tiistai 11. maaliskuuta 2014

Rakopylly Bossit !

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162711-viimeinen-naula-naisjohtajien-kysynnalle

Niimpä.
Siinä sitä taas on, yksi esimerkki siitä, että "naisvaltikka on murheen merkki".

Ja tottahan se on, että Suomlannin Pyhässä Pohjoisessa Valtakunnassa, lähes asemaa kuin asemaa -kansoittaa nämä muulit. Tai muulittaret kai pitäisi sanoa.

Ja tämä syö meiltä miehiltä, miehyksiltä, pojilta yms -valtavasti sekä voimaa (psyko-emotionaalista ja fyysistä) että halua ylipäätään olla osallisen mihinkään "yhteis"kuntaan.

"Yhteis" ...my fucking ass !

Tässä maan-raakileessa millään muulla ei ole ikinä ollut eikä ole edelleenkään mitään väliä -kuin sillä, että Poliisi-siat ja naiset ja muut kollektivistiset perkeleet saa, voi, ja pääsee !! "Niin...össön sössön sööö, kunhan nyt Poliiiisilla, kunhan nyt Poliiiiisilla on kaikkea ja naisilla, niin hienoa, hyvä-hyvä-hyvä...kunhan nyt Poooliisi sitä ja Poliiisi tätä, niin össön sössön söö". Haistakaa saatana vittu ! Vitun juntit.

Suomen ja varsinaisen, oikean "Länsimaailman" yms maiden, naaraat ei ensinnäkään enää juurikaan edes synnytä, paitsi niitä vitun Mehmettejä ja Ähmettejä ja Ahmeddeja ja Muhammeddeja, eikä niille ilmeisesti kelpaa edes yksikään äijä(valkea) tai työpaikan toimisto on liian pieni ja väärän ..hajuinen tai jotain, ja sitten tämä.

Miksi näitä ämmiä siis, taas tarvittiinkaan ?!

No, alaspäinhän tässä kuitenkin monella tapaa mennään, joten ...nauttikaa sitten tilaamastanne kyydistä kai..?

Enjoy !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti