lauantai 24. toukokuuta 2014

Reija Rakastaa Ruskeaa Ritaria

Vittu että ärsyttää !!

Kuten aina olen tiennyt, tiesin nytkin, että "Uusi Suomi" blogien lukeminen on uskomattoman ja epätavallisen provosoivaa ja ärsyttävää ja elämänhalun sammuttavaa, mutta taas kerran tästä intuitiivisestä viisaudestani huolimatta ...minä menin sinne ja ärsyynnyin aivan totaalisesti !!

Törmäsin tämän kyseisen, tyhmän ämmän, "blogiin" tai "puheevuoroon" ja olin räjähtää raivosta !!

HAISTA SAATANAN TOTALITÄÄRI ÄLYKÄÄPIÖ ...PITKÄ VITUN KYRPÄ !!!!! Musta ja limainen !!

Eli tuo vitun ääliö-ämmä aukoi siellä suutaan ja päätään sen kun osasi, kerkes, uskalsi ja kykeni. Saarnassaan hän taas muisti Rienata kuinka järkyttävää ja tuomittavaa on tämä kuuluisa "Rasismi" (joka kannattaisi ehkä tässä vaiheessa jo ihan oikeasti valjastaa Tuotemerkiksi !!) ja kuinka kauheita ja abominaalisia ovatkaan ne perkeleestä siinneet PerSut yms "sitä tavallista".
Mutta tästä ämmästä teki erityisen ärsyttävän se, että hän on yksi niitä oman typeryytensä ja ideologisen umpisokeutensa ja älyllisen lahjattomuutensa yms kanssa totaalisen ja täydellisen immuuneja  millekkään viitteille siitä, että hän saattaakin olla kaikkea tuota edellämainittua eikä se Viisauden ja Inhimillisen Myötätunnon ja Valon Avatara mikä hän selvästikkin uskoo ja luulee ja tietää ja toivoo olevansa -tyyppejä.

Lukiessani tuota sen määräilevää ja Totaaaaaalisen PerusVasemmistolaista komentelu ja hallintapyrkimys vuorisaarna Blogia -halusin tappaa sen!! ...tai ei!! Murhata !! halusin Murhata tuon vitun kusipää ämmän !! M-U-R-H-A-T-A !!!

Jos pitäisi määritellä "Perus Vasemmistolainen" ...no, tuossa on kuva siitä ^^ muutamaa riviä ylempänä. Ja Perus Nainen !!

Kummatkin ällöttävyydessään ja YLIMIELISYYDESSÄÄN ja TOTALITÄÄRISYYDESSÄÄN ja typeryydessään kertakaikkiaan ällistyttäviä ja pöyristyttäviä !!!!! ja eritoten -psykologiasta "projisoimisena" tunnetun piirteen suhteen.

Tuossa kaappaamassani kommentissa se kehtaa saatana väittää, että se olemmekin Me, me "Rasistit" ja basistit ja fasistit ja vaskitzit ja mashkitzit yms jotka emme kykene mihinkään "järkevään vuoropuheluun" !!!!

Jumalauta, että minä näen PUNAISTA !!! PERKELE !!!!!! *kiljuntaa täysin keuhkoin* !!! SAaAAAAaTAana !!!

Ihan tasan täsmälleen ja totaalisesti ja 100% kaikki mitä tuo vitun kusipää kyrpä tuossa änkytyksessään sanoo, siis tuossa taltioimassani sitaatissa, on tosiasiassa juurikin täsmälleen päinvastoin, eli siis se kuvailee siinä ihan sen oman leirinsä, sen Pyhimysten Leirin. Sen Vasemmistolaisten ja neekerinrakastajien yms leirin.
Siinä se kuvaa siis alitajuisesti, itse sitä Tiedostamatta, lähinnä itsensä !! ja syyttää sitten kaikista omista puutteistaan ja vioistaan ja ärsyttävistä piirteistään (ja niitähän riittää!) ja virheistään ja pahoista teoistaan ja ajatuksistaan ja tunteistaan yms -kaikkia muita kuin itseään !! ja mieluiten niitä hirveyksiä nimeltä PerusSuomalaiset !
Kuinka noin sokeita ja ymmärtämättömiä ja tiedostamattomia (siis nyt sitten ihan oikeasti) ih.. eläviä, voi olla olemassa ?!?!

* * *

Kuten joku, luojan kiitos!!, tuolla kävikin kommentoimassa, ei tuollaisten kanssa ole eikä voi olla mitään "järkevää tai tuottavaa vuoropuhelua" yms. Se on kuin keskustelisi kissan tai tynnyrin tjms kanssa. Mutta siis paljon ärsyttävämpää. Jollen tietäisi paremmin (enkä tiedä!) voisin kuvitella tuollaisten lähinnä ärsyttävän muita olentoja ihan tahallaan .....ehkä Luoja on luonut tuollaisia Hirviöitä vain siksi!! juurikin ja vain siksi, että ne provosoisivat ja ärsyttäisivät meitä muita (todellisuudessahan niiden luoja kuitenkin on Paholainen tai ne Muukalaiset, ei Luoja per se).

Jos jonkun noin Uskossaan Vahvan ja Sokean ja päättäväisen ja pelottoman ja tykinkuulamaisen horjumattoman kanssa alkaa väitellä, siitä ei tule tietenkään yhtään mitään, sillä toisin kuin minä ja ehkä muutama muukin tällä planeetalla -ei tuollaiset tyypit ole alunperinkään kiinnostuneita Totuudesta !!!! Siis siitä ihan ihka oikeasta ja ainoasta ja absoluutisehkosta ja absoluuttisesta ja kiistämättömästä ja kaikenkattavasta ja apinoita ärsyttävästä ja niistä riippumattomasta - Totuudesta !!!!!

Noita tuollaisia ...Noitia, kiinnostaa lähinnä nostella omaa häntäänsä ja mieluiten ihan tuossa naamallani ja ärsyttää ja katsoa kuinka kauan sitä voi tehdä ennenkuin joku  muu sekoaa ja räjähtää (ehkä kuten Petri Gerdt Myymannissa..!?) ja tekee asioille ja Sioille jotakin ! - ja sitten syyttää siitä ainoastaan ja vain uhriaan, Kuten kaikki Paholaisen Lapset, Rikolliset ja Väärin ja Pahoin Tekijät. Syy on aina uhrin ja uhri saa maksaa, niin että tuntuu !!

Ja tuntuuhan se !

* * *

Ja tuossa ärsytti suunnattomasti myös se naisille kovin tyypillinen "Me" muodon käyttö ! Se että siinä taas "huudellaan koko ´Yhteiskunta´ mukaan johonkin omaan juttuunsa"* ja käyttäydytään ikäänkuin se jokin koskisi ja kiinnostaisi "Meitä"kaikkia.

* Hankamäen blogista joskus lukemani tapa kuvata tätä Me muodon käyttöä (lähinnä naisilla).

* * *

No. .. . ..empä ole pitkään aikaan lukenut mitään noin raivostuttavaa ja verenpaineelle haitallista, enkä tulekkaan tämän johdosta enää lueskelemaan Uudessa Suomessa juuri mitään, sen satunnaisen Hankamäen sieltä ja ehkä jonkun toisen täältä, mutta thäts it.

Tuo jaksaa myös, mainittakoon, aina raivostuttaa tuo naisten sieluton ja platku yninä, että "nyt pitää ratkoa asiat Demokratian ja keskustelun keinoin.." ..... ei helvetti mitä lässytystä !

Ja mitö tuokin edes tarkoittaa ?! Sitäkö kenties, että kaikki ne jotka "ei tykkää neekereistä" pitää taivutella ja taitavasti maanitella ja juonitella ja manipuloida "keskustellen ja Demokratioiden" rakastamaan neekeriä, aidosti ja vilpittömästi -niin kuin kaikki mutkin..?!

Leidi; kukaan ei rakasta neekereitä. Ei aidosti eikä edes epä-aidosti. Niitä ei vain lopunkaiken rakasteta tai ole rakastaminen. Sillä, sillä tiellä odottaa kadotus !

Minä en sen enempää rakasta kuin vihaakkaan neekeriä, tunnen sitä samaa mitä uskon (ja olen yleensä aina oikeassa) kaikkien valkoisten ja "valkoisten" tuntevan niitä kohtaan eli eräänlaista säälin ja myötätunnon sekaista välinpitämättömyyttä ja ambivalenttia yleisinhimillistä....jotain.... hämmästelyä tai jotain. "Onhan ne..... olemassa..." voisin todeta jos ei tarvitsisi olosuhteiden pakosta todeta muuta.

Ja onhan niillä toki rytmitajua, se on kyllä myönnettävä. Mutta niin on minullakin !! Eikä minuakaan jostain syystä tulla ikinä kadulla siitä ihastelemaan ja kehumaan ja haastattelemaan ja ylistämään (vaikkakin, nyt kun tuli puheeksi, syytä kyllä perhana olisi!!) ei sitten koskaan, ikinä.Monikultturismi.

Minua ärsyttää myös aivan totaalisen suunnattomasti tuo naisten ylimielinen taipumus kontrolloida keskustelua ja jopa netissä!! blogeissa ynnä muualla, ja väittää sitten tuota sensuuri-vaistoaan "asialliseksi keskusteluksi" ...ei tasan vetele akka!!! Vittu se ole mitään "asiallista" vaan "salakavalaa" kontrollia ja feminiinistä pihinää ja takakireää ja hapanta, pinnanalista kiristelyä. Todellista kallonkutistusta !!!

* * *

Naaraat on luonnostaan juuri tuollaisia pikku-piruja. Lavastavat itse itsensä joksikin suurenmoiseksi ja toissamaailmalliseksi vaikka ovatkin oikeasti pelkkiä nahkaisia apinoita. Puussa istuvia laiskoja typeryksiä, kuten Ryssät ja neekeritkin. Tai no....no joo no, ehkei kaikki niistä ole "laiskoja" per se, ja minähän olen laiskuuden puolella sillä mikään ei ole niin maskuliinista kuin "laiskuus" ! Siksihän mm se vitun Lattaribimbo eli Anna-perse-Abree-u sanoi juuri tuossa taannoin, että ei voi sietää laiskoja miehiä ! Haista sinäkin saatana vittu ! Fak jyuu tuu !

Niin siis eniwei, kuten olin sanomassa; naiset tykkää suuresti määritellä sen mikä milloinkin on "asiallista" ja "oikein" ja "väärin" jne. Vaikka heidän määritelmänsä on useasti kaikkien noiden vastanapa.

On myös sangen kertovaa ja mielenkiintoista, että siinä blogitekstissään (jota en suosittele, kommentteineen, lukemaan!! jos omaa mitään inhimillisiä tunteita! ärsyynnyt takuuvarmasti ja pahasti !) tuo tympeä ämmä päästää, epäilemättä -haisevasta-, suustaan tai virtuaalikynästään jos pedanttisia(pilkuntarkkoja) ollaan, sellaisen älähdyksen kuin "...olisiko sitten kaikki o.k jos me kaikki yhdessä alettaisiin torjumaan Maahanmuutajia / panettelemaan & solvaamaan heitä...?".. (tuo ei ole ihan sanatarkka sitaatti, mutta ymmärtänette yskän). Tuohon voisi vastata mm, että "no mutta totta munassa olisi!! sehän se vasta mahtavaa olisi! ihanaa juntit ihanaa!". Kunhan sen tekee hienostuneesti ja tahdikaasti, ja samalla taidolla ja pieetillä kuin "kalanpäätkin" eli Japanilaiset. Niistä olisi kai syytä ottaa joskus jotain oppia, jopa meidän "valkoisten" (tosiasiassa pikemminkin pinkkien).

* * *

Vastenmielisintä ja oudointa ja hurmoshenkisintä (josta hän syyttää siis luonnollisesti!! PerSuja yms typeriä huohottajia [en tosin kiistä sitä, etteikö moni tai todentotta! jopa suurin osakin PerSuista olisi edellämainitunlaisia Typeriä Huohottajia, jotka kuljettelee veturia ja polttaa sahojaan ja päästelee suustaan tahdittomuuksia korkeissa viroissa jne. Eli siis Moukkia ne voi toki olla, mutta joskus moukkaakin tarvitaan]) -tuossa tekstissä oli se, että tämä Kaikkitietävältä vaikuttava nainen, vaikuttava nainen todella!, julisti suomen ottavan "liian vähän pakolaisia!!" tällähetkellä ja että "sitä saamme hävetä.." o_0 ??!? Tsiisus faking...mitäääH !?!!?! wat in the fuaaaaaakkk !?!

Siis........... tarkoittikohan se "liian paljon" ?! vai ?.... siiiis..täh.

Esim Stadissa, jokainen vastaantulija on jo "muualta tulija" eli musta, eli murjaani eli neekeri tai joku somalin planttu tai joku muu vitun sekopäinen testosteronia ja typeryyttä huokuva ja hikoava apina.
Tuollaiset tyypit jotka moista sontaa suustaan suoltaa, ei taida käsittää miten vitun mikroskooppinen "maa" Suomi oikeasti lopunkaiken on. "Suomi" kuten te sitä kutsutte = Helsinki !! vitun typerykset !!
Jos Ryssät vaikkapa pommittaisi sen, niin eiköhän se olisikin sitten jo aika pitkälti siinä !

Tamperehan on jo Ryssempi ja Punaisempi kuin paviaanin perse Ryssänmaalla. Ja suurimmaksi osaksi, ihan vitun ruma paikka ! Kauhea ! Teolllinen ja ankea persläpi, josta rotatkin pakenee jos vain voivat. Torakoitakin sinne on toki yritetty houkutella ja istuttaa, mutta ei!! ei auta mikään, itku markkinoilla eikä mikään muukaan. Aina ne ottaa ja lähtee, heti kun vain silmä välttää ! kuten arvoesineet Mustalaisten / Tummahipiäisten matkaan.

Tuo akka hengittelee kyllä jotain neekerinpaskahuuruja tai jotain ! Sen on ennen tuota blogikirjoitustaan täytynyt, paitsi hurahtaa Kultturismiin, hengittää sisään jotain aika vakavanlaista liuotinta tai jotain sillä muutoin ei voi noita tekstejä selittää.
Suomellahan on tuon valistuksen ja julistuksen mukaan myös "varaa" auttaa enemmän yms skeidaa. En tiedä onko näitä "Suomi" nimisiä paikkoja, asioita, esineitä, olioita sitten enemmän kuin tämä yksi, mutta ainakin tämä missä minäkin "budjaan" eli käsittääkseni tuo tarkoittaa sitä mitä minä nyt haluan tarkoittaa eli "asua", eli missä minäkin nyt asun -on totaalisen rutiköyhä ja kroonisen perse-aukinen rotankolo !! Kuin 70-luvun Viro, mutta paremmalla ...kaikella !

Varaa ei ole kohta kenelläkään, mihinkään !! Siinä sinulle sitä vitun varaa, vitun typerys.

* * *

Ja mikä hinku joillakin ylipäätään on, täyttää tämäkin maaläntti kaikensortin ruohotasankoneekereillä ja aaseja ja nautoja paneskelevilla Ählämi Hirviöillä ja typerillä ölisevillä Somali-Somppu puikulakallo mutanteilla, jotka eivät ole ikinä tehneet luultavasti tuntiakaan "oikeaa työtä" tai muuta kuin eri vakavuusasteiden "rikoksia" ?!! Miksi Ne mielestänne kuuluvat tänne ja kaikialle ?!?

Minä olin itse nuorempana ...junou, tyhmempi! (tällaisissa asioissa) ja minäkin änkytin kerran vastaukseksi siihen kysymykseen, että "mitä mieltä olet siitä kun tänne tuodaan kaikkia noita neekereitä?!" että "jos ne tulevat esim vaikka sotaa pakoon tai ovat muutoin ihan oikean hädän alaisia, niin ...ok.?!" mutta kuten minulle silloin sanottiin ; "itsehän ne on sen sodan sielläkin päässä luoneet / aikaansaaneet" (ei sanatarkka sitaatti, huom). Ja tottahan se on, itsehän ne on ne loputtomat "konfliktinsa" luoneet, omalla typeryydellään ja tyhjäpäisellä ajattelemattomuudellaan ja kuumaverisyydellään ja väkivaltaisuudellaan ja heimoapinoinnillaan ja lyhytnäköisyydellään ja impulsiivisuudellaan yms.
Sen voin toki myöntää, sillä se ei siltikään muuta esim Neekerin olemusta miksikään, että ainahan se on yleensä maiden "johtajat" yms paskamunat, jotka ne konfliktit ja sodat aloittaa ei niinkään Kansan suuret kommunistiset Massat. Mutta neekerit on seinähulluja ja umpikaheleita paleoliittisia villejä yhtä kaikki.

Ja mitä tulee siihen, että "suomella olisi varaa auttaa ja ottaa enemmänkin...bläääblääblää" niin; eikö sitten Japanilla esim olisi !? Tai vaikka Kiinalla ?! Miksette mangu niitä ottamaan nekruja ja muita tylsyydentorjujia metelöimään ja leveästi lampsimaan -kaduilleen !!?
Ai niin ! kun ei ne perkele ota. Nehän on jo sanoneetkin, Japsit, ettei se tulisi heille mieleenkään!! ottaa murjaaneita korvaamaan itseään!! HAHahahaa, Japanilaiset...ou boi, niitä on pakko rakastaa ja toisaalta inhota.

(Minulla on varastossa yksi suht pitkä kirjoituskin Japanilaisista, joka on ollut telakalla sittemmin kirjoittamisensa, koska en vain kykene julkaisemaan sitä enkä haluakkaan kai, enkä näe siinä edes mitään erityistä järkeä ! Siellä se vain istuu ja tuijottaa. Kuten minäkin ...katatoonisena ympärilleen, bittiavaruudessa ja todellisessa, äimistellen Sapienssien karua hulluutta [itseasiassa muuten, niitä tekstejähän on perkele 2 !!])

Niin, eli siis: mikä hinku niillä on jotka tännekkin on koko ajan ottamassa ja haalimassa vain lisää ja lisää kaikkia muita paitsi "meitä" ?! Onko ne jotain de facto Himohamstraajia ? mutta ne ei kerää pahvilaatikoita ja vanhoja sanomalehtiä vaan esihistoriallisia, mutta silti edelleen eläviä ja hengittäviä kädellisiä. Rystysillään liikkuvia moottoriturpia, ja kimalteleviin rätteihin kääriytyneitä hulluja ja lastenraiskaajia, ja Kebappiin runkkaavia likaisia äijiä, jostain saatanan Izmirin katuojista ja rannoilta.

Miksi niiden, noin niinkuin tarkalleenottaen, tarvitsisi tänne päästä ylipäätään ?! Siksikö, ettei täällä kuole tod.näk. seuraavan tunnin sisään ja takuulla ennen kolmattakymmenettä elinvuottaan ?! Vai siksi, että täällä on parempi riippumatto kuin esim Türkissa ? ja helvetin paljon korkeammat verot ?! (puhdas MuTu julistus!) tai siksi, että täällä talot on... oikean kokoisia eikä niitä ole tehnyt juutalaiset orjat vaan Virolaiset ja Suomalaiset. Orjat.

Hei leidi! : jos ne neekerin niljaskat ja muut ryönät ei ole pystyneet kehittämään sen kummenpaa "Yhteiskuntaa" kuin Absoluuttinen ja väkivaltainen Kaaos, niin mikä helvetti saa teidät niin vakuuttuneiksi siitä, että ne muuttuvat Helsinki-Vantaa peltlintukentällä kuin taikaiskusta, Sivistyneiksi ja Oppineiksi ja Älykkäiksi Olennoiksi jotka osaavat käyttää jopa joitain alkeellisia työkalujakin !?!? (osaahan toki jopa Virolaiset operoida jooootain työkaluja, muttei se tarkoita, että nekrukin osaa ku kerta toikin!)

Katselkaa jokukerta vaikkapa Maailmankarttaa ja ajatelkaa miten absurdia tämä kaikki oikein todella on ! Että suuret apinalaumat säikytetään yhdessä kolkassa (Afrikassa) ja paimennetaan sitten flotillalla tai flygarilla alati vain Pohjoisemmaksi ja Pohjoisemmaksi ja asuttamaan esim Espoota ja Tammelaa tai Ähtäriä ja Hankoa !

Tosin .....Ähtärissähän on se eläinpuisto...

No, mutta kuitenkin, yksi piirre mikä näillä touhottajilla ja huseeraajilla ym on, on totaalinen "ditäzmentti" todellisuudesta ja tunteista ! Niillä ei vaikuta olevan välittömiä ja aitoja ja vilpittömiä ihmisen tunteita! ne eivät rakasta äitejään, voisi kai sanoa. Jos niillä edes äitiä on !! Hirviöillähän ei kai useinkaan ole.

Ne "rakastavat" kauimmaista, koska se on urheaa ! ....*kröhöm*...

Suvaitsevaisuus.
Eikö olisikin ihanaa saada tuo hiekkaisa pippeli suuhun Reija !?!? Eikö !!
Jaa, että vähän !

Tuo kulli näyttää muuten, sanottakoon ohimennen, yllättävän paljon kastemadolta !! Erityisesti jos sitä vilaisee äkkiä ja ohimennen ja kääntää katseensa nopeasti pois, kuten nunnat ja Päivi Räsänen varmaan tekisivätkin !
Mutta tuosta kuvasta oppiikin jotakin !! Nimittäin sen, että neekerien vaaaaaaltavat kullit -elävät syömällä hiekkaa !! Se kai on se salainen ainesosa mikä niistä tekee niin vitun käsittämättömän pitkiä ! Eli jos haluatte pidemmän pippelin, hierokaa sitä hiekalla !! Got it !

Elikkä kuten olin sanomassa, ei Ymmärtäjillä ym ole oikeita tunteita, ne on kuin Blade Runnerin Replikantit, luultavasti niiden muistotkaan ei ole niiden omia, sillä ne voisivat "avata tien niiden hermokeskukseen" lainatakseni Apulannan jotain biisiä.

Ne elää omanlaistaan psykoosia, sanon ihan tosissani. Josta voi kyllä toipua jos vain haluaa ja luoja suo. Mutta jos, kuten kaikkia Vasemmistonilkkejä, Jumala vihaa sinua ....no, se on vähän paskempi juttu !

Neekereitä se ainakin vihaa ! todistetusti. Sehän yritti jo kerran "hoidella" eli lopettaa eli tappaa eli murhata eli poistaa eli sukupuutottaa ja sairauksilla kaataa koko vitun pöhelön lössin, mutta ei hätää !! Anglosphere is here to the rescue ! Anglot meni ja pelasti ne !! (neekerit siis). Kiitti vaan vitusti, taas. Anglot. Perkele.

Luoja näki oikein erityistä vaivaa saadakseen ne vitun typerät ja järkeä vailla syntyneet ja syntyvät vitun Hottentotit ja Pygmit ja Pägmit pois päiviltä, jotain mitä se ei tee edes niille vitun hyödyttömille kännipäisille vitun poronnussijoille Laph-a-laasille, mutta se katsoi asiakseen tehdä sen neekereille !! ja Anglot meni taas ja tiesi paremmin ! Koska ne on itse, iteasiassa Jumalia !! Ei ihmisiä, mutta Jumalia ! De vitun Facto Jumalia.

* * *

Ja koska tämä on kai ihan yhtä hyvä kuin mikä tahansa muukin tilaisuus, käyttää nämä jo jonkun aikaa tallessani olleet valokuvat Intialaisesta vesipää(?) Hirviöstä, niin käytänkin nämä nyt!! ässänä hihassa, valttikorttina, Jaskana laatikossa.
" Kiitos kun ette abortoineet minua!! "

"Älä isi lyö....pin..gis.. mailalla ....enää !! huh.."


Hyi.... ..voi...ei .................siis.... aijaijaijaijaiiiaiaia....voivoivoivoivoi... ei voi.olla...mtääh.. ei tsiisus vitun vittu !! ...Mtä vttua !?!

Miksi Intialaisilla, kaikista maailman ihmisistä(?) on aina nuo kaikkein kamalimmat, brutaaleimmat, oudoimmat, julmimmat, epäinhimillisimmät, ällistyttävimmät ja järkyttävimmät ja tajuntaahämärtävimmät yms -vammat ja epämuodostumat !?!?!?!? Siis mikä helvetti tuokin tapaus taas on !!?!?! Kattokaa ny perkele, taaaaas !!

Tuollaistako te haluatte Maahantuoda tännekkin !? Sillä mikä ja mitä ikinä tuo onkin, paitis Pahaa pahaa karmaa ja Voo Doo kirous, on tuo luultavasti Intiaanialaisilla jo verenperimässään. Hus!! pois se täältä !!

(Veikkaisin muuten, että Lloyd Pyen hallussa oleva ja kovasti kohkaama "Tähtilapsen" kallo, saattaa olla yksinkertaisesti tuon ^^ sairauden muinaisen lapsiuhrin kallo !! ei niinkään minkään Muinaisen Muukalaisen)

* * *

No juu, jokatapauksessa: ymmärtääköhän arvon Reija, että jos suomen kokoinen "Kansa" ja "Maa" ja keskiverto öljyvuodon kokoinen vaikutusalue ottaa kaikkia noita eri -värisiä ja -laisia "ihmisiä" kaikkialta tänne, se lähettää myös sellaisen viestin, että "kunhan vain maleksitte ja ryöstelette ja raiskaatte ja murhaatte kotimaissanne ja vedätte kaikki asiat ja esineet ja olennot vituiksi, ja tuhoatte rakennuksenne ja valitatte ja paskannatte kadulle ja kauppoihin, me kyllä pidämme selustastanne huolta!! me kyllä korvaamme tuon kaiken kauhean kärsimyksenne!! Tulkaa tänne vaan! Tänne rakensi meidän esi-isämme teille hyvän ja fiinin ja puhtaan, mutta vähän tylsän -maan! Tulkaa siis tänne vaan" !?

Luulen, summa summarum, että tuollaiset ihmiset käyttävätkin neekeriä ja muita vastaavia (hyväkseen, kuten kaikki muutkin!!) lähinnä Siirtymäobjekteina !! Kuten "kettutytöt" käsittääkseni kettuja

Moiset tyypit eivät tunne kovin hyvin Historiaa tai Ihmistä tai juuri mitään muutakaan. Apinat on aina apinoita ja tuhoaa kaiken ennenpitkää.

Älähän siis ämmä ujella siellä, ja vielä noin komentelevan ja päällepäsmäävän ja vastenmielisen määräilevän kielenkäytön ja itseilmaisun kera !!

Typerä kuin kyttä !! Tuo ämmä. Sen kannattaisikin varmaan alkaa kytäksi tai politikoksi tai joksikin muuksi peloitteeksi ja rasitteeksi ja vaivaksi !! Vaivaahan se on jo saanut aikaan, muttei varmaan vielä "sydämmensä" kyllyydestä.

* * *

Tyhmä, oksettava ja ärsyttävä kirjoitus. Ei tämä vaan siis tuo Reijan virtuaali pieru, varpusparvi, oksennus.
Sangen "valkoista" se kyllä on !! Vain valkoiset voivat olla noin totaalisen tyhmiä Tämän Maailman asioissa.
Ja sanon nyt vielä, että : naiset ajattelee aina kaikkea tuollatavalla, kommunistisesti, kollektivistisesti, Me-muodossa. "Me" emme valitettavasti oikeasti ole kovinkaan merkittävästi "me". Vaan lähinnä minä ja muut, tyyppisiä olentoja.

+ Kuten Matrushkakin, sensuroi tämä Leija tuolta näemmä monta kommenttia jotka ei miellyttäneet, sillä "eihän nyt sananvapaus kata ihan mitä vaan..." :D. .. .........Naiset tykkää säännöttää, säännellä, kommennella, määräillä, käskeä ja käskyttää, laatia lakeja ja niin edes päin. Eihän nyt saatana mikään muu käy kun se mitä Hän sanoo !!

++ Ja vielä ; kyllä, kyllä ihmisrodut voi jakaa ylempiin ja alempiin. Onhan se hyvin surullista ja kylmää ja sinänsä toki ehkä väärin, mutta sellaista tämä vain on. C´est la vie.

Elämä on väärin.P.s Ehkä nekru on niin vähämielinen siksi, että sen energia ja veri ym on kaikki tuossa käsittämättömän valtavassa kullissa !

Ps.Ps Vittu te olette kaikki yhtä saatanan surkeita, suomen Stand-Up "koomikot" ja muut spedet !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti