sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tatuoidut Poppamies "Throubäkit"

http://www.iltalehti.fi/kauneus/201403230120900_ka.shtml

Ironista, että kyseinen juttu on "Kauneus"  "hubin" / kansion / mikälie, alla.

Aika järkyn näköisiä on, kuten tatuoinnit yleensä on. Vaikka ne olisivatkin kuvina sinänsä ihan hienoja, kuten tuo "parhaan värikuvan" tittelin voittanut purjekala hässäkkä, niin ne ei siltikään "kuulu" ihmisen ihoon. Eikä kyllä kuulukkaan.

Tuo tuon yhden jällin "Jeesus" kuva näyttää lähinnä jolatain tukehtuvalta hipiltä tai tikahtuneelta vasurilta tai joltain, mutta ei niin erityisesti Tsiisukselta.

Olen tässä taas viimeaikoina aatellut näitä tatuointeja yms, ja sitä miksi ne on nykyään niin suunnattoman suosittuja, ja jos ei mistään muusta syystä niin siitä, että : "kuolleet kalat ajelehtivat virran mukana". Eli nyt kun "kaikilla" on tatza niin on minunkin pakko hommata sellanen, etten vaan oo niinQ liian erillainen tai sillai..tiätsä?!

Kuvottaa kun nykyään on jo jumalauta ambulanssikuskeillakin tatuointeja ja kaikenmaailman tarjoilijoilla ja pikaruoka"kokeilla" ja myyjillä ja lähes kaikilla, ja vieläpä niitä ihan kunnollisia, isoja ns"mafiatatuointeja" joista ennenvanhaa tunnisti lähinnä linnakundin tai jonkun kaivossa lymyävän ja asuvan ketamiinipäisen sekopään.
Mutta nykyään on Tatzat olevinaan "salonkikelpoisia".
Minä sanon, että niiden käsiinräjähtänyt menekki on vain yksi seuraus lisää Lännen muuttumisesta neekerien ja muiden paskahuusista siinneiden hullujen temmellyskentäksi ja siitä, että "Lothrop Stoddardin" pelkäämä "ali-ihmisten kapina sivilisaatiota vastaan" on jo tapahtunut ja toteutunut ja kunnolla.

Nykyään ei kukaan juurikaan ajattele mitään, eli sikälihän mikään ei ole juuri muuttunut viimeiseen 10 000 vuoteen, eikä varsinkaan nämä kaikki "tatsoja" ottavat nuoret. Ne ei ajattele edes mitään niin perustason simppeliyttä kuin, että "hei...jokupäivähän tämä musteläntti haalistuu ja leviää kuin Haliwuud-tähden ..lento, ja sitten se on vain ...läntti mustetta!! jeee!!" Niistä kuvista nähkääs katoaa se terävyys ja värit haalistuu, eikä siinä sitten mikään taida auttaa, ei edes "pyhä isä" tai "kylmät kääreet" tai mikään muukaan.

Kohta täällä(kin) -väki näyttää ja kuullostaa samalta kuin Mel Gibsonin leffassa "Apocalypto".

"Jaahas, miten ois Pekka, pannaanko se rajavalvonta ja maanpuollustus uusiksi?" "No joo no, voisihan sitä vaikka noita Ryssiä vähän kepittää.."
Se alkaa parista "läväristä" ja jatkuu muutamalla "tatsalla" ja neekerien syvällisellä ymmärtämisellä ja läpimästi komppaamalla, ja sitten!! yht´äkkiä -näyttääkin jo Eduskuntaa myöden, koko paska tuolta ^^.

Tämä kaikki on sitä mistä jo Amerikkalaisvalkoiset on kärsineet sittemmin kun änkesivät sinne muinaiselle mantereelle, eli primitiivistyminen, muuttuminen takaisin tai ensimmäistä kertaa -villiksi. Ja se tapahtuu kuten lähes kaikki muukin, viiveellä. Joten sitä ei kaikki Hoi Polloin höynät välttämättä näe ollenkaan, ennenkuin sitä sitten nojaillaankin jo johonkin terävään keppiin rämeikössä ja syödään sammakoita ja kusiaisia ja raavitaan ja kaivetaan persettä jollain risuilla ja kehuskellaan, että "hahaa, kyllä me nyt ollaan sitten jo niin neekeriä että!!".
"Jee! fiddu tää on siistii !! jeeaahh".

Ja sitten joku 3-metrinen  aivoton neekeri, jolla on mulkku kuin käsivarsi, tulee ja repii silmämunat ulos kuopistaan ja syö ne ! Ja toinen samanmoinen raiskailee valkeita römpsiä sen kun vain kerkee.

Sähköstä ei silloin ole jäljelle enää edes muistoa eikä liioin puhtaasta vedestä, "ihmiset" kävelevät taas rystysillään kuten modernit neekerit ja ählämit ja mälväävät vähän aikaa banaania suussaan ja sylkevät sen sitten johonkin pataan mistä koko kyläyhteisö (esim Helsinki) tulee sitä kaapimaan paskaisilla ja känsäisillä käsillään ja syömään. "Notta syörähän suomalaiset!"

* * *

On todella hämmästyttävää tai ainakin inhottavaa, kuinka nopeasti ja helposti niin suuri osa ihmisistä ympäri maailman, ottavat omakseen nämä kaikki primitiivipiirteet mukisematta, ajattelematta ja sumeilematta ja sitten ovat vaan niinQ chuul n shiit.

Kaikkein kuvottavinta on tietysti se kun joku on tatuoinut jopa kasvonsa tai päänsä ! Hyi helvetti.

En tiedä missä Nu-Metal mielentilassa niitä oikein otetaan, mutta ne lähettävät hyvin, hyvin vahvan sekopäisyyden viestin ja viestin siitä, että "hei! moov´Vesa kolkytvee enkä mä oop´päässy viäl ees ala-asteelt läpi hahehaheahaha, ja mä puukotin just yhen nuijan! vähänx khuulia hahaah ahahaah".

Vain sekopäät ja väkivaltarikolliset (eli sekopäät) tatuoi naamaansa tai päätään, eikä tämä ole mikään mielipide tai näkökulma tai maailmankuva tai hypoteesi tai teoria tai uskomus tai mitään muuta kuin kylmäävän totaalinen fakta !

Ja tietysti siis kaikenlaiset primitiivineekerit ja sontaiset päänkatkoja Mehikaanit yms viidakon murjaanit.
Käy ihan sääliksi niitä jotka on tatuoineet itseensä jotain vitun Kiinankielistä vitun vingutusta ja koukerokirjain mongerrusta, koska se on niin vitun sika-siistii. vitun tampiot !! saatana. Mistä te edes tiedätte, ettei niissä lue, niinkuin jotkut sanovat ja kuvat näyttävät, -jotain ihan muuta kuin pitäisi?! esim jotain "munanuudelit 2 dollaria" tai "pitkä musta kana" tai jotain ihan täysin kahelia. "Tuli raha, jade nainen, suuri klishee".

Ei Kinkitkään tatuoi naamaansa mitään "Mämmiä, täältä sitä saa!" tai "Mustaperse karhu" tai "Kalavaleen Joukiainen"(sic!!) tjms.

* * *

Minulla on itselläni suvussa ainakin yksi tyyppi jolla on sekä "läväri" (tai ehkä useampi) ja tietääkseni muutamia "tatsoja" eikä se ole mikään Leonardo Da Vinci, ...if u know wat i mean...

Kaikki tämä tällainen tatuointi ja lävistys ja metallimusiikkki yms -huuma, joka on jo laantunut todellisuudessa vaikkette näy sitä vielä tiedostaneen tai hyväksyneen, on seurausta kulttuurin ylimakaisesta brutalisoitumisesta ja siitä, että nykyihmiset luulee, että elämän on oltava kokoajan kovaa ja väkivaltaista ja jotain typerää "macho-hetero" uhoa ja typerää tribaalihauis pullistelua. (Sellainenkin löytyy muuten suvusta!!)

Miehen olisi oltava joku "pulloperse banaanikainalo" ja lattiasta kattoon tatuoitu tribaalein, jotka on tod.näk itse kännissä sutattuja (suunniteltuja / laadittuja piirroksia) ja tämän saman öyhön oletetaan kai lakaisevan oman bimbonsa tieltä kaikki "homoneiti"miehet ja kaikki jotka osaavat esim ...luetella aakkoset jne. Ja ämmät ...ämmät on oikeastaan aika samaja kai kuin koko ihmiskunnan Histoorian aikana, paitsi vähän maltillisemmin tatuoituja ..tai ehkä päinvastoi -vähän rajummin tatuoituina.

Macho ja Bimbo ne yhteen soppii.

Lapsellista touhua, täytyy sanoa. And you see ; this is why we can´t have nice things !

Nykyään ei enää tehdä mittän Bladerunnereita tai Amadeuksia tai ...Mad Maxeja (Roadwarrior) tai mitään sellaista, nykyään jopa valkoiset "twerkkaa" eli vatkaa olematonta persettään kuten ne neekerittäret sitä omaa valtavaa revaansa, niitä jotka ovat koko ämmä pelkkä yksi suuri "kokovartaloperse" kuten Solaari sanoi.

Valkoiset kulkee kuin härkä: nenärenkaassa ! ja tatuointien peittämänä kuin joku viidakon peikko, persettään ketkuttaen ja kännäten, jääkiekkoa ehkä tiklaten ja nussien julkisilla paikoilla. Nykyvalkealla ei ole juuri mitään mitä neekereilläkään ei olisi, tulevaisuus mukaanluettuna.
Nykyvalkeiden vokabulääri koostuu sanoista "vittu, niinku, tiätzä, ihq, aaaaaww, oumaigaad!" ja vaikka vielä ..."whaaat".


"Ja siis, ei ninq ihmisten tartte mummiälest olla niinq..siis tiätsä ´sivistyneit´ja sillee, vaa jokainen voi olla iha vaa vaik rappionarkki ja nauttia elämästään! ku ei vaa puukota niinq kovin monii ja sillee. Ja kyl siis naiset ansaitsis ja tarvis paljon lisää valtaa ja niinq lixaa, eli siis jos ongelmista halutaan ninq siis ninq eroo tiätzä ?!"


Ja nykyelokuvista vielä...

"Blöää ää ää ää äärrgghh..blää.."

..no... ..   ...olkoon.

No, mutta ainakin sitten siis nykymusiikista !! ==>

*phrrrtt*


.....

No, eniwei.... eli siis ; alas on vajottu ja suurilta osin, ihan huomaamatta. Ja tuossa linkkaamassani jutussa joku hörhö, joku "Jari" kävi siellä puolustelemassa tatuointeja ja ampumassa alas kaikki toisinajattelijat (kuinka Vasemmistolaista häneltä !) ja sanoi siinä mm, että "blaa blaablaa..blaa ...ette vaan tajuu, Tatzojen syvällisempää merkitystä". Vitun typerys !! Se johtuu siitä, ettei niillä ole!! mitään "syvempää merkitystä" !! Kuin se, että joillekkin friikeille se on vain yksi fetissi ja O.C.D neuroosi -tatuoida eli sutata ihoaan ja keimailla sitten khuulina jossain sillan alla ja nussia jotain houita (ho).

Haluaisitteko esim, että lääkärinne olisi tatuoitu kuin joku Yakuza bossi ?!?! Minä en ainakaan menisi sellaisen lekurin pakeille, en luota edes ulkomaalaisiin apinoihin, jos siis kyseessä on musta / ruskea apina, saati sitten, että menisin jonkun vitun viidakosta haetun, tatuoidun poppamiehennäköisen hamppupään "hoidettavaksi".

Hävetkää !!

Shame on all of you !!


P.s Jos kerran on pakko itseään tatuoida, niin voisko joku testata ideaani : ja maalata itsensä jollain khuulilla modernilla "camo" värillä ?! Vaikka sellaiseksi kuin nykyajan militaari-univormut, vaikka joku "Desert Camo" tai jotain. Näkisin sen mielelläni toteutuneena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti