maanantai 17. maaliskuuta 2014

Suuri Ryssänumero osa.1

No niin.
Nyt voisi olla aika puuttua itsekkin vähän tuohon Krimillä muhivaan kriisiin.

En ole ikinä ennen aiheesta tai paikasta sen kummemin ollut kiinnostunut tai edes tietoinen, mutta puututaan nyt kuitenkin edes vähän.

Alkupalaksi voisitte nappaista tuon ==>

http://www.liveleak.com/view?i=a2a_1394529805

Eli siinä Puuttini sössöttää Amerikkalaisten ja Venäläisten eroista hänen mukaansa. Siinä hän mm piilotetusti hehkuttaa kollektivismia ja Staalinia yms paskaa ja beelsebubiaanisuutta.

Ja toinen mikä on paikallaan lukea on tämä ==>

http://www.counter-currents.com/2014/03/white-nationalist-delusions-about-russia/

Jo oli aikakin, että joku noista Suuren Maailman huuhaista herää ja haistaa hapatteen ja yrittää herätellä niitä muitakin !! Olen itse katsellut kauhuissani ja yhtäältä yllättyneenä ja toisaalta kuvottuneena -sitä kuinka valkoisten sfäärissä / lännessä on kaikki ns"vaihtoehto oikeistolaiset" yms ovat olleet uimassa Ryssäin liiveihin niin ajattelematta ja nonshalantisti ja intoa puhkuen. Suoraan surman suuhun !
Vähänpä tietävät.
Tässä meillä suomlantilaisilla onkin niille paljon opetettavaa jos niitä vain kiinnostaa kuulla.

Ja jos vain jaksaa, niin aiheestahan löytyy ympäri nettiä vaikka mitä kirjoitusta ja lukemista jne. Itseäni tämä itse asia kuten olen sanonut, ei niinkään kiinnosta. Mutta se kiinnostaa tehdä taas selväksi mitä Ryssä oikeasti aina edustaa ja miten sitä tulisi katsoa.

* * *

Eli kuten Putin itsekkin tuossa videossa sanoo, edustaa Ryssä Kollektivismia, eikä lännelle tyypillistä individualismia. Tämä on simppeli, mutta näemmä joillekkin vaikea ymmärtää -pointti.
Eli ne ei ole edelleenkään muuttuneet mihinkään, viimeisen maailmansodan jälkeen, ja mitä muutakaan ne siellä on taas kärkkyneet ja lähes käynnistelleet elleivät sotaa !?

Kuten olen myös sanonut, on nykykehitys ollut todella todella hirvittävää ja vääränsuuntaista kaikenmaailman Ryssähelpotuksin ja huomioonotoin yms, niille on omaa kanavaa ja milloin mitä palvelua suomessa -omalla kielellään. Niitä varten pystytetään saatana ostoskeskuksia ja laskettelurinteitä ja hotelleja ja niiden odotetaan ja oletetaan tuovan rahaa ja ...rauhaa?
On Ryssää siellä ja Ryssää täällä, niille myydään tai suorastaan annetaan suomesta merkittäviä ja vähemmänkin merkittäviä maa-alueita ja tontteja yms sekalaista paskaa, ja sitten kun pyydetään edes sitä samaa itse niiltä niin vastaus kuuluu "ei !".

On Ville Haapasaloa ja Sotshia yms skeidaa -valkopyykkäämässä Ryssäin todellista pinnan-alista olemusta ja kohkaamassa sitä saatanan paskakasaa mikä sekin "maa" (tunkio) on. Ikäänkuin siinä olisi jotain, yhtään mitään, hyvää. Ja sitten on taas tätä ===>Hoplaa !!

Yllätyittekö??!?!

En minäkään !

Jos mitään, oli tuon jo aikakin tapahtua tai jonkin tuollaisen. Ryssät onkin olleet hermostuttavan khuulisti ja hiljaa jo pelottavan pitkään. Mutta alkaako nyt vyöryä, useammallakin tavalla ja rintamalla !?!? toivotaan ettei, mutta ollaan silti aina varuillaan.


Elikkä, siellä ne nyt taas sitten -liittelee uusia alueita itseensä, muina miehinä ja hymyilevät sitä tehdessään. Kuten "kunnon" gangsterin kuuluukin.

Ja Amerikan Nekru vastaa kovaan kai sitten ....kovalla ?! ....mitähän tästäkin taas tulee...

Juuri kun koko muu maailman oli vähän ikäänkuin saavuttanut jonkinlaisen sereenin ja lähes oudon ja uudenlaisen -rauhantilan, tulee Ryssät taas takavasemmalta ja sanoo ...harashoo!! tai jotain ja pilaa kaiken.
Ruukinmatruunahan tästä aiheesta tuossa jokinaika sitten blogasi myös, ne oli ihan hyviä vaikkakin itseääntoistavia kirjoituksia ne, joten ne kannattaa käydä imuroimassa kaaliinsa niinikään.


Esim tuo ^^ on hyvä tsiigata.

* * *

Nyt siis on sitten sekä käyty yhdenkappaleen suomalaista artistia -päälle ja vallattu ilmeisen onnistuneesti uusi alue !! Oul rait ! Ei paha.
On ne ovelia piruja, täytyy myöntää. Tai sitten suurin osa valkoisista vain on ihan vitun tyhmiä ja sinisilmäisiä asian suhteen tai jotain.

Ja kaiken tämän taustalla suomea ajetaan alas erinnäisin toimin, sekä tahallisin myyräntöin, että ihan silkkaa tyhmyyttä. Jos ei luovuta hyvistä aseista niin sitten kohkataan jotain mustia ja ruskeita ja tummanpunaisia Maahanmuuttajia, ikäänkuin ne olisivat jotain maagista autuaaksi tekevää, ja samalla ämmät on vallanneet kaikki toimielimet (haha) ja koulut ja poliittiset viratkin, joten mistään ei enää saa sanoa mitään, eikä mitään voi enää tehdä. Joka jo yksin luo sellaisen ilmapiirin ja asenteen, että ..."junou...fak it! mitä tässä olla samantien liittymättä Ryssään?! sama kollektiivipaskahan tää on!!" eikä tätä enää nykyapinat osaa edes hävetä tai ymmärtää vääräksi ja tyhmäksi jne.
Nythän Venäjän nokkelat ketut, on tarjonneet helppoa ja vaivatonta ryssäksitulon mahdollisuutta, helpottamalla kansalaisuuden saamista. "Tjulkaa tjänne!! mje pjahooinphjiteljeemme theidjät!! jja mje fjieemme thiedän mjaat! hjarashoo".

Tässä on myös yksi kiinnostava lukemisen aihe : http://milttonfriidman.blogspot.fi/2014/03/analyysi-suomen-ilmapuolustuksesta.html

Ja myös se vastaava analyysi Ruotsista. Ei hyvä, ei kovin hyvä. Siis tuo puolustuskyky jne. "Jotain tarttis tehdä" ehkä. Kaikkein parasta olisi yksinkertaisesti vain vaihtaa paikkaa Islannin kanssa, mutta näitä maita ja mantuja on vähän vaikeahkoa kuljetella pitkin planeettaa ja varsinkin vettä, joten pelkään että olemme tässä sijainnissa ikäänkuin jumissa. Itse en ole todellakaan mikään militarismin yms -expertti, enkä liioin ole ollut sellaisesta erityisen kiinnostunut tai tuosta "milttonin" aiheesta, mutta tuon luettuani täytyy liittyä kuoroon, että se Patriot järkkä voisi olla ihan paikallaan, ja siihen vielä jotain Teslan kuolonsäteitä päälle. Ajatelkaa suuremmin junttiseni, ajatelkaa aina suuremmin.
Toisaalta. ....voisihan sitä itsekkin? pistää kokoon jonkin ihan oman jutun, niin ei tarvitse mitään Amerikkalaista ryönää ruveta osteleen. Kuten sanoin : ajatelkaa aina suuremmin !! ja ajatelkaa laatikon ulkopuolella !! Kuka käskee aina käyttää samoja aseita jos joutuu toisten apinoiden kanssa kahnauksiin tällä laneetalla!?!? käyttä ihan mitä vain, mitä ikinä keksitte ! Vain mielikuvitus on rajana, myös aseiden kehittelyssä. Tuolla Matrushkan kommenttiosastolla taisi joku ehdottaa sellaista, että otetaan / tehdään / ostetaan -näitä uusia moderneja "drone" eli luotain aluksia, näitä miniatyyrisiä uusia koptereita "UAV"eita ja lastataan ne nadeilla (kranaateille) ja avot! siinä on uusi pieni ja pirullinen kiusa viholliselle. Se oli sekä hyvä idea, että esimerkki siitä kuinka keksiä ja innovoida jotain uutta, eikä aina vain ajatella, että "no....mutta millä tämän viiskytluvun mörssärin kantaman sais parimetriä ulottuvammaks ?!".

* * *

Summa Summarum ; tässä ei tarvi nyt panikoida eikä menettää pelihermojaan, muttei saa myöskään langeta ihan täyteen horkkaan ja horrokseen ja tuikata päätään pusikkoon tai Puuttiniin. Rauhottukaa nyt sitten juntit, ja ottakaa kohtalonne kontrolli ihan vain omiin kätösiinne !  No panic, no problem jne. O.K ?

Viileänä kuten aina, mutta vähän lisää elinvoimaa voisi kyllä olla paikallaan. Sen pitäisi nyt onnistuakkin kun on tämä tällainen kesätalvi, niin riittää vähän normaalia enemmän puhtia ja energiaa ja kaikkea sitä. Käyttäkää se kaikki hyödyksi, myös se että täällä(kin) on nyt alkanut ravata kaikenmaailman Anglosfäärin suurjulkut ja tästä on tullut suurenmaailman jokin "juttu". Niki ja Henkka kävi saatana Ritz Forresterin himbessä !! Olisitteko yhdeksänkymmentäluvulla saattaneet uskoa, että jonain päivänä joku suomalainen perusjamppa kokki, käyskentelisi Ridgen jääkaapilla !??! Ihan muina miehinä !? Fak nou !

Olisitteko uskoneet, että koska Amerikkaa puretaan ja se purkautuu muutenkin, tulisi kaikkia näitä sen julkkuja tänne!! kärkkymään jotain uutta ja ihmeellistä ja uutta "paikka auringossa" !??! Fak nou !

Jos Ryssät hyväksikäyttää omaa apinaväestöään muiden maiden sisällä, niin käytetään mekin sitten sitä Jared Letoa !! "Se on nyt täällä Amerikka!! ja Ryssä uhkailee meitä (verhotusti) ...joten miten olisi...tulisitteko kiitos tänne, niitä pommittamaan ?! ty".

Tällaisten sekalaisten "juttujen" kautta, Suomi siirtyy vaivihkaa osaksi Suurta Maailmaa ja lähemmäksi Ämyriikkaa ja muita, oikeita Eurooppalaisia, valkoisia. Se on hyvä se !! Se se vasta on jotain. Mutta se on myös aika huimaavaa kyytiä nyt yht´äkkiä. Kuten sanoin, siihen ei tod ole täällä totuttu. Ei tod !

Ehkäpä Maailmankartta piirtyy taas snadisti uusiksi ja Suomi hyväksytään jonkinlaiseksi osaksi suurta sfääriä ja Eurooppalaisia ja Eurooppaa. Mutta älkää siltikään könytkö edes sinne ihan päätä pahkaa ja pää edellä ja miettimättä. Kokeillaan nyt vain tehdä jotain omaa ja sitten säilöä sitä ?! Jawöhl !?

* * *

Nyt voisi olla muuten, mielenkintoinen aika pyytää Ryssiltä Karjalaa takaisin.

Te...ette ole sattunna kuulemaan sitä Raamatun sitaattia / lausetta, että "pyytäkää niin teille annetaan" ? Eikä tämä ole mikään vitsi tai sarkasmia tai muuta sellaista. Yllättyisitte jos joskus hoksaisitte kommunikaation voiman ja merkityksen ja syvällisyyden ja hyödyn yms!! Miksi muuten luulette, että sellainen "itsestäänselvä ja hyödytön" neuvo on ylipäänsä moiseen kirjaan printattu....
Miettikääpä sitä !


Miettikää hartaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti