maanantai 24. maaliskuuta 2014

Neekerileveilykellot +R.S

Katsellessani tuossa tuota rannekellomainosta Neloselta, tuota "Hyvät... ahaa!! ei kun jouuu, ei se olekkaan kellomainos vaan joku ihan, joku Ohjelma!! Ai sii. No mutta kuitenkin, Neloselta tulee tuo "Hyvät ja huonot uutiset" ja siinä mm tulee hyvin esiin tuo nykyinen käsistälähtenyt rannekellovillitys.
Yhdellä on jääkiekonkokoinen kello ja toisella A4:n.

Hyppösen Henkalla näyttää olevan ranteessaan joku 80-luvun Datsunista irtirepäisty mittari, tai vain jokin valtavankokoinen nykykello, todennäköisesti "Dieselin" kello.

Kellot on suureksi osaksi nykyään sekä liian isoja, että täysin mauttomia. Kuten ihmisetkin johonkin ekstenttiin.

Tuossa ohjelmassa on kuitenkin, jokatapauksessa, pidetty kyllä ainakin siitä huolta, että kellot nykyy ja välkkyy. "Ei se mitään, kunhan rannekello näkyy!!" vastasi tuottaja kun Henkka sanoi "mutta eihän mulla oo ees persoonaa tai lahjoja ....eikä näillä muillakaan !".

Taas yksi synti, Neekeröittämisen vanavedestä ; neekerileveily, bling-bling leveily. Se tarttu valkosiin !

Hiphei.

+ siellä on näköjään tuo haukkumani "Ständapkoomikko" Riku Suokas. Se on näämmä pistänyt päälleen parhaan haapeanharmaan kauhtuneen bleiserinsä ja mahdollisimman tavallisen Teepaidan ja turvottanut silmänsä vetisiksi jollain (luultavasti siitepölyllä) ja ajanut kaljunsa yhä kaljummaksi. Kokonaisuudessaan se kai on koettanut näyttää mahdollisimman realistiselta kiveltä. Tai joltain muulta harmaalta möykyltä. Ehkä sen kotiväet sanoi sille ennenkuin se studiolle lähti, että "ole vain oma ittes! nääs!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti