tiistai 11. maaliskuuta 2014

Koulutustarjonnasta...

Kirjoitin tuossa joku aikaa sitten, muutama viikko siitä kai jo on, tällaisen pätkän keskenjäänyttä tekstiä...

"Menin selailemaan taas (ehkä erehdyksissäni) erilaisia kouluttajien / oppilaitosten sivuja ....ja ärsyynnyin suuresti ! Kaikkialla on niitä samoja, typeriä virnisteleviä pallinaamoja, siis niitä lieveän teennäisesti tai aivottomasti hymyileviä valtavirtaihmisiä ja yleensä ainakin yksi neekeri tai parikin ! Ikäänkuin tuossa kyseisessä oppilaitoksessa elämä ja opiskelu olisi jotain ihan täysin käsittämätöntä ja exuslaivia, jotain extaattista ja hurmoksellista, jotain niin käsittämätöntä, ettei siellä saata olla edes naama peruslukemilla vaan tekee mieli kääntyä kohti taivasti ja riemuiten heittää nivaska papereita ilmaan ja suudella neekeriäkin poskelle!! *muiiisskk* !! yyääk."

Siteerasin tuossa siis nyt ihan itseäni, mutten viitsinyt tuollaista määrää tekstiä kursivoida, sillä ....miksi vaivautua !?

Mutta jokatapauksessa, olen siis taas selaillut näitä kaikkia oppilaitosten sivuja, ja olen taas aikalailla yhtä häkeltynyt niiden tasosta kuin usein aiemminkin. Katsokaa nyt taas esim tätäkin...

" Persreikä johon aiomme sukeltaa, on vain tämän kokoinen..."


...mitäs vitt...emberggiä ?!

Onko HooHoossa jotain sukelluskursseja vai ...mitä ..?! siis täh ?! Vai hetkinen!...siis.....ei...siis mitä..
......mikä juttu tuo on tuo merkki mitä tuo pyllynreijänsurffari tuossa näyttää? Tuota samaa merkkiähän käyttää mm se vitun Veekeri "E.Lastinen".
Elasta puheen ollen....luulenko vain vai näyttääkö se ihan oikeasti, ihan oikealta neekeriltä ?!


Vähän vain väriä pintaan ja avot! sinä se jo komeileekin, ihka oikea Nuubialainen ! (Jos se näyttää ankalta ja kuulostaa an...    se on.. ...)
Ja heheii!! kukas se siinä, väläyttelee tuota samaa merkkiä !?!? Ite "poski" !? Oul rait.

Varmaksi en tiedä tai voi sanoa, mutta uskoisin tuon merkin tarkoittavan sitä, kuinka suurena heidän persläpensä milläkin hetkellä ammottaa tai silloin kun he näkevät neekerin tai sitten se merkitsee sitä kuinka suuria persläpiä he noin niinkuin yleisestiottaen ovat. Sekä ihan "musabisneksessä" että elämässä. Mutta nuo on kyllä siinätapauksessa vähän alakanttiin noi vilauttelemansa koot. Ne pitäisi joutua näyttämään käsivarsia käytten eikä vain sormia.

Niin nin eniwei, näistä oppilaitoksista, tai sielujen tappomoista ja indoktrinaatiopesäkkeistä ja muista nieluista. Surkeita sivuja, surkeaa peeärrää, tyhmiä virnuilevia ihmiaaneja. Ihmiaaneja kaikkialla.
Jos haluaisivat hyvän ja iskevän ja uskaliaan ja "tureen ja freesin ja nuorekkaan ja modernin" broshyyrin, ja vieläpä totuudenmukaisen -niin niiden tulisi vain vaikka laittaa joku neekeri lannevaatteessa istumaan johonkin puunoksalle, ihan sama minkä ...vaikka männyn tai koivun tai jonkin, ja sille joku keppi käteen vaihka ja se tuijottamaan siinä allaan maassa olevaa iipäddiä hämmentyneenä ja vaikka yksi kappale "pökäle" eli tuubi paskaa roikkumaan sen perseestä kohti maata ja toinen neekeri-ihm.. neekeri sinne alle suu auki odottamaan ja taustalle joku verikiimainen Meksikaanin pöhelö julmasti ja silmittömästi puukottamaan joku valkoinen elovena-likka ja siihen eteen joku "snäpi taidl" (snappy title) eli sellainen ´napakka otsikko´ tai teksti.Vaikka jotain... "Sivistystä ja Opiskelua, meillä -jo vuodesta 2005" tai "Haluatko nähdä maailmaa ja kokea uusia kulttureita? Kampuksellamme pyörii Hämäriä Hemmoja -tule sinäkin. Viihdyt varmasti !". Tai jotain.


Ehkä tuo kuva Haaga-Heliasta on vain osviittaa tulevaisuuden työllistymisnäkymistä, joten jos kerran "paskaan tullaan sukeltamaan" niin miksei sitä totisesti mainostaisi jo koulutustarjonnan esitteissä !?
Ja vitut se missään Porvoossa kuitenkaan asu! Ei siellä kenelläkään ole varaa sukellusmaskiin tai edes mitään järjellistä syytä sellaisen hankkimiseen. Petsiä ja nauloja ja Remua -siellä vain ymmärretään ! Muttei tulta.

Ihme sontaa, summa summarum. (Kekseliäisyys on eri asia).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti