maanantai 26. toukokuuta 2014

Ääri-Aho

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288693293575.html

Halla-Aho on nyt taas "Ääri Oikeistoa". ...k..

Tuossa on yksi kommentti tuolta kommenttiosastolta.

Olen muuten viimeaikoina ihmetellyt miten on mahdollista, että tuosta sensuurin ja ajatus ja ilmaisun kontrolin epäpyhästä perslävestä eli Virallisesta Valtamediasta ja kummankaan ilta-..julkaisun? sensuurisuodattimesta menee nykyään jo jopa ihan hyviäkin viestejä läpi ! Niinkuin tuo äskeiseen "postaukseeni" ottamani "Ramin" kommentti ja muita vastaavia !!

Voi voi Geshtapo!! alkaako seinien raoista tihkua todellisuus sisään ??!?! häääh !?!? Vituttaako !? Haistakaa vittu. Go fuck yourself !

Ja Lipposka.... Lipposka.... se  se ei osaa muuta kommunikoinnin muotoa kuin tuon vitun "ärähtelyn" ja "murahtelun " ja "jyrähtelyn" ja "pärähtelyn" ja muun vastaavan, sitä voisi melkein kuvitella kuuntelevansa tai lukevansa jonkun apinan, ihan siis oikean, de facto, apinan!! ärähtelyjä ja korahteluja, Lipposta kuunnellessaan tai lukiessaan !
Vittu Koko-Gorrillallakin on sana ja kommunikaatio paremmin hallussa kuin tuolla vitun järkälemäisellä muinaisella mulkulla !! Joka näyttää lähinnä tappajalta tai joltain murhamieheltä tai joltain.

* * *

Mutta jokatapauksessa, ; kuten "Miltton Friidman" on raportoinut, on PerSut "Sinistä Vasemmistoa" eikä mitään Oikeistoa, saati sitten "Äärioikeistoa!!"
Vähän niinkuin Nazitkin olivat "Sosialisteja" eivätkä esim ..."Kapitalisteja" tai mitään tiettyä muutakaan. Ja eräänlaisia mulkkuja ! Mutta helvetin tyylikkäitä !! Saatanan ketkut.
Vasemmisto ei ole koskaan ennen eikä jälkeen ollut yhtä maskuliininen ja tyylikäs. Eikä luultavasti tule enää ikinä olemaankaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti