lauantai 22. maaliskuuta 2014

Bond ...nelosella

Neloselta / 4 HD:lta alkoi taas yksi vanha Bond leffa.

Ensin siinä alkujuonnossa kiljui joku ämmä, vaikka onhan se sinänsä ihan hyvä biisi, ja nyt siellä näyttelevät vanhat äijät ja muinaiset ämmät kuin jossain koulunäytelmässä.
Kun katsoo nykysilmin noita vanhoja "filkkoja" niin ne näyttäytyy lähes Kummelin sketseinä tai jonain ihan uskomattoman yksinkertaisina ja lähes viattoman "urpoilta". Ne näyttävät koomisen törtöiltä, tietämättömän tyhmiltä, naiiveilta ja joskus todella hersyvän hauskan typeriltä.

Tähän asti tulleet pari 70-luvun bondia oli jo aika kamalaa katsottavaa ja osittain tahattoman koomistakin. Aika "päheetä" oli mm Bondin "trumpettihousut" ja ...no... valtavat paidankaulukset ! Ja se saatanan kaikkiallaläsnäoleva beige ! (tai nykyisin peesshi! HUOM). Kaikki oli jumalauta bei..sshiä..(?) paidat, autot, miehet, kissat, koirat, kaikki !! Kaikki !

Ja näköjään tuossakin juuri käyntiin pärähtäneessä huristelussa on Bondilla tätä kirjoitettaessa päällään, mikäs muukaan kuin Beeesshhi!! puku ! Ja kaikki vihollis spedet mitä se siinä ampuu ja huitoo aurinkovarjolla... beeeesshiä !


Luojan kiitos siitä sonnasta on jo nykyään päästy aika hyvin irti, vaikka sekin toimii jos sitä osaa soveltaa, mutta.... useinkaan sitä ei osata ! Kuka helvetti esim haluaisi, siis haluaisi, beigen rättisitikan!?!? huh? anyone?!...tai beigen trumpettilahjepuvun?!.....

Eeeeeeegsäkli.

(Aloittivat muuten taas, ..huoh.., sen Star Trekinkin alusta!! jihuu. Ja kohta ribuutataan taas Gaiverin Mäkkikin! saattepa nähdä! Ja sitten ollaankin taas jo lähtöruudussa, eli Kymppitonnia saadaan alkaa katsomaan uusintoina).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti