sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Survivalistit ja Sekstailijat

Katsoin tuossa juuri, jokuaikatakaperin, tuollaisen "Maailmanlopun Odottajat" tai jotain -survivalistidokkarin ja tuon Playboy TV:n "Sexcetera"n ...ja voihan pyhä vitun Sylvi ! Vittu mitä sakkia saatana! Taas yksi niitä mielisairaita happopäissään haahuilevia ikihippejä, jotka vetää aina yhden naisen tai useammankin, perässään alas -mielisairaisiin "survivalismi"seikkailuihinsa, jos ei Alaskaan karhuja kattoon, niin sitten pöllöillään varusteitta pitkin Hawaia ja tottakai!! juodaan omaa virtsaa. Sehän on jokaisen survivalistihullun "must" juttu ! Vittu, että teki ihan pahaa katsoa kuinka se saatanan kehari pölvästi joi sitä pissaansa pullosta, kuin Nuijassa & Tosinuijassa -ihan khuulina ja muina miehinä! ja tarjosi sitten vielä sille akalleenkin, joka suht ällistyneen näköisenä osasi sentään pudistaa päätään ja sanoa "ei kiitos". Se oli järjen ääni se! Siinä kohdassa aattelin, että "akka.... juokse!! nyt!!" Mutta se jäi sen seonneen äijänsä vierelle jokatapauksessa, ja kuolenee myöhemmin johonkin trooppiseen iilimatoon tai tautiin tai tippuu jyrkänteeltä tai jotain. Se niiden reissuhan meinasi tyssätä heti alkuunsa kun se äijä onnistui sohaisemaan varpaanvälinsä auki muovisella airolla / melalla ! Ehkä se oli viesti "jostain tuolta ylhäältä". Mutta nuo tyypit ei ole mitään neroja, mitä tulee hienovaraisten vinkkien näkemiseen ja tulkintaan, vaikka näkevätkin kaikkia muita mahdollisia näkyjä.

Ja sitten oli se "sexcetera" ....ja siinä oli taas näitä vitun kilipäisiä "Moderneja Primitiivejä" ja tämä yksi alitse muiden, tämä heidän jonkinlainen johtoperverssinsä tai jokin, väitti siinä kirkkain sinisin silmin, että "juu juu olen itse keksinyt tämän termin Moderni Primitiivisyys" ....paitsi, että myös minä!! olen ´keksinyt´ tuon ja jo aika kauan sitten, ja niin on moni moni muukin tällä planeetalla ! Vitut sinä sitä keksiny, saatanan vanha kuvottava pervo äijä.
Siinä kävi taas ilmi myöskin se, että nämä tällaiset seksuaalitypit haluaa ensi-sijaisesti lähinnä vain esitellä ja väläytellä ja vilautella -kullejaan julkisesti ja pillujaan ja tissejään ja persläpiään yms. Se se on, se "niiden juttu" eikä mitkäään mulkunlävistykset ja pillun piikittämiset, ketä sekin muka "kiinnostaisi" ?! ei ! ne tykkää vain vilauttaa kyrpää ja virnuilla kuin Savilen Jimmy tai Jammu-setä tai mikä tahansa muu saastainen pedofiilipervo-kusihullu Lusifer-huuhaa.

Ehkä tässä on kyse niistä "psykoluokista". En osaa ihan äkkiä silti lokeroida näitä mihinkään tiettyyn, joten sanon ihan summamutikassa, että ...ehkä "myöhäis infantisidaalinen" olisi heille mahdollisesti istuva psykoluokka. (Myöhäinen lapsenmurhainen -luokka siis).

Älkää helvetissä kukaan juoko muuten ikinä virtsaa ! Eikä tätä lausuntoa tarvitse "perustella".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti