keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Off the...*huoh*

" Do i look like i give a fuck ?! "


Nyt tämä suomen Virallinen Neekeri aikoo lähteä "valloittamaan" Los Änzelesin. Tervemenoa vaan. Todennäköisesti se vain ammutaan siellä ennenpitkää, kuten kaikki muutkin. Sekä lättärit, lattarit, että valkoiset.

Ja tuossa kuvassa näyttää Äxl olevan jo kauhusta valkeana (hih!) ja täysin pihalla kyseisestä "skenestä". Niinkuin aito, oikea Suomalainenkin !! Ainahan sinne joku täältä menee könyään ja "valloittamaan" ja pällistelemään ympäriinsä ja päätyy parhaassa tapauksessa esittämään Ryssäläistä vainajaa SeeÄsIihin.

Tuon saattaa myös raadella koirat tai "kylpysuoloista" seonneet paikalliset verenhimoiset hoobo-zombiet -kuoliaaksi. Hyvähän se on, ei sillä että valittaisin, totean vain.

Vastaanotto Losissa lienee tätä luokkaa ==>

"..ääää öööhääööäähh...welcam to L.A biyooaatch ! "

Tai ...tuo on varmaan aikapitkälle kyllä tervetulotoivotus ihan mihin osaan Kwanzaaniaa tahansa, näinä päivinä ja aikoina.

Ohjelman nimikin "...off the wall" on pitänyt apinoda ja kääntää ja lapioda ja plagioida Maikhl Tzägsonilta.
"Off my country" olisi ehkä ollut parempi nimi, ja yhden suunnan lippu Äxelille. Ja jos joku nyt panikoi, että "ou mai gaaawd !! mut ketkä sit juantais Voissoffinlandin??! hei apuu?!" niin minä sanon, että "jos se siitä kiinni on, niin minä juonnan sen!! saatana! minä juonnan sen paskan!".

Tai sitten sen voisi sepustaa Uotisen Jorkka. Se se vasta olisikin jotain ! Katsella sitä Palestiinalaisen eläkeläishomon näköistä uiveloa siinä, muikistelemassa ja keikistelemässä ja kuuluttamassa "aaaar juu redi tuu raaaaaaaaaaaambblllll?!"

^^ Tuommoista se oli ennen, ja nyt on tätä ..."...off the wool" yms skeidaa. Lapsitähtiä kaikkialla, pelkkää velkaa, outoa säätä, ryssiä kaikkialla ja kaiken ryssäistyminen, Maahanmuuttajia(miehittäjiä lähinnä), ämmiä kaikkialla -sekä korkeissa, että matalissa viroissa ja muualla.

Outoja aikoja!

P.s Äxl ei ole -Suomalainen- Äxl on suomessa asuva ...jokin...neekeri tai ähly tai joku vastaava, ähly kai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti