maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.3


KIMI RÄIKKÖNEN ON ELOSSA !!

Kuolleeksi luultu ja julistettu Kimi "Jäämies" Räikkönen on ilmoittautunut elävien kirjoihin !!
Jupiterissa jo n. viidettä kuuta jumissa oleva Kimi antoi itsestään vihdoin kuulua !!

Kimin viesti saapui eilen n klo 6:66 (suomen aikaa) ja se tuli nuotiossa puhuvan naaman / pään kautta (nuotio oli pohojois-savossa) ja kuului näin : "heeeiii *väsynyt, haapea ja raihnainen ääni. Kuin aamulla herätessä(krapulassa)* ...onksm ...onks hei mitää.nn.... mit..hei!... miss mä oon...täälon kaljat loppu... hei tuuttekx hakee hei...*krohinaa*...hei... tuuttesx hakee...  ....     .. ...   .      .....he..hei....vittu kun...pitäs ajaa vormulaa hei, ...hei mun pitäs olla vormulas.. tääl on pimee ja vähä kylmää ja..jotai..hiakkaa ja jotain..."

Tässä vaiheessa viesti katkesi, mutta se on kuitenkin selvä elonmerkki ja syy riemuita !

Pelastusoperaatiota on jo alettu suunnitella vaikka myös soraääniä on sadellut, mm Esko Valtoja (partanaamainen hippeilijä) on todennut mäntisti, että "ei voida tietää varmasti, etteikö viesti olisi vain vanhaa kaikua...eli siis voi olla, että Kimi ei olekkaan enää elossa tai ylipäätään Jupiterissa, mutta hän oli vain ehtinyt lähettää tällaisen viestin ennen...no.. katoamistaan".

Eskoa on ruoskittu naamaan tämän  lausunnon johdosta.

Yksi ehdotus Kimin pelastusoperaatioksi olisi juuri vähän aikaa sitten matkaan lähettetty Talousemissaari Olli Rehn. Ollin on ajateltu voivan hakea Kimin, mikäli tämän sijainti saadaan tarkennettua.

Kaikki on kuitenkin vielä auki, eikä päätöksiä ole vielä tehty, mutta jäämme seuraamaan tilannetta.

Kiitos, onnea ja kuulemiin !

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti