sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ryssät Ryssi !!?Jumala vihaa Ryssiä !!

Vittu mitä typeryksiä ja maa(ilma)n vaivoja ne voikin olla !! Ei helvettiläinen, ....juuri kun olivat saaneet edes vähän parempaa mainetta ja jotain "pössistä" kohkattua itselleen, niin bäng!! heti seuraavassa käänteessä se heitetään muun maailman (erityisesti Ukrainan) silmille kuin märkä rätti.
Ne, ne ei sitten vain oikein osaa olla. Ei hyökkäämättä tai hyökätenkään oikein,  ...entiä ...joku niitä painaa, ja raskaasti ....kai se on se typeryys ja ylimalkainen alhaisuus sitten kun niin painaa, mutta joku siellä on, siellä Ryssäin sisällä, mikä estää niitä ikinä olemasta ....muuta kuin Ryssiä.

Sanottakoon vielä, että ; minkä helvetin takia Ryssät vaivautuu ja viitsii ylipäätään aina yrittää ahmia itselleen yhä vain enemmän ja enemmän ja lisää mm maa-alueita !?! mitä helvetin vittua ne niilläkin tekee? kun ne ei jukolauta osaa siitäkään "vähästä" mitä niillä jo on, eli 3/4-osaa koko planeetasta, -pitää minkäänvaltakunnan huolta !

Toisaalta, Ukrainan kohtalo on minulle lopunkaiken ihan se ja sama, yksi lysti, yx paskan hailee jne. Samaa sakkiahan ne lopunkaiken aikapitkälti on. Slaavien lättäottia ne vain on, joten huu givs a fak.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti