perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ilves paloi !


Yksi "ilves" on sytytetty ilmeisesti tahallaan tuleen, ja toinenkin on loukkaantunut vakavasti -Helsingissä Olympiaterminaalin pukukopissa sattuneessa oudossa kahakassa.
Uutistoimisto "Roitters" raportoi tänä aamuna, että ilveksen pelaaja "Ilari Hurmos" on palanut kuoliaaksi, saatuaan päälleen Raivo Summasen tai mahdollisesti Höyry Jortikan -polttavan kuuman happoklimpin. Kyseinen aine vaikuttaa kuten elokuvan "Alien" -muukalaisen veri, ja siitä Ilarin fysiikka ei tykännyt vaan hän on ilmeisesti sulanut siltä seisomalta ja yrittäessään saada vieressään seisoneelta kaveriltaan apua, on hän myös vetänyt tämän mukaan omaan karmeaan kohtaloonsa. Tai näin ainakin spekuloidaan tapahtuneen.

On todennäköistä, että Raivo tai Höyry -on ollut kopissa huutamassa näille epäonnisille miehille, eli tekemässä sitä ainoaa minkä osaa ja pystyy ja kykenee, ja mistä mitään ymmärtää, ja on siis käynyt mitä ilmeisimmin niin, että hän (Raivo tai Höyry) on suuttunut niin, että on alkanut sylkeä tulta ja tappuraa ja tätä happosylkeä suustaan, ja siihen tielle sattuneet ovat maksaneet kovan hinnan siitä.

Tapauksesta ei vielä tiedetä mitään kovin varmaan, ja tapausta on määrätty tutkimaan yhteistyössä sekä Mosambikin, että Moldovan -Poliisivoimat ja sotakoirat.

Ja jos muu ei auta tai tuota tulosta, kutsutaan hätiin sitten Ruotsin Poliisi ! Joten tämä lienee jo ratkaistu tapaus.
Jäämme seuraamaan tilanteen kehitystä.

(Sekä Höyry, että Raivo ovat tällähetkellä kiinniotettuna ja teljettynä karanteenityrmään, syvällä maan uumenissa -paikka ei tiedossa).

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti