tiistai 25. maaliskuuta 2014

Sentimentaalisuuslinkki

Tähän on pitänyt jo muutamaankin otteeseen itsekkin jotain sanoa, joten laitan tämän linkin nyt edes sitten nähtäville : http://sarastuslehti.com/2014/03/10/julkiset-tunteet/

Ja sanon itse vielä, vaikka että..... : Tämäkin on taas yksi seuraus Valkoisten / Länkkärien Maailman ylimalkaisesta naisistumisesta ja mämmämäistymisestä ja siitä, että tyttöjä ja naisia pedestalisoidaan ja kohkataan, ja tämä on seurausta myös Vasurin kusihullujen taholta tulevasta jatkuvasta vyörytyksestä jossa käytetään aseena ihan mitä tahansa eteensattuvaa. Ja tämä, tunteet yms, on osoittautunut aika tehokkaaksi.

Tuo oli todentotta aika hyvä kirjoitus ja aihe, nimittäin nyt kun sitä aattelee niin tuotahan on totisesti kaikkialla ympärillämme kokoajan. Jatkuvaa vitun vollotusta ja vonkunaa ja maanittelua ja juonittelua. Itkua ja julkisia kyynelehtimisiä, Jari Sarasvuon floppi-ohjelmasta, miesten jääkiekkomaajoukkueen jäsenien haastatteluihin asti.
Epäilen, ettei ns Vanhan Ajan Miehiä -olisi saattanut päästä näkemään itkemässä edes kuolleina !
Mutta nykyään sitä tulee pillahtaa itkuun jo jos vaikka saa kuulla, että ....uu ai dont nou..että vaikka : jossain on kadonnut lentzikka !! (pudonnut todennäköisesti mereen).

En millääntavalla siis vastusta itkemistä yms tunteidennäyttöä sinänsä, sehän on jos mitä ; hyvin hyvin terveellistä ja tervettä ja niin ees päin. Mutta se ei ole niin tervettä, että kaikkialla, kokoajan ja kaikilta vaaditaan jatkuvaa tunteellista kiihottumista ja osallistumista ja pillahtelua ja paatosta ja draamaa -lähes histrionismiin asti.

Ei siitä nyt täydy kuulkaa "hameväki" (ei Skotit) heittäytyä histriooniseksi hysteeriseksi vetisteleväksi neuroottiseksi ämmäksi jos jossain on vaikka kissa kuollut tai joku Jänkhä taas kuollut kun raktori on kumoutunut päälle! (näitä on miltei tapaus päivässä ja viisi viikossa).

Jos se olisi edes Antti Tuisku kun on keulinut ittensä kuoliaaksi, vaikka Mannereimintiellä, nin se olisi jo jotain mistä edes kohauttaa kulmiaan ja katsoa liitteenä toivottavasti oleva video tapahtuneesta. Mutta muutoin en vain saata langeta maahan polvilleni, kuin elokuvien hidastuksissa   (esim Nic Cage elokkuvassa "The Rock -Paluu helvettiin" kun hän on lopussa juuri ja juuri elossa näyttääkseen lentsikoille "abort mission" merkin -niillä soihduilla)   -dramaattisena ja maailmanlopullisena vain siksi, että joku on eronnut tai ei saanut Mäkistä kuittia tai koska joku on kutsunut "tummaihoista" (hahaha!!) neekeriksi tjms. En vain saata.

Ja naiset huom ! : se ettei näytä tunteitaan, ei tarkoita ettei niitä olisi !!
Ja muistattehan, että meidät miehet ja pojat ja miehykset ynnämuut, on kasvatettu, nimenomaan täsmälleen -kasvatettu- olemaan mahdollisimman kylmiä ja julmia ja tunteettomia (mitä minä en onneksi ole) joten se on suoraan miesten ohjelmoinnin vastaista pyytää heitä vuodattamaan edes krokotiilinkyyneliä nähdessään vaikka jonkun oikein emotionaalisen "Sinkkuelämää" jakson.
Tämäniltaisessa yhdessä jaksossa esim Samanthan kasvokuorinta meni pilalle ja naama oli punainen kuin paviaanin perse, mutten silti itkenyt !!

Mutta summa summarum : ihan kiehtova aihe ja luettava, lukekaa pois vaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti