perjantai 7. maaliskuuta 2014

Nurinaa Lidlistä

Olen tehnyt seuraavanlaisen havainnon : Suomen "Woolmaart" eli Wallmart -on Lidl !!

Molempien asiakkaat on ihan yhtä vitun hirveitä äklötyksiä. Kertakaikkiaan karmaisevia juntteja ja laitapuolen kulkijoita ja haisevia hamppareita ja jotain avohoitopotilaita ja hermafrodiitti-Zombieita. Aika järisyttävää sakkia, kuin Hayoa Miyazakin elokuvassa "Henkien Kätkemä" -toinen toistaan järisyttävämpiä olioita.

Käy sääliksi teitä Lidlin kassaihmiset.

Inhottaa käydä Lidlissä ylipäätään, koska siellä joutuu väkisinkin näkemään ja kokemaan ja haistamaan näitä ihmiskunnan äärilaidan hirviöitä ja luopioita. Näkymä on kuin kiirastulesta tai jostain Hellvetin-esikartanosta tai jostain kummitusjunasta / kauhujen kartanosta tjns. Ei niitä voisi edes keksiä !
yksi haisee kuselle ja paskalle ja jollekkin ummehtuneelle (ehkä ummehtuneille ; kuselle ja paskalle) ja änkee vieläpä ihan liian lähelle viimeistään kassalla, toinen ei ole uusinut yhtäkään vaatekappaletta sittemmin 70-luvun puolivälin ja olkapäät hilseilee kuin säteilyuhrin päänahka, kolmas on joku vanha höppänä joka  ei luuultavasti edes tiedä missä on ja ei niinikään ole uusinut viimeiseen 50-vuoteen vaatekertaansa, neljäs ronkkii niitä pullia ym paistopisteen tuotteita rähmäisillä käpälillään tai paiskoo sitä hohdinta millä niitä tulisi sieltä ottaa -ympäriinsä ja sitten pistää sen ihan khuulina takaisin "telakkaansa" ja kourii sormin niitä tuotteita kuin neekerit (itseasiassa suomalaisilla on suunnattoman paljon yhteistä neekerien kanssa! Tästä saatan jopa blogata myöhemmin ihan oman juttunsa).

Siellä käy myös kaikki maailman sählämit ja ählämit ja Ryssät ja muut ... muut vastaavat, ihan vain levittämässä pahaa mieltä. Samaan tapaan kuten Poliisikin, kaikkialle mihin ikinä meneekin, se on suuri osa sitä niiden "juttua" (ihmisten kiusaa, häirintää, pelottelua, uhkailua, kyykytystä, öykkäröintiä ja alistamista ja kidutusta ja muuta vastaavaa. Mistä Lusiferin lapset aina tykkää ja nauttii).

Tarkkailkaa piruuttanne jos ja kun Lidliin menette, minkänäköistä jengiä siellä pyörii. Ei ole nimittäin ihan sitä khuuleinta, viileintä ja terävintä kärkeä, eikä missään nimessä puhtainta !

* * *

Itse yleensä olen tupannut halveksimaan kaikkia halpa-paskamyymälöitä (Lidl, Alepa, Tarjoustalo yms) mutta on myönnettävä, että Lidlissä on kyllä puolensa ja jos ei muuta, niin se sitten, että se on Saksalainen. Ja se, että sieltä saa aina satunnaisesti, silloin-tällöin -niitä kaikkia mielenkiintoisia sekalaisia tilpehööritavaroita mitä siihen sekalaisen tavaran osioon tulee. Siintä saa joskus ihan khuuliakin tavaraa ja mikä parasta -se voi hyvinkin olla "Made in Germany" !!! Eikä mitään Kiinan silsaa tai mitään Slovakkian-paskaa tai mitään Puolan snappia tms. Saksa on kuitenkin aina Saksa.

Hampuusit hakee Lidlistä yleensä lähinnä sitä mitä ne hakee muutenkin, mistä vain eli kaljaa. Löwenbräuta tai jotain. Sieltä sitä kannetaan sylikaupalla ja häpeättä ! Saatanan hampaattomat juntit !
On iroonista  tai outoa tai jotain, että "kansa" / "mischling-rotu" joka ei kestä alkoholia, kittaa sitä ihan työkseen ja ajankulukseenkin vielä siihen työn päälle !!!
Lakatkaa vittu kittaamasta sitä saatanan kaljaa, saatanan juntit !! Helvetti.

Se-ei-ole-teidän-juomanne !

Ja käykää ainakin kerran tai kaksi -vuodessa, suihkussa ja jos vaikka kaksi kertaa vuodessa tai ainakin kahden vuoden välein myös parturissa !! Harjatkaa teippiherjalla vaikka olkapäänne niin ne ei ole hilseen yms ryönän peitossa! eikä kassajonossa kenenkään tarvitse vetää sitä silppua henkeen !! Minä kun en halua "snortata" edessä kulkevan vitun muulin hilsettä tai muutakaan kropan eritettä nenääni, kiitoksia vain.

Ja vanhukset!! vanhukset voisi ihan suoraan ja surutta vain kieltää, kaikista julkisista paikoista, eritoten ravintoloista ja ruokakaupoista !! Saakeli sentään. Se etoo kun ne haisee, ja kourii ja möyhii esim perunalaaria kuin se olisi jokin arkeolooginen kaivuutyömaa tai jokin, ja tiputtelevat niitä ottimia millä otetaan munkkeja yms, lattialle ja sitten pistävät ne takaisin, ihan niinkuin se olisi all cool n shit !! Well it´s fucking NOT !!

Jumalauta vanhukset ; niitä ottimia ei nosteta enää lattialta takaisin siihen mistä ne on otettu vaan ne annetaan sen jälkeen myyjälle ja sanotaan, että "tiputin tämän vahingossa lattialle, se tarvii pestä ...ja hyvin" !!!! Vitun lantapäät saatana !! Vaikka teirän nuaruuressanne olsikin syäty vaikka suaraan pellosta!! niin nykyjään se ei ookeen enää passaa !

Nykyihmisellä on jo käsitys ; perushygieniasta !!! Tadaa. (pitäisi olla, huom).

No eniwei, Lidl ...se paikka on kauhea !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti