perjantai 7. maaliskuuta 2014

Stadin Reissu 3

Tein tässä taas vierailun, maamme pääkaupunkiin: Helsinkiin.

Ja tälläkertaa jäi käteen ihan hyvä maku tai fiilis tjns. Stadi oli ällistyttävän hiljainen eikä mitään merkillepantavia Muslimipopulaatioitakaan näkynyt mailla eikä halmeilla, ei juuri neekeriäkään, mitä nyt ne muutamat mitä siellä väkisinkin tulee vastaan. Mutta ylimalkaan, jäi Stadista yllättävän "riläx" tunne tälläkertaa. En tiedä miksi, mutta kelpaa !!

Ehkä kaikki oli jossain bunkkerissa Puuttinia piilossa tai jotain, tai sitten jopa Stadi vain on joskus yllättävän viileä ja hiljainen.

Mutta anyway, halusin sanoa, että : voisin vaikka vannoa, että erilaisten puotien ja putiikkien ja kauppojen ja myymälöiden yms -myyjättäret on valittu lähinnä perseen perusteella !! Niin ällistyttäviä periä siellä on likoilla, ettei se ole mitään sattumaa !! Ei täällä böndellä ole sellaisia, ei täällä ole edes varaa sellaiseen.
Fotogeenisiä naaras-perseitä silmänkantamattomiin !

Helsingin naarasmyyjillä on siis hyvä pylly niin usein siksi, että ne valitaan niiden perusteella !!Mutta ihan oikeinhan se onkin, on hyvä pitää esillä aina sitä kaikkein edustavinta, se vain on ..oikein. Siinä on vain se puute, ettei niitä pääse näkemään alasti missään ! Mistä sellainen "äppsi" löytyisi ?! Äpplen Storestako ? siellä on luultavasti miespuolisia myyjiä / miehettäriä -joilla on yhtä hyvä jollei vielä parempi perse, kuin naaraspuolisilla !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti