keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ykpaihan kohtalosta ja Hankamäkilinkki

http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163985-maa-vieras-on-ja-kylma-kevat-sen

Siinä on hyvä kirjoitus tästä Ukraina-aiheesta, ehkä jopa paras tähänmennessä lukemistani. Aiemmin en ole juurikaan NATOa ajatellut, mutta nyt alan jo kallistua minäkin sen puoleen ja lähestulkoon vahvasti.

Tämä koko NATO asia on niinkuin niin moni muukin asia suomessa; jotain minkä suhteen suomijuntin olisi vain kertakaikkiaan tehtävä päätös. Ainakin luullakseni.
Toisaalta "it takes 2 to tango" eli voisihan se toisaalta Ryssää jotenkin provosoidakkin, eihän sitä toki tiedä ja jos tietääkin niin vastaus olisi kai totaalisen varmasti, että "kyllä, kyllä provosoi".

* * *

Tästä Hankiksen kirjoituksesta tuli taas mieleeni (ei se imuri, hahah hekohekohee) sellainenkin asia, jota olen tässä viimeaikoina ajatellut yhä enemmän ja enemmän ja kelaillut edestakaisin, josta minun piti saarnata jahka perustan oman blogin aiheelle "Suomi" tai minun visioita suomesta yms, tjns. Eli : mieleeni.. tuli se, että suomalaiset on mm tässäkin ahdingossa ja nurkkaan-ajettuna ehkä osin siksi, että suomalaiset eivät ole pystyneet käyttämään tai eivät vain ole käyttäneet (syitä on monia) rauhanaikana hyväkseen kaikkia sen suomia mahdollisuuksia, esim lisääntyä kuin kulovalkea ja täyttää koko maa. Suomalaiset eivät siis asuta koko maa-aluetta nähdäkseni kovin tehokkaasti ja meitä on täällä lopunkaiken ihan liian vähän.
Se tarkoittaa myös liian pieniä kotimaanmarkkinoita ja huomattavan laihaa tilipussia, verrattuna suurempaan maailmaan. Suomalaisten olisi ehkäpä pitänyt viimeiset 50-vuotta lisääntyä kuin kanit ja neekerit ja kiinalaiset ja intialaiset ja vallata itselleen koko tämä oma maa-alueensa. Mutta siihen ei ole pystytty, eikä liioin hätistelemään esim Mustalaisia täältä pois, vaikkei niitä kukaan tänne ole kutsunut eikä halunnut jne.
Tässä maassa tai maan-raakileessa niinkuin minä sitä ajattelen -on paljon, paljon pahaa ja väärää ja väärin ja riittämätöntä ja umpityperää ja takapajuista. Ja sellainen voi totisestikkin kostautua myös näin, kuten Hankamäki ehdottaa että voisi käydä, eli että Ryssä vain periaatteessa kävelee esim Kotkaan ja Leville ja se on siinä sitten. Stadissa levitellään käsiä ja raavitaan päätä, ja Käteinen hikoilee haastattelussa.
Itse en ollut enkä oikein vieläkään jaksa tai edes yritä olla -ihan niin hermoheikkona ja vainoharhaisena, että pelkäisin veli-venakon tänne rynnivän any day soon, mutta tuo oli kyllä vähän kylmäävää mitä Hankis sanoi ja jos kuvittelet itsesi nyt ja siinä -mitä sinä todella tekisit juuri nyt ja juuri siinä jos Ryssä päättäisi alkaa oikein todella häijyksi ja lähteä vaikka etsimään elintilaa Lapista ?!
Tekisi mieli lähinnä ...lähteä vaikka Tahitille, sillä totisesti! : miksi kuolla parin lapinjänkhän takia ?....
Kuten sanoin, hyytävää.

Kaikenlaista shittiä voi tapahtua yllättävän paljon ja äkisti.

Nytkin koko maailma oli kuin menossa kohti jotain sulautumispistettä ja Onnelaa ja MaailmanRauhaa jne, ja sitten ...bäm!! Ryssä päättikin, että "ja vitut!! tut me mtään sättänä rauhaa jaxeta perkele!! vaan myö ryhdytäänkin sotaan ja hankalax!!"

Niiden piti tulla ja pilata koko orastava rauhankausi ja tasaisen menestyksen aika.
Mieleeni tulee (ei se im...ääh fak it!) että : me olemme nyt tähän mennessä, sittemmin toisen maailmansodan, eläneet eräänlaista Tokugawan aikaa ja nyt Ryssä aloittaa pahimmassa tapauksessa jonkinlaisen modernin Sengoku Jidain.

(Jollette tiedä niin kyseessä on Japanin historia, ja Tokugawan aika on yhtä kuin rauhan aika, kun Ieyasu Tokugawa hallitsi -kaikilla oli kivaa ja kaikkea ja kaikki oli jees ja lungisti.

Sengoku Jidai taas on kokolailla kirjaimellisesti "sotivien osavaltioiden / läänien aika". Eli Total War todellisuudessa. Ja kenelläkään muulla kuin Samuraista psykoottisimmilla ja verenhimoisimmilla ei ole kivaa.)

* * *

No....joouuu.... toivotaan, ettei se Puuttini nyt ihan Hitleri ole sentään, ei se ainakaan yhtä skarppi ja tyylikäs ole!, ja että se vähän rauhottus koko äijä ja jos hyökkää johonkin niin olkoon se se Pohjois-Korea.
Se on kyllä siltikin jo vähän huolestuttavahkoa, että jotkut siellä Ryssän päässä on lausuneet "suomen olevan luonteva osa Venäjää" ja muuta vastaavaa samojedi-nomadi-ryssä-kommari skeidaa.

Tämä se on sitten ongelmallinen lokaatio !! perkele sentään.

Rauhottukaa nyt Ryssät jo perkele !!
Teistä ei kukaan muutenkaan tykkää, niin miksi mennä ja vain pahentaa sitä !?
Mitä teillä oikein pyörii siellä lättänässä samojedin päässänne ?!
Teidän maanne on pelkkä valtavankokoinen rikollinen tunkio ! Eikä mikään Oikea Maa / Valtio.
Ja silti pitäisi saada aina vain lisää !?


Toivokaamme että Ryssällä sataa Votkaa ja että sinne olisi siirtymässä monsuunikausi ja rankkasateet.

Over´n´out !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti