keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Mehikaaneista

Gordon Ramsay - Kurjat Kuppilat / Kuppilat Kuntoon.

Oletteko huomanneet siinä erään, sangen usein toistuvan, piirteen ? (onhan niitä montakin, mutta ajan takaa nyt yhtä hyvinkin tiettyä piirrettä...)

Nimittäin ; hyvin usein, on niiden kauhukeittiöiden ongelmien syynä typerät Mehikaani kokit !! tai Meksikolaiset tai neekerit tai muut vastaavat neoliittikauden villit sinänsä. Nytkin, eilisessä jaksossa. .....tsiisus vittu mikä ...typerys ! Sanoin sille jatkuvasti itsekseni "stupidó" !!muttei se kuullut eikä muuttanut tapojaan. Se oli jo niin tyhmä, iso hölmö, ettei se varmaankaan erottaisi persettään ja maassa olevaa kuoppaa toisistaan, se tuskin osaa edes napittaa paitaa oikein tai kammata hiuksiaan tai pyyhkiä sitä maassa olevaa kuoppaansa tai sitoa kengännauhojaan yms. Vittu mikä saatanan pösilö !!!!

Ja tällaiset hallitsevat luullakseni ja osittain-tietääkseni- aina!! niinsanotuissa "etnisissä keitiöissä" eli "ei valkoisissa" eli "saastaisissa ja epäluotettavissa" ja "häröissä" ja vähän sellaisissa "epäilyttävän halvoissa, laitapuolen keittiöissä".
Mitä luulette suomlantilaiseni, mitä ymmärtää keittiöstä ja ruuanlaitosta ja mikä pahinta: hygieniasta!! -joku Bosnian sodan raakalaishullu tai joku joka on ollut omassa maassaan lähinnä joku rannalla turisteille rihkamaa kaupitellut ammatti panomies tai yksinkertaisesti ryöstelijä ? Ei mitään, thät´s what !

Kuten olen sanonut, en itse luota nykyään enää yhtään näihin murjaaneihin ja heidän ruokiinsa, jotka on muuten nyt kun on toivuttu jo siitä mielentilasta, mikä on hallinnut kollektiivitajuntaamme jo ihan liiankin kauan, -haisevatkin jo aidon etovilta. Joudun itse, omalla seudullani, aina välillä -alttiiksi muuan ählämiperheen tai mikälie perhe, kokkauksien hajulle ....ja ....hyi helvettiläinen! haisee kuin "etninen ....sakokaivo" tai kasa pilaantunutta kaalia ja mätiä kananmunia ja joku vanhus !! Yök !

Eikö niillä ole saatana edes hajuaistia !?!?

No jokatapauksessa, minä uskallan hädintuskin edes ajatella tai spekuloida (jahkailla / ajatella SUOM.HUOM!) -sitä, mitä tapahtuu bihaind te siins, esim jossain ....uuu aidountnou Namaskaarissa. Kyse on siis juntit, jollette tiedä, Stadissa vaikuttavasta Nepali / Intia / Vinkuintia -lais ravintolasta.

Olen itse pari kertaa syönyt siellä, sen heidän "palkitun ruokansa" ja Stadin muistaakseni "vuoden 2007 parhaan lounaan" eli "Bater Chickenin" eli "voi kana" suomlantilaisittain, ja näin jälkikäteen hyytää ajatellakkin missä kaikissa paskaisissa käsissä ja jaloissa sekin safka on pyörinyt ennen päätymistään lautaselleni !! Yöäääk !

Sekin on aina snadisti ..."epäilyttävää" ja ei-niin-luottamustaherättävää, kuinka ne idän ja etelän mustat paholaiset virnuilee kuin pedofiili-namusetä katsellessaan sieltä tiskin takaa -potentiaalisia asiakkaita / uhreja, ja huutelevatkin "iloisesti" "tavalla josta meillä juroilla-junteilla olisi paljon opittavaa" jotain sekalaista mölyä mahastaan. Ei esim Kotipizzan tiskin takana häärivä, elämäänsä kyllästynyt ja totaalisen tympiintynyt kyrpänaama, ikinä kyllä huutele ohikulkeville satunnaisille apinoille mitään..."heeii!! "  ..no jotain.

Mainitsin tuossa äsken, että lähelläni haisee joskus kuin etninen sakokaivo ja kasa pilaantunutta kaalia ja mätiä kananmunia jne. ...mutta se on hyvin mahdollista, että juuri sitä ne itseasiassa kokkaakin !! Sellaistahan ne syövät saatana. "OOo..aaa mataa kaamana (mätä kananmuna) ..jaaa  pirantuny khaari ..mmm..njjaaamm".

Totuus on vain niin yksinkertaisen platku, että ; juuri kehenkään muuhun ei voi samallalailla luottaa kuin valkoisiin, ja valkoisten seassakin vielä suht pieneen ryhmään-ryhmän sisällä, -juuri missään asiassa.  Niinkuin melkein kaikkiin asioihin, tulisi kokkaukseen ja keittiötöihinkin olla varmaan se ÄO raja tai vaatimus tietystä äo-tasosta.

Täytyy ihan kiittää hra. Rämsiä ja kumppaneita siitä loistavasta ohjelmasta, joka on hyvin opettavainen ja silmiä avaava -brutaali herätys.
Mutta ihan suotta sitä suomessa yritätte kopioda, ja vieläpä sillä suht-tylsällä pallinaamalla "Jyrki Sukulalla". Ensinnäkin ; kuka vittu on tuo Sukkulan Jyrä ?! huu tö fak is hii !?
Sekin on taas hyvä osoitus siitä kuinka suomalaiset ei ymmärrä sitä itse alkuperäistä ideaa ja asiaa ja operoi lähinnä samalla tasolla kuin rahtikulttineekerit, ja apinoi kaiken anglosfääristä aina sellaisenaan, nahkoineen, karvoineen, suolineen päivineen. Jotain perkuuta tarvittis nääx vähän harjoittaa. Se ei riitä, että "hommataan joku karjumaan ja huutamaan ihmisille!!" "jee!!".

Välttäkää "Etnisiä" (tosin "Valkoinen"kin on ´etnisyys´ ) ruokaloita, sanon minä ! Pysytte terveempinä ja ette rahoita ählylä ja sählyjä tai mitään jihadia tai muutakaan keharia.

Siitä onkin pitänyt huomauttaa teille lihavat suomijuntin perkeleet ; jos ette halua maahanne ählyjä ja muita, niin helvettiäkö teidät voi sitten aina bongata istumasta kuin joku patsas, jostain etnisestä-räkälästä?!? häh!? mitä sinne sitten ängette ja pungette -mäyssyttään vähä kebappia, niin, lässynlässynlää....sössönsössönsöö.

Jos Kebappia mielitte, enkä toki ihmettele -onhan se ihan mahtava ruoka, liharuuista taitaa olla paras, -niin tukekaa mieluummin kaikkia kotimaisia lähteitä sille, ja ehkä ne ennenpitkää oppii tekemään sitä ihan aitoa ja oikeasti Kebappia,  -kebappia. Älkääkä sitten vaan edes kuvitelko! täyttävänne sillä mitään vitun Karjalanpiirakoita tai muita umpijuntti-tuotteita !! Se on jo barbariaa ja jumala ei jätä sitä rankaisematta ! Saatanakin vihaa sinua, jos niin teet ! Saatana, Saatana!!

* * *

Summa Summarum ; Mehikaanit on totisesti vähämielisiä ja -älyisiä. On ollut opettavaista seurata niitä sekä tuossa ohjelmassa, että lueskella vähän ympäri nettiä, niiden edesottamuksista ja katsella myös LiveLeakista niitä loputtomia ja järkyttäviä videoita niiden maailmasta, missä ali-eläimellinen ja brutaalin hirveä raakuus on arkipäivää ja rutiinia ja normaalia ja "yksittäistapauksia".

Lainaan tähän lopuksi, lemppariblogaajaltani Solaarilta, tällaisen pätkän eräästä blokikirjoituksestaan. Hän kuvasi tällä jotain Mehikaani Pormestaria tai jotain, saattoi olla Los Angelesin, en muista tarkkaan, mutta kuten hän sanoi ; "(tämä pormestari) ...on niin tyhmä, ettei osaisi edes nussia kanaa oikein". Ja nehän nussii niitä. Siitä oli se yks dokumenttikin joku aika sitten jossain, siitä teiniklopista joka köyri kanoja ihan pokkana, niinkuin se olisi ihan khuul ja normaalia ja ei niin suuri juttu, suuntaan tahi toiseen.

Jos siis haluatte puhdasta ja kunnollista ruokaa ja hyvää työnjälkeä ja jonkun joka kykenee edes nussimaan kanoja oikein ja kunnolla ja asianmukaisesti : älkää helvetisä palkatko mitään pavunsyöjä-mehikaania.

Ne on samaa kaliiberia kuin La Cucaratcha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti