tiistai 18. maaliskuuta 2014

Ruukinmatruunasta vielä ja taas

Valitan äkkiä, ohimennen, tässä juutalaismatruunasta kuin juutalainen ikään.
Minua on ärsyttänyt suuresti lukea Matrushkan juttuja, ihan jo siitä syystä, että niissä on pohjavirtana aina sellainen "..mut kaikkihan siis tietää ja on yhtä mieltä siitä, että juutalaiset on ihan sika älykkäitä ja fiksuja ja parempia kuin muut ja samsonin-optio on ihan täyspäinen ja suvaittava ...ja siis niin, muistattehan te nyt, että holokaustia pahempaa ei ole eikä tule ja että se tapahtui just niinkö Me sanomme ja me siis olemme ylivertaisia, mutta kaikkihan sen nyt tietää... eli siis niin mitä olinkaan sanomassa..." -asenne.

Ja jos tuosta poikkeaa, saa luultavasti lähteä lillumaan ja kellumaan Banaanisaarille. Kuten "Milttonin Friidmanikin" sai tuta tuossa joku aikaa sitten. Lol ! Matruunahan heitti Milttonin virtuaalisella niska-perse otteella ulos lumihankeen ja vieläpä ...taisi olla koko loppuvuodeksi tai elinkautiseksi tai ainakin hyvin hyvin pitkäksi aikaa. Oksettavaa.
Vitun Totalitäärinen juutalaistyperys. Kuten näette, ärsyttää juutalainen ihan vain "vahingossakin" ne ei vain osaa olla ärsyttämättä. Se on niillä niin vahvasti verissä.

Myös se sellainen typerille ja rikollisille ja muille kähmijöille ja ai niin! jutkuille ! tyypillinen "paskantärkeyden" asenne on läsnä Matruunassa. Ikäänkuin hänen täytyisi moderoida (kontrolloida muiden ilmaisua) blogiaan, koska ooh! sitä saattaa lukea joku "fiksu ja filmaattinen" ääk hei ! Todellisuudessa ; nobody gives a fuck !

Ja jostain syystä tämä aina toimii teihin kollektiivisiin dildoihin !! Ehkä juutalaiset sitten vain ovat jotenkin niin taitavia lavastamaan itsestään tai milloin mistäkin aiheesta -tärkeän, ja sitten te onnettomat menette ja räksähdätte siihen ansaan kuin kettu karhunrautoihin ja jäätte siihen inisemään ja ynisemään ja puolustelemaan. Kuten kunnon masokisti.

Olisi mielenkiintoista tehdä sellainen koe, missä Ruukinmatruuna julistautuukin mieheksi !! ja katsoa kuinka hänen bloginsa liikenne ja kommentointi lässähtäisi kuin Monikultin suosio. Jos Matrushka olisikin vaikka ...JorMatruuna niin veikkaan, että hänen tiukkaankontrolloidussa blogissaan häärisi enää vain häviävän pieni vähemmistö kaikkein kovapintaisimpia ja paksukalloisimpia hännysteleviä masokisteja. Niitä jotka ei kehtaa mennä oikean Dominatrixin ruoskittavaksi.

Matruuna on muuten vieläpä kaikenlisäksi aika pesunkestävä Femakko !! Vaikka on piilottavinaan sen aina niin ovelasti(juutalaisen ovelasti) sinne riviensä väliin, mutta se todellakin seisoo ja tykyttää ja helottaa punaisena kuin iso valtava suonikas Kyrpä !! tai siis "peukalo" niin! siis peukalo piti sanoa.

En ole ollenkaan varma, etteikö Ruukinmade olisikin itseasiassa ja todellisuudessa jokin Bordellin tai Härdellin emäntä, eikä niinkään mikään Teräsmuija mikä väittää olevansa!! Ja minulla on sellainen intuitiivinen kutina  jostain syystä, että Matruuna saattaisi olla Tampereelta !!
Varmaankin luulen näin jo siksi, että se kuvottavan ruma, ahdistava ja ränsistynyt junttipersereikä on ns "teollisuuskaupunki" ja myös maailman ruminkin kaupunki vielä siinä sivussa. Hyi.

Hävetkää.

Toisaalta sitten taas ....väittäähän se, että sillä on jokin purjehdus aluskin, joku vene. Ja Tampere ei muistaakseni sijaitse minkään meren äärellä (luojan kiitos) joten tiedä sitten häntä. Mutta ainakin minä sentään synnytän ideoita ja teoretisoin jne. Te ette edes yritä arvuutella sen sijaintia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti