maanantai 26. toukokuuta 2014

Piiperi vetää itseään kullista

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288692928957.html

Vittu mikä ääliö ja typerys tuokin on, saatana. Vetelee itseään kullista keskellä kaikkea, keskellä päivää, keskellä Cannesin punaista mattoa, niinkuin joku vitun lobotomisoidulta vaikuttava Diitroitin vitun katuneekeri "kylpysuola" päissään.

Ja tatuointeja pitkin kroppaa, varoittamassa mahdollisia kosiskelijoita ja partneritarjokkaita natiivisti alhaisesta älykkyyskiintiöstä (I.Q eli Ä.O [äk]) tai suomalaisittain "älykkyys osamäärästä".

Toisaaltahan ...ei tuon reppanan kaikki hulluus ja typeryys ole sen omaa syytä eikä täysin edes geeneistään johtuvaa, mutta "kulttuurista" jonka ympäröimä se on ollut koko pienen ikänsä, ja siinä "kulttuurissa" neekerit vetelee pitkästä kullista itseään vähän väliä, kuin vieteriukot saadakseen lisää kierroksia tai virtaa tai jotain. Ja siinä "kulttuurissa" on järkevää ja älykästä ja ihan O.K ja ihan Normaalia olla tatuoitu ja lävistetty ylt´ympäriinsä ja kusta ja ulostaa siivoojan kärryyn jos siltä tuntuu ja syljeskellä pikkutyttöjen päälle, varsinkin jos ne typerät pikku huorat on tulleet katsomaan sinua, ihastustaan ja pyytämään nimmaria!! ettäs saatana kehtaavatkin, vitun Sakaaz(suckers)! AAHahahahaHAHahahaaaa vitun typerät horatsut, huorraaaaaat, hahhah ahahahaa AHahahaa, typerät vitun lesbot lepakot ja pikku Shiksat !! Haistakoot vitun ja imekööt mun (Piiperin) munaaa !! AHahahaa ahHA HahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAa.
Kuolkoot saatan !! AAHahahaaaaaaaHAHAhah ahaahaaaA!! mitäs... vittuako tuutte tänne saatana!!? mua tiklaas ?!?? häh !?!? vittu...saatan v*ttuuuuuu !! v*ttu haluuttzä turpaaaaaaas !!?!

Ay ya´ll..know wha i´m sayiin!? huh? ! ya dig !? maaan, can ya like ...i dunno.. feel mii and shiiiit ?!?!? AHahaha AHAHAha, gawd´damn nigga, gawd´damn !!
Fuck ya´ll white mothafukaaaaaaaazz !! Hahahahaa daaayum !
Welcum to da neiborhuud beyoootchezs !!

Tuo on Biiiberin tavallisen puhelun sisältö, äidilleen!! ....luultavasti.

* * *
Edes mustalaiset ei tietääkseni vetele siitä mokkakullistaan keskellä päivää itseään, tai keskellä kai mitään ! Ei edes ne !
Muistattehan ne eilen "linkkaamani" kaksi typerää Veekerin mulkeroa LiveLeakista?!? Piiperi ei taida juuri erota niistä, itseasiassa se näyttäisi luonnolliselta osalta sitä remmiä, kuin kala vedessä ja juutalainen pankissa tai bazaarissa.

Empä(sic)  olisi  uskonut, että Länsi tullaan tuhoamaan ja valloittamaan ja kadottamaan näin. En juuri tätä kyseistä juttua tullut aatelleeksi. Eli että me muuttuisimmekin hiljaa sisältäpäin itseasiassa... neekereiksi !!! YMS.

Aika ovela kikka jutkut! täytyy myöntää. Vaikkakin suurin syyllinen on vanhemmat sukupolvet, lähinnä 40-60-lukulaiset jotka silmät suurina on "parantaneet" maailmaa eli vetäneet kaiken entisenkin hyvinvoinnin vituiksi ja lujaa ja brutaalista ja kovaa ja korkealta. Hitleristäkin olisi takuulla, takuulla, vähemmän haittaa ja vaaraa ja melua kuin niistä kaikenmaailman vitun Bonoista ja Bob Geldolffeista yms hyödyttömistä idiooteista. Ja Hitlerissä oli enemmän selkeää, maskuliinista, kiistämätöntä munaa ja tyyliä kuin em rotissa kaikissa yhteensä ja se oli vain yksi kuppainen jutku !! Ja sekös noita em (eli Edellä Mainittuja) vituttaa.

P.s Tällä menolla, kohta Amerikan tai sen mitä Amerikasta on oleva jäljellä -presidentiksi nousee joko Koko-gorilla tai jokin muu apina. Ehkä joku simpanssikin voisi siihen yltää en tiedä tarkkaan. Keisaritamariini ja ehkä jopa hämähäkkiapina eivät minusta soveltuisi siihen "zobiin" koska ovat jos ei muuta niin ainakin; liian pieniä !! ja karvaisia. Kuten Anna  Abreukin kai.

Fak ju aal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti