lauantai 8. maaliskuuta 2014

Suomen puolustusta

Olen lueskellut jonkin verran sekalaisilta sivuilta, erinnäisiä juttuja ja kommentteja Ryssä-Ukraina tilanteesta yms. Ja aina kun mainitaan tai aina kun aletaan luetella -pikemminkin, Ryssien asevoimia ja valmiuksia yms, niin aina löytyy joku kommentoija joka sanoo, että jos sota syttyisi, kestäisi suomen puolustus ehkä viikon tai 2. Johon voin vain todeta, että ; kyllä! ainakin tuolla asenteella ! Äbso-fakin-lutli.
Näinkö siinä kävisi?! ´ Suomi vs Ryssä ´
Tosin, eihän Suomi nyt ihan noin keltainen ole, mutta ei tähän hätään tuon parempaakaan Giffiä kai tarvita?

Myönettäköön silti, että onhan nuo Venäläisten tekemät sekalaiset liikkeet ja mobillisoinnit suht hyytäviä sinänsä. Ei ne ainakaan mitään erityisen rauhoittavia ja tyynnytteleviä ja tyydyttäviä ja tuuditteleviakaan ole.

Ei tässä nyt oikein viittis kyllä missään sodassakaan alkaa kuolemaan!! Juuri kun kaikki alkoi olemaan niin hyvin ja hienosti, maailmassa ylipäätään. Kaikki on ennennäkemättömän? hyvin ja khuulia, nyt olisi mitä vittumaisin hetki kuukahtaa.

Ja mitä aseistukseen tulee, niin ....miinat lienisi hyvä pitää / palauttaa ja uutta skifi-kalustoa hommata ja miksei kohkata kokoon jonkinlaista omaa "Muukalaislegioonaa"kin. Se voisi olla yksi juttu lisää suomeen, muun sotakoiraväen rinnalle tai jotain. Parastahan olisi välttää koko touhua, mutta tällä apinoiden planeetalla..... tuskin.

Ja kyllä se ydin-asekkin saattaisi ihan paikallaan olla...vaikka se on toisaalta myös vaaraksi ihan itsellekkin, eikä ne muukalaisetkaan diggaa sitä, että Maan apinoilla on niitä ja nehän käy niitä silloin-tällöin jopa sammuttelemassa jollain säteillään jne. Eivät kuitenkaan ennättäneet? estää Jenkkilää käyttämästä niitä toisessa maailmansodassa...!?..

Niihinkään ei siis kannata tai voi -luottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti