torstai 20. maaliskuuta 2014

34 !!

"..Blööäärrrgghh!...otamme,   niin siis kuten sanoin...otamme niskalenkin Ford-noksin kullasta ja vuokraamme Kilpisjärven Turulle ja pommitamme Ukrainaa ja sitten, ...sitten otamme muutaman miljoonan neekerilauman Steissille riehumaan ja notkumaan, ja täten me saamme kammettua Venuslaiset Liskomieshumanoidit vallasta ainakin Rengossa ja Haminassa, mahdollisesti jopa Uusikaupungissa".


Jutta Kyrpiläinen ja Jerky Käteinen ilmoittivat kumpanenkin omat lukunsa, ns "madonluvut" -siihen, miten paljon Valtion tulisi maksaa kullekkin kunnalle kuukaudessa pakolaisten yms neekerien hamstraamisesta mailleen.

Käteinen ehdotti "noin neljää miljardia"   ja...
Kyrpiläinen taas puolestaan "vähän yli kolmea"

Kummankaan ehdotuksessahan ei ole mitään järkeä eikä päätä tai häntää, sillä luvut ovat yhtä kaheleita kuin oopiumpöllypäinen aasinnussija imaami diskossa. Tai suomlannin "Eduskunta". Whateva..

Lukuja tullaan tod.näk. vielä tarkistamaan, mutta näillä näkymin "näillä mennään".
On myös sangen sattuvaista, että nämä samaiset luvut ovat suurinpiirtein täsmälleen samoja kuin mitä nykyistenkin "Pakolaisten" yms neekerien täällä norkoilu maksaa, kunnalle kuin kunnalle ja junttilalle kuin junttilalle, ja on uumoiltu lukujen olevankin kotoisin juuri siitä / tästä. Mutta ; ken tietää. (Ehkä Ken tietää)

Toisaalta, Helsinkiin lähes väkisin punkevan Guggenheimin (juutalais museo) pelkkä asemakaavoitus ideointi aivoriihi jahkailu maksaa päivässä noin 34-Miljardia puntaa, ja mahdollinen tonttikauppa ainakin kolminkertaistaisi tuon summan. Kukaan ei tulisi tietenkään käymään "Guggessa" sillä se on täyttä paskaa ja haalea sontaa eikä kiinnosta ketään ...muuta kuin paria paskaakin tärkeämpää rikasta kikkeliä, joille se olisi lähinnä "Weeblenin taidetta" tai Veeplenin ...rakennus.

Luvut sattuvat olemaan myöskin samat, Tulevaisuuden Suomalian ennustetun asukasluvun kanssa, "noin 3-4 miljardia". Joista jokaisella olisi myöskin, noin 34:n pisteen ÄO tulos. Joillain vain kolmen viiva neljän, pisteen ÄO tulos (samaa luokkaa kuin vastasyntynyt raatokärpänen ["mutua"]).

34 Miljardia.... on myös Vesa Keskisen yhden päivän kulutusraha budjetti (eli suomeksi "Määräraha" huom). 34 on myös Vesa Keskisen ympärysmitta!! ....pään kohdalta!! metreissä !

Ändi Mäkkoi on kuollut, tiettävästi, noin 34 kertaa, ja noussut krapulasta ainakin yhtämonta kertaa.
Lähestyttäessä KELAn virkanaisia tai Suomlannin Korkeita Poliittisia Byrokraattisia Marxistisia Virkamiehiä ja Naisia, on tavallisen Hoi Polloin pösilön paitsi lähestyttävä heitä hyvin, hyvin matalana, mieluiten maatapitkin, myös kumarrettava noin 34 kertaa.

Vesa-Matti Loirin naamassa on noin 34 paisetta ja syylää, ja Matti-Esko Hytösellä on noin 34 sormea.
Ja Hjallis Harkimo tarvitsisi noin 34 leikkausta saadakseen itselleen leuan !! tai tarkennettuna ; saadakseen itselleen oikean leukaluun ja ala-leuan.

34 on myös sattumalta sama luku, kuin minkä verran vuosia keskiverto (ja sitähän he totisesti ovat! keskivertoja!) "Kansan Edustaja" viettää Poliittisessa suojavirassaan, bunkkeroituneena visusti pöytänsä ja korkean liksansa taa.

Tänään on muuten 20.03.2014 ....mielenkiintoista !

34 siellä ja 34 täällä !! 34 on uusi "26". Fak yeah !!

Ja kuulitte ja luitte sen sitten TÄÄLLÄ, ensi kertaa !!

3 4 phiipl, 3 4 !!!


Lisäys!! No...se oli sitten luku "23" eikä "26" mitä ajoin takaa, mutta minkäs teet !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti