kieltään siitä kuinka typerät ihmiset voivatkaan kuulostaa ihan uskomattoman typeriltä, yrittäessään vaikuttaa ja kuulostaa viisaalta !!! AHahaha ei hevon vittu, ei hevonhelvetinvittu !!

Viisaammalta kuulostaisi piereskellä tyhjään paputölkkiin, sillan alla ...ja pimeässä !! kuin kaikki tuo tyhjänpäiväinen, jonninjoutava vitun jorina !! ja horina !! vittu mitä totaalista seonnutta sontaa.
Ja tuollaiset vitun kakofooniset "kilipäät" (sangen moderni sanonta) ovat nykyään "vallankahvassa" ....gud lak.

* * *

Aioin sanoa, että "väitän että..." mutta !! minun ei tarvitsekkaan edes väittää ja alentua tuonkaan vertaa kun voin vain ihan yksinkertaisesti julkituoda ja lausua ja sanoa, että: tähän blogiin laatimani Kimi Räikkönen Avaruudessa-Saagan kuvitus yms Taiteeni, on jo hyvin paljon parempaa kuin mikään tuollainen Moderni tai Post-Moderni (mitä vittua tuo sitten ikinä tarkoittaakaan!!) sekasikiö lahjattomuus ja lähinnä ärsyttämään ja kyykyttämänn suollettu sonta !!
Olen siis jo tämän blogini puitteissa parempi Taiteilija kuin kukaan teistä tällähetkellä korkealle kohkatuista vitun pelleistä !! jotka kerjäävät lähinnä nyrkistä ja luudanvarresta !! Haistakaa saatana, vittu !!

Ja hävetkää !! HÄVETKÄÄ *suoraa kiljumista!!* niin maan vitusti, kaikki "Taide" Gallerioiden pitäjät ja pyörittäjät ja rahoittajat ja ...miksei jopa kävijätkin !!!? Mikä vittu teitä oikein vaivaa ?!?! Mikä ötökkä on päässyt puremaan ? muu kuin Karl-vitun-mätäläskipaska.Marx ?!

Marxista saakin kieltämättä ja ilmeisesti -vitunmoisen aivokuumeen, se on kyllä totisesti nähty !! Se on pahempi kuin yksikään vitun malariasääski tai HIV-kärpänen tai muu vastaava Afrikan lahja maailmalle. Se äijä oli kyllä jo aika lähelle itse Daimiania tai Sethiä tai Beelsebuubia tai Molochia tai Anti-Kristusta tai mitä näitä nyt on. Ja jutkuhan se oli !! saatana. Vaikka kyllä! tiedetään !! kirjoitteli myös ahkerasti jutkuja vastaan.

* * *

Eniwei ..... on kysyttävä, että : miksi nämä kaikki vitun Vasemmiston vatipäät oikein luulee ja uskoo ja toivoo ja "tietää" olevansa Taiteilijoita ?!?!? Mikä päähänpinttymä tämäkin taas oikein on !? ...onko pikku Marksilaisen äiti vakuuttanut nuorena / lapsena, että hän on hyvän piirtämään, kun tämä ..sanotaan nyt vaikka "Marko" on kulkenut lattialla kyykyssä ja piirtänyt perseestään pilkistävällä tuubilla paskaa, lattiaan "kaunista ja ei-mitään esittävää, 2-ulotteista raitaa" ?! Vai mitä ?!
Onko heidän mahdollisen isänsä (joku vitun laboratoriosta karannut lobotomisoitu, säteilytetty friikki?!) kenties kehunut sitä, kuinka jaloa ja taitavaa ja Taiteellista se oli, kun hän ("Marko") raiskasi ja tappoi naapurin uuden kissanpennun ja onanoi äitinsä kenkiin ja kusi truudeliin omissa synttäribileissään ?!!?! (vai juhliiko nämä Hirviöt edes synttäreitä!? vai onko ne niiden suhteen yhtä anaalisia/anaalista kuin Jehovatkin ja he itse kaiken muunkin suhteen !?).

Mopatkaa nyt vittu jo niitä lattioita, niinkuin teidän kuuluukin !! Tai palatkaa juurillenne, sinne johonkin Afrikan persläven savannille, syömään juuria ja rikkaruohoja ja toisianne !! Vitun Sapienssit ! saatana.

Totisesti ; Neanderthaalin luolamaalaukset 30-40.000 vuotta sitten -ylitti jo kaiken, ihan kaiken, mitä yksikään Moderni "Taiteilija" on "kyennyt luomaan" ....kaikelta siltä "luomisen tuskaltaan" ....siltä tuskalta kun ei ole mitään niiiiin merkittävää tuskaa tai taiteellista lahjakkuutta tai mitään merkittävää sanottavaa ja kun ei oikein käsitä mitään jne. Siltä tuskalta.

Siltä tuskalta kun "budjaa" jossain Vantaan / Espoon / helsingin esikaupunkialueen hienossa kerrostalo / rivitaloasunnossa ja syö joka päivä paremmin kun ...Afrikan Kuningas tai jokin, ja joutuu !! joutuu!!! saatana menemään jollain itse itseään kuljettavalla kulkevälineellä johonkin, töihin tai johonkin.  Vittu mitä kärsimystä !! saaaaaatana !! Ja ne vitun Intialaislapset jotka tonkii kaatopaikkaa jonkunlaisen kiiltävän muovin tai ruaontähteiden toivossa -luulivat, että elämä on "jakanut heille huonot kortit" !!! HAHaaha, typerykset.

Ja mitäpä sanottavaa niillä olisi ?! tai kerrostalossa / rivi / jopa Oma Koti Talossa asuvilla kommarin nahjuksilla sitten EI olisi !?!? Ai miin .....kamoon män.

(Myönnettäköönkin silti, että raadollisen iroonista kyllä -on kerrostalossa asuminen yksi elämän Helvetinkaltaisimmista kokemuksista, ainakin välillä !! Ei sitä ihan täyspäisenä selviä näistä ko surmanloukuista ja betonisäilykepurkeista)

* * *

Kaikkea tällaista käy kun ihmiset ja Ihmiset -ovat väärillä paikoilla elämässä !! Kuten olen sittemmin lapsuuden ymmärtänyt ja siitä epätoivoa tuntenut.

Näen suht selvästi, että tämän Vasuri "Taide" hömpän yms taustalla vaikuttaa se arkaainen ja ikiaikainen ongelma kun joku joka on syntynyt lähinnä murhaamaan ja ryöstämään ja murhapolttamaan ja raiskaamaan yms (Texin mukaan Homo Sapiens-Sapiens) näkee jonkun, ihan Oikean Ihmisen, tekevän ihan oikeasti jotain ihan oikeaa, ja kaunista ja täysin hänen omat "kykynsä" ylittävää, alkaa tämä primordiaalinen typerä kiilusilmäinen villi haluta sitä samaa Magiaa, mitä tästä mysteerisestä Toisesta Olennosta irotaa, ja se alkaa kömpelösti jäljitellä tätä Magiaa ja päätyy vääjäämättä umpikujaan ja suuttuu ja tappaa sen itseään mittaamattoman paljon jalomman olennon / elämänmuodon siltä seisomalta ja nakkaa pensselinsä tuleen ja syö öljymaalinsa ja ärjyy taivaalle ja palaa viidakkoon piereskelemään ja röytäilemään ja raapimaan kassejaan ja persettään jamurhailemaan sekalaisia muita olentoja.

Säälittävää, Surullista, Totta.

" ^Niin siis pytakoraan teoreema...eikse ollu toi..... hei, vanakkaas ny.."  "Tää tars saada nyt hei jätkät laadittuu, tää Muuna Liisa tähä, hei..kuulitteko... antakaa kuulua ny jotain ideoita perkele ! "
(Silvennoisen hahmolla puhuin siis tässä ja nyt).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti