keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kesyhiiripäätökset tai siis kehysriihi..

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014032518156946_uu.shtml

"Suomi leikkaa kehitysyhteistyöstä lähivuosina vuosittain 50-100 miljoonaa euroa. Kataisen mukaan täsmälliset kehyspäätöstä koskevat luvut saadaan vasta myöhemmin."

0_o ....wau !
Tuota en olisi kuuna kullan valkeana kuvitellut ikinä saavani lukea !! Zast ...wau !

"Liikenteen väylärahoitusta leikataan 100 miljoonalla. Uusiin kuntien vesihuolto- ja ympäristöhuoltohankkeisiin ei enää anneta valtionrahoitusta."

Tuo taas on jo ongelmien kerjäämistä ihan idioottimaisen typerää. Ja juuri kun vähän aikaa sitten saatiin lukea uutinen siitä kuinka suomen vesijohdot yms putket -on lähinnä jostain helvetin 70-lvulta...siis parhaassa tapauksessa !! ja homehtuvat ja romahtavat käsiin !! Niissä kulkee kai jo torakoiden ja virolaisten jotain "huoltoreittejä" ja tietenkin niitä Juutalaisia.

(Ja eikö se Hakulisen Jussi jossain siellä viemärissä kans asu...?)

Puolustus ja Hyökkäys ja Sotimis ja Väkivalta -voimilta ei leikata kai sitten mitään, ei edes tukkaa päästä. Ja se onkin kai sitten aika järkevää kun ottaa tämän nyt taustalla muhivan Ryssä-Ukraina sopan tai liemen pikemminkin -huomioon.

Oppivelvollisuus (eli Valde pakottamassa... well.. who knew !?) 17 veehen. Aika veestä sanon minä.

Suomalaiset huom !!

Ehdotan  ...lähinnä vitsinä, mutta myös ihan "ajatusleikkinä" että -sen sijaan että nuoret joutuisivat lusimaan siellä "lasten vankilassa" eli skolessa, pari ylimääräistä vuotta ....miksei niitä vain käytettäisi tuon homehtuneen, vanhan vesijohtoverkoston uusimiseen !!?!? Tai palkallisina talkootyöläisinä (siis vapaaehtoisesti) sekalaisiin muihin rakennus tai siivous tai korjaus -projekteihin.

Ne voisivat vaikka louhia sen itä-rajan vallihaudaksi, mistä olen unelmoinut ja täällä kirjoittanutkin. Ne voisi vaikka ryöstellä Somaleja ja Neekereitä ja muita Lähinnä Apinoita. Ne voisi vaikka kerätä tienvarsilta roskat ja erityisesti muovit. Ne voisi kaivaa valmiiksi jotain tulevaa, mahdollista bäng-bäng sotaa varten sekalaisia juoksu ja vallihautoja ja bunkkereita.
Tai niitä voisi käyttää puoli ilmaisten ja de facto : ilmaisten! Virolaisten ja murjaanien sijaan!!! erilaisissa työtehtävissä ja niille voisi aatella visioida jotain tulevaisuutta yms. Niitä voisi laskea mukaan johonkin.. entiä...johonkin... ns hanttihommiin tai jotain.

Tai ne voisi ihan vain "streidap" (straight up) -hyökätä Ryssälle!! Pro-aktiivisesti ! "Pystykorvat" tanassa!!

Niille voisi joku myös sanoa (nätisti / tahdikkaasti ja älykkäästi) ettei niistä tule mitään Halivuudtähtiä tai rok-jumalia tai mitään sellaista, ja ettei sellainen oikein edes sovi suomalaiselle -tietyn iän jälkeen ! Koska silloin olet jo niin täynnä tätä paskaa maata ja niin totaalisen paatunut siihen, ettei elämäsi koskaan edes alkanut, ettet vain jaksa enää edes välittää.
Eikä niille sellaisille tähdille ole oikeasti edes niin paljoa enääN tilausta kuin kasarilla (ei sielä järvellä! huom) ja siihen vaaditaan muutenkin ihan oikeita lahjoja! ei vain jotain hyvätasoista karaokelaulantakykyä. Vaikka kaikenlaisia kiljukauloja sitä nyt pyöritellään Televisiossa (ihan jo silkasta sielun tyhjyydestä ja epätoivosta) ja radiossa ja lennätetään joku takahikiän Alepan-ämmäkin Haliwuudiin puhumaan siansaksaa.

(Mielenkiintoista triviaa ; "Kapteeninnekin" osaa tuon taidon, tuon matkimisen. Mutten ole siitä kuuluisa eikä sitä kai juurikaan tiedä edes "pyhä isä". Mutta olen kuin olenkin hyvin välkky linquistisesti, kuten olen julistanut! Ja sanottakoon nyt vielä, että kyllä. Kyllä se toki on lähes ällistyttävän pätevä puhumaan kielillä ja kieliä se Smoukahontas, ei se pahakaan ole).

* * *

No, mutta eniwei. Takaisin tähän kesyhiireen. Näin äkkiseltään : ei yllätä sinänsä, mutta pari odottamattoman lupaavaakin khotaa siitä löytyi! Joten Hallelujaa !! ja haistakaa myöskin paska !

"...Hahahaaaa, raastuvassa tavataan mulkut !!! ahahaa...ahahaaa...... hei..jäkkät...missä mä ees oon..?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti