tiistai 20. toukokuuta 2014

Rikastuttajat kuvottaa

Tänään kun oli lämmin kuin helvetin pätsissä, nousi esiin jostain pimeästä kolostaan -kaikenmaailman neekerit ja murjaanit ja ählämit ja zählämit, ja pistin nootille mm, että neekerit alkaa taputtaa, lämpimällä ilmalla ! Ne taputtaa kuin valkoiset urheilumatseissa, mutta ihan vain siksi, että niitä tapututtaa. Sen lisäksi ne ilmenivät hyvin räikeissä vaatteissa ja ohitin eräänlaisen MaMu lössin yhtäaikaa jonkun nuoren likan kanssa ja nämä apinat taisivat nähdäkseni yrittää jotenkin hipoa / hiplata / hipaista kyseistä friidua ja kääntyivät kuolaten ja vähän myös mölyten heti tytön mentyä ohi -kuolaamaan sen perään.

Minua alkoi samantien snadisti etoa.

Itseasiassa minua alkoi etoa jo se, että näin tämän tällaisen riemunkirjavan neekeriköörin, tämän MaMu jengin, tämän apinalauman ja simpanssi katraan, tämän ruskean mölisevän-taputtavan pilven, tämän Rikastuttajien riemuisan lauman, tämän hauskuuden ja kaiken Kivan lähettiläs lauman ja ilahduttavien 30-130kymppisten lasten nauravan ja hymyilevän lössin.

Mitä ne tarkalleenottaen tekevätkään taas, minun maassani ?! (paitsi siis rikoksia!!! helvetin viisastelija ) .... ...no itseasiassa tuo lieneekin kai jo ihan hyvä vastaus ! ehkä juuri sitä: rikoksia yms. Tai sitten vain lääppivät ohikiitäviä neitoja ja mölyävät busseissa ja alikulkutunneleissa (jonka osaa kyllä suomalaisjuopt ja nuoretkin) ja kirjastoissa.

Olen jo pitkääääääään aikonut kirjoittaa aiheesta "neekerit yms suomessa" jotain, mutten ole vain saanut aikaiseksi. Ja nyt kuuma ilma vie vielä voimia lisää, sillä aurinko ja kuumuus eivät ole valkoisia varten eikä siis sovi meille juurikaan.

Olen vain tullut ajatelleeksi ja katselleeksi (ja kuvottuneeksi) -kaikkien näiden suomeen änkeneiden apinoiden olemista ja meidän nykyistä elämistä yms. Kuinka paljon niitä jo onkaan !!

Katsoin juuri YLEltä upeana HooDeenä dokumentin Planeettamme oudoimmista ..jostain, ja siinä esiintyi lause "...vieraslajit on vaikeita kitkeä" (en ole täysin varma oliko tuo verbatim, juuri noin, mutta sisällöltään kyllä) ja ajattelin, että "sanokaapa muuta!!". Totisesti, kaikenlaiset murjaanit istuu aika sitkeässä ja "pitävät kiinni saavutetuista eduista". Eduista jotka valkoiset herkkäuskoiset yms, hölmöt on heille antaneet hyvää hyvyyttään ja tyhmää ...tyhmyyttään.

Miksi näin kävi........

Minkä helvetin takia piti valkeiden TAAAAAAASS antaa kaikki!! ilmaiseksi!! neekereille yms!!?? Vain siksikö, että toisin kuin suomalaiset tähän mennessä -ne ovat "älynneet" pyytää ?! Vai ...onko tämä jotain vuuDuuta, jokin kirous ? vai mitä on tekeillä ?!

Paitsi juutalaisten juonet ja EU (juutalainen juoni) ja heterous ja naiset ja feminismi ja liiallinen ämmämäisyys ja Vasemmistolais-Totalitärismi yms paska, on muitakin syitä.

Ihan jo sekin, että kuten sekalaisista elukoista tiedetään, eri lajit adoptoivat joskus / usein toisen lajin pentuja & poikasia. Kaiketi vain myötätunnosta ja jostain ....henkisestä sonnasta tai jostain, johtuen. Ja kaikista maailman ihmisistä ja ihmis-apinoista -on Valkoinen Mies & nainenkin toki, se kaikkein adoptioalttein ja nappaa mielellään mukaansa milloin minkäkin murjaanin -ajattelematta ...yhtään mitään.

Seurauksista viis.

Ja siksi, että ilmeisesti suht suuri osa valkeista on ajatellut olevansa kai sitten jotain, jotenkin, velkaa ...kolonialismista tai orjuudesta tjms.

* * *

Katsoin tuossa myös Uutisia ja aloin todella äklötä näitä vitun läskipäisiä rättiperseitä jotka on tänne suomeen raijanneet näitä kaikkia neekereitä yms vitun mutiaisia, saatanan kusipäät perkele. Nyt on sitten "Suomi"kin pilalla! idea nimeltä "Suomi" on kuoletettu ja varmasti ja totaalisesti ja 100%. Mutta johan sitä kestikin !! Tsiisus fak!! melkein sata vitun vuotta !! huh helvetti, se on Sapiens-simpanssi ympyröissä jo lähes ikuisuus.

Nyt täällä alkaa pyörimään yhä enemmän ja enemmän neekereitä ja muita vitun älykääpiö-apinoita kaikkialta vitun viidakoista ja mutalätäköistä ja rannikoilta ja sademetsistä ja likaviemäreistä ja rämeistä ja dyyneiltä yms. Nyt kun ne kaikki on saaneet vihiä suomesta ja tämän paikan ylimalkaisesta elintasosta ja turvallisuudesta ja puhtaasta luonnosta ja munattomista valkoisista Naisista jotka antaa vielä saatana rahaakin !! kaiken tuon lisäksi... niin, veljet... uhkakuva on kamala !!

Muistakaa aina (tosin tämä on jo liian myöhäistä) kun olette neekeriapinoiden kanssa tekemisissä tai ajattelette niitä ja niiden "hätää ja kärsimystä" yms paskaa, että ensinnäkin a) ne aiheuttaa ne kärsimykset ja hätänsä ihan itse omalla pahuudellaan ja oppimattomalla typeryydellllään ja kyvyttömyydellään kavuta ameebaa ylemmäs elämän tikapuilla -ja matalalla ÄO:llaan, joka on siis niin matala , että on ihan lattian rajassa. Ja b) niitä on vittu 1,5 Miljardia !!!!! niitä on miljardeja!! aiotteko te kantaa huolta jokaikisestä ? vai pelastaa vain muutaman harvan ja valitun "The Chosen Few" ?!?

Ne muuttaa aina kaiken paskaksi, niillä on kuin käänteinen Midaan kosketus, kaikki mihin neekerit koskee -tuhoutuu ja ennen sitä, muuttuu skeidaksi (eli samaksi aineeksi mistä tämän ylvään ja meidän kanssa ihan tasavertaisen ja arvoisen rodun -talot / "talot" on tehty).

Vittu, että se alkoi etomaan, katsella uutisista kuinka siellä jossain "Maahanmuuttajien lähiössä" ne vitun typerät neekerin plantut ja kakarat ja kaikki vitun paksuhuuliset suuauki tuijottavat idiootit ja katuryöstäjän alut -pelasivat saatana futista keskellä jotain katua  tai  kävelykatua. Siinä oli aika täsmälleen se kuva mikä minulla on kolmannenmaailman slummeista -neekerilapsia pelaamassa futista pitkin ja poikin katuja !! Ruotsissa !! Välillä venytellään ja raavitaan ja kouritaan kullia toisella kädellä ja huudellaan vähän jollekkin ohikulkeville ällöttävän kunnollisille valkoisille jotain paskaa ja sitten valitetaan ja itketään kuin juutalainen mies / nainen kun joku kutsuu "neekeriksi" tjns muuta maailmanlopullista ja kuinka valkoiset on kusipäisiä sortajia kun eivät heittäiydy samalla tavoin apinaksi kuin neekerit itse ja -toisella kädellä joko ihan kivitetään esim Sikoja tai sitten näytetään niille vain paria käsimerkkiä.

Näistä tyypeistähän Pohjola rikastuu !! A-faking-vot !

* * *

Katsellessani tuota "inserttiä" niistä, aattelin kuinka typerää ja outoakin ja absurdia ja vastenmielistä ja kuvottavaa on, että tänne ja ruotsiin ym on tuota tuota 3:nen maailman liika-apinaistoa ja sitten vain ..levitellään käsiä ikäänkuin se olisi jotenkin 1) suotavaa ja hyvää ja toivottavaa ja kannattavaa jne ja 2) jotain lähes vääjäämätöntä, itsestäänselvää "no mutta tottakai!! tottakai me asutamme teidät neekerit! senkun vain lisäännytte kuten sukupuolitautien kantajat suurissa Cityissä, me kyllä majoitamme ja ruokimme ja siedämme ja ymmärrämme ja imemme munaanne jne!"

Miksi ne on täällä ??!? Miksi......?!? Miksi !!! Miksi ?!?

Koska teillä ei, suomen "päättäjät" ole mitään merkillepantavaa munaa ja itsetietoisuutta ja sen sellaista. Sikälihän he ovat mitä perus suomalaisimpia.
Se vaara siinä on, kun on suomalaisen kaltainen vitun seipään perseeseensä ujuttanut Tosikko !
Jos joku pyytää tai kysyy jotain, ottaa suomalainen sen tosissaan. Esim teinipojat ehdottelee, lähinnä kai leikillään?, toisilleen aina kaikenlaista typerää paskaa kuten vaikka, että "pistä munas sinne! hahha hohohohoh" jos näkevät jonkin reiän maassa tai jonkin sähköisen aparaatin, muttei se tarkoita, että pippeli kannattaisi todentotta!! sinne sitten änkeä.

"Hei, hahaohohhaohahoaaa, pistä munas tonne!! ahahaha hahahah haaaaahahaaaaa...ahahahaa"

"...Hei!! hei!! kuulikko, hei?!! ota 500 000 neekeriä itelles!! haahahahaaa ahahahaaaaaa "

Huomaatteko asioiden samankaltaisuuden !?! Ette? se johtuu siitä, että olette tyhmiä !

Kaikenlaiset huijarit (kuten esim järjestäytyneet Uskonnot!)  mm "ehdottaa" sinulle, että sinun tulisi erota kaikista rahoistasi ja antaa ne esim .....heille ! Paljolti kuten "Poliitikotkin" vaalien alla....

* * *

Minua etoo myös se, että minun maani puhtaisiin vesiin päätyy tätänykyä mös neekerin ulostetta!! Meillä kun käytetään yhtä planeetan arvokkaimmista luonnonvaroista eli puhdasta, makeaa vettä paskapöntössä, tarkoittaa se sitä, että suomen kallisarvoiseen ja ihanaan ja mahtavaan ja puhtaaseen jne, veteen molskahtelee ympäri suomea, kerrostaloissa ja siltojen alla -neekerin perseestä ulostautuvaa neekerinskeidaa. Yök !!
Ja ihan sama kaikkien vitun Ählämin limanuljaskoiden kanssa ! ja muiden vastaavien, yöäk.
Ne Ählämit varmaankin paskantaa myös niihin pitsoihinsa !! mitä te "Rasistiset" pienet (suuret!) syöttöporsaat sitten käytte ahnehtimassa jossain marketin kupeessa tai kauppakeskuksessa tai muualla. Vittuako menette saatanan lahnat perkele niihin ählämien räkälöihin ja tuette niitä !!? jos ette kaipaa kyseistä sakkia maahanne ja lähellenne ?!?!
Tukekaa mieluummin vaikka Heseä tai jotain muuta suomalaista, jotain paikallista "snägäriä" tjms.

Itse muistaisin käyneeni viimeksi sellaisessa noin vuonna 2009 tai 8, ehkä, varmaksi en muista. Mutta on siitä aikaa. Ja yllättävän hyvin olen pärjännyt !! en tärise öisin (ainakaan siitä syystä) enkä ole saanut mitään muitakaan vieroitusoireita, joten voin vakuuttaa sen täysin mahdolliseksi ! elämän ilman "kepappia" !!

* * *

Nyt kun on näin kuuma, katselkaa ympärillenne Lappeenrannasta Ivalo-joelle ja Kittilästä Tampereelle ja näette koko Afrikan kirjon, sekä värillisen, että rodullisen -ympärillänne. Juhlimassa, pyörimässä, meluamassa, toljottamassa tyhjyyteen jne. Ja näyttämässä "khuulilta".

Katselkaa te kuinka ne, juhlii. Siinä menee teidän elämä ! se elämä mitä te ette saaneet kun uskoitte kommunismiin, mutta neekerit sai, koska .....ne on sentään Neekereitä !!

Tässä kai kaikki tällä erää.

2 kommenttia:

  1. Rasssissmi! Rasisiiziti! Razizititiii!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milttoni !!! o__0 ....(käykö tuokin saatana täällä norkoilemassa..) no, mutta! mitäs Miltton ! Ja kommenttini kommenttiisi: HahahahHAaaa, niimpä.

      Poista