perjantai 30. toukokuuta 2014

50-sentin heittokäsi

"thahaaahahaahaaaaa, tää o hauskaa! sä heitit sen pallon ooohi!! hahahaaaHAhahAaa"Tuokaan typerä neekeri ei osaa saatana edes pesistä heittää !! HAHahahaa, vittu kun kissakin sai sen avaussyötön paremmin onnistumaan !! (sitä pidelleen miehen suosiollisella avustuksella kyllä, myönnettäköön). Miten joku voikin heittää niin pieleen kuin tämä 50-senttinen !!?
Jos ei tarvitse muuta kuin heittää pallo suoraan eteen, niin tämä miljonäärimutiainen onnistuu senkin munaamaan ....no, oh well.

Tuo neekeri voisi vaikka tulla rikastuttamaan suomea !! ja meidän kulttuuria ! ja meidän orastavaa pesäpallotraditiotamme.

Eniwei, luulin että neekerit osaa ainakin sentään heittää kaikkea, koska ne on ilmeisesti sekä Sapiens-Sapiensseja joita Tex Arcane haukkuu mm"keihäänheittäjiksi" (koska käyttivät Thaalia vastaan kaikensortin projektiiliaseita) ja koska neekerit ja muut kädelliset ja apinat ja ihmisapinat (joihin ymmärtääkseni myös "Muslimit" kuuluvat) ovat tottuneet viskelemään perseestäänpursuavaa apinanlantaa ympäriinsä. Mutta ei !!
Ei se nyt onnistunut !!

Hö !

P.s Miksi tuota kutsutaan 50:ksi sentiksi ?!.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti