tiistai 11. maaliskuuta 2014

Hei varokaa !! Rasizsmia edessä!! (taaaas!)

No johan nyt on jumalauta.

http://www.iltasanomat.fi/koripallo/art-1288663831321.html

Joku neekerimuija on motannut saatana nyrkillä lärvään, korismatsissa -suomalaista naista ! Hahaaa...vitun neekerit, taas.

Osaisitteko ihan äkkiä kuvitella valkoista ämmää lätkimässä jotain toista ämmää pataan kesken jonkin urheilutapahtuman ? (Voihan se mahdollistakin olla, mutta lienee ääriharvinaista)

Ja tietenkin tuon jutun kommenttiosastolle tulee nämä perus Ymmärtäjät ja ammatti-Apologeetat ja tyhjäpäät -kitisemään siitä nykyään jo tarunhohtoisesta "Rasszismista".


"ihonväri"
"rasismi"
"eräs puolue" ...hmmm...mikäköhän puolue tässä on kyseesssä?! ...varmaankin jokin...Ulvilan Druidipuolue tai jokin ...aidont nou... Huittisten Rasistiset Hirviöt tai Suomettumisen Mielisten Läskipäiden-kokoomus. Ei kuitenkaan varmaan Persut. Ei kai ny niin klisheisiä saattaisi olla...edes nämä nuijat?! ei kai sentään.

Ensinnäki, ketään ei kiinnosta neekerin tai muun murjaanin "ihonväri" helvetin saivartelijat ja typeränleikkijät, vaan kyse on kyseisen olion ...periaatteessa kaikista muista piirteistä ! Tuo on lapsellinen ja idioottimainen ja typerä ja kliseinen ja onneton puolustus tuollaiselle viidakon Ykän puolustus argumentille. Se on kuin inttäisi, että koiraroduilla ei ole muita kuin väri eroja tai että salamanteri ja kissa on periaatteessa ihan sama olento, sillä onhan niillä, herraj´jestas!! sama yliolkainen määrä raajoja !! Niillähän on 4 jalkaa!! kääk!! ne on siis eehkvall!! (tasa-arvosii).

Ja jos ei mitään muuta, niin ; mitä ihmettä sinä niitä puolustat ?!!? Helvettiäkö sinä niitä siinä puollat !?! Mikä intressi voi olla valkoisella (oletan siis kommentaattorien olevan valkoisia, sillä valkeat ovat ainoita jotka saavat näppylöitä ja kohtauksen kun jotakuta kutsutaan sanalla "nigger" tai neekeri tjms) -puoltaa neekeriä?
Oletteko te itse hyötyvä siitä, mitä siitä seuraa jos neekeri nousee arvoon arvaamattomaan ja valkoisten niskaan sataa lisää sanktioita ja määräyksiä ja vapaudenkavennuksia ja ediktejä ja lakeja ja vielä mitä!?

Kannattaisi joskus Gnuu-laumaseni, miettiä vähän nenääsä pidemmälle !

Tajuattehan te edes sen, että : Neekereitä on noin 10-Miljardia, ja Suomalaisia huikeat 5-Miljoonaa ? Laskeskelkaa siitä, kuka on vähemmistöä ja avun ja ymmärryksen ja tuen ja muun -tarpeessa.

Ja kyllä, kyllä "pitää yleistää" aivan ehdottomasti ! Äbsolutli.

Tässä vielä teillä pienipäisille, jos se miniatyyrinen daijunne kestää, pari muuta "yleistystä" !!

1. Kissat on yleensä karvaisia (ei kaikki, mutta useimmat)
2. Vesi on kaikkialla ja aina, märkää
3. Neekerit on yleensä tummia
4. Koirilla on yleensä noin 4 jalkaa
5. Käärmeet purevat ihmisiä
6. Huomattavan suuri osa kaduista, globaalisti siellä missä on valkoisia, on yleensä asfalttia
7. Mustalaiset on "työttömiä" hampuuseja, jotka ryöstelevät ja "osteskelevat" ja anastavat ja huijaavat yms
8. Muslimit on päästään tyhjempiä kuin ilmapallo
9. Juutalaiset on yleensä rumia ja ahneita ja mulkkuja ja ärsyttäviä ja kitupiikkeja ja yhteiskunnassa "ylhäällä"
10. Suomessa on ihan vitunmoinen läjä ammattitason "kaljottelijoita" !! Eli siis paljon känniläisiä ja alkoholin juontia !

Siitä vain sitten, opiskelemaan sekalaisia lain-alaisuuksia.

Enjoy !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti