lauantai 29. maaliskuuta 2014

U.P.O

http://milttonfriidman.blogspot.fi/2014/03/suomalaisen-yritysjohtajan-sudenkuopat.html

Siinä on hyvä kirjoitus tältä psykopaatilta / sieluttomalta mahdollisesti jutkulta mulkulta. Tai ehkei se ole jutku, mutta vain yhtä mammona ja materia orientoitunut.

Mutta kaikki nuo pitää kyllä hyvin paikkansa nuo latelemansa sudenkuopat. Tästähän on pitänyt myös minun itsenikin kirjoittaa, tästä aiheesta "suomalainen bisness osaaminen" tjns. Tai ehkä sen puute pikemminkin.

Suomalaiset totisesti on kuten Edward Dutton julisti kirjssaan "The finnuit - Finnish people and the religion of uniqueness" -eräänlaisia Gröönlantilaisia ja Eskimoita tai Finuiitteja. Ja sikäli, suomalaisilla on totisesti ollut naurettavan suuria vaikeuksia sopeutua, mukautua ja suhtautua moderniin elämään ja maailmaan.

Jos nyt sitten itse annan oman pienen panokseni vielä tuon linkin lisäksi, jollen jopa kynäile jotain vähän pidempää.... ainakin jossain vaiheessa.

Suomalaiset on henkisesti ja psyko-emotionaalisesti ja sikäli myöskin kultturellisti -jämähtäneet johonkin sinne kivikauden ja Tsaarin-ajan väliin, johonkin Ryssä tulee-alta pois!! kauteen. Kuten Aakulan Jukan kiihkoisat kirjoitukset tällähetkellä, sekä Sarastuksessa, että omassa pikku blogissaan, -toteennäyttävät on suomalaiset tai ainakin suuri osa suomalaisista aina ja jatkuvassa Ryssänpelossa ja pystykorvan kahvassa kiinni, joka jo osaltaan tekee tästä pikku paskaläntistä lähes kulttuurin vihollisen, eikä vain kulttuurille vähän hankalan maaperän mistä versoa. Täällä ollaan aina liian keskittyneitä siihen mitä ne Ryssät nyt haluaa ja nyt!! ...tai entäs nyt!?! ja mitähän nekin tästä sanoo ja tästä ja tästä !?

Huu givs a fak !!?? sanoo minä.

Mitäs sitten ?! Hyökätköön perkele. Luuletteko muun maailman todella vain katselevan ällistyneinä jos Ryssä alkaisi todella taas vyöryä fyysisesti suomen niskaan !? Eikö esim Kwa käyttäisi sitä tilaisuutta hyväkseen ja alkaisi tehdä sitä mitä sen olisi ehkä pitänyt tehdä jo kivikaudella, eli pommittaa tuota kivikautista itäistä vitun nevadaa ja oikein olan takaa !!?
Reagoisiko EU jotenkin ?! Tai Ruotsi tai Viro !? Tai ehkäpä...Norja kenties ?! Käyttäisikö joku Ryssääntyytymätön (ja niitähän riittää!) naapurivaltionsa kenties tuollaisen tilaisuuden hyväkseen ja tyrkkäisi oman sotaisan veitsensä Ryssäin paljastuneiden kylkiluiden väliin ? Miksikäs ei !??

Sen verran voin taipua, että en ehkä ole mikään primääri expertti Venäjä-asioissa yms, mutta pidän sitä äärimmäisen outona ja epätodennäköisenä, että Ryssä kävisi mistään syystä suomen kimppuun, ja varsinkaan ihan yöstä ja yht´äkkiä. En toki ajattelekkaan kuten he, mutta ...itse en keksi mitään totaalisen pakottavaa tarvetta Venäjälle hyökätä suomeen. Enää ikinä !

Mutta se ei nyt ole tämän kirjoituksen aihe, joten olkoon.

* * *

Mutta siis niin, suomalaisten umpipaska bisness-"osaaminen"..juu.. yksi ongelma totisesti, koko vitun paskamaassa on tuo mitä Milttonikin raportoi, eli suomalaiset lantajuntit on sangen "autoritäärisiä" ja johtavatkin lähinnä pomottaen ja komennellen ja pakottaen ja kaikilla muilla typerillä primitiivineekeri tavoilla. Joista Sivistyneet Ihmiset on jo kauan sitten luopuneet, kun tajusivat sentään virheensä näissä asioissa.
Suomalaisilla kun on tunnetusti tuo tunneäly aika vitun heikkoa ja olematonta, eikä suomalaisista Leijonan osa (haha, ironista!) näy tajuavan sitä mitä täällä netissä on kaikenlaiset "uus-oikeistolaiset" ja "vaihtoehto oikeistolaiset" ja "uus-traditionalistit" yms yrittäneet sanoa, eli että "yhteiskunta koostuu ihmisistä" !! Eikä mistään vitun "työvoimasta" ja harmaasta massasta josta ammentaa tarpeen mukaan. Tällaista typeryyttä voi huokua käsittääkseni vain Cro-Magnonin Perkeleistä, sillä olen urautunut ajattelemaan aikalailla yhtenevästi Texas Arcanen kanssa siitä, että kaikki hyvä ja inhimillinen ihmisessä on aina Neandertaaligeenien ansiota, eikä muilla roduilla tavallaan ole "sielua". Magnonit ovat sotaisia pikku paskoja, kuten suomen Poliisi-Valtio-Armeija akseli, paikallinen Pahuuden Akseli.

Joka maassahan ne on sama hengenköyhä kirottu pikku psykopaatti-kiusaaja paskalauma, mutta täällä kun niille ei ole riittävää eikä riittävän suurta vastavoimaa eikä tämä maa juurikaan ensinnäkään inspiroi mihinkään, niin ne saa temmeltää ja könytä ja pomottaa aikalailla häiriöttä.
Vasta nyt itseasiassa EU:n ja internetin yms modernin myötä, on nämä Suomlannin paskakasat joutuneet jo vähän höllentämään pahinta Pohjois-Korealaisuuttaan ja ainakin näyttelemään ainakin osin -Ihmistä.

Tästä tällaisesta "minä omistan sinut ja sukusi, ainiaan. Älä sinä kuule kloppi siinä mitään!! täällä saatana mittään eristystä kattella taikka mitään homokikkailua tai mitään hyvää ja kaunista!! Sinä teet niinkuin minä sanon (koska olen sadomasokistinen piilohomo ja nautin muiden ihmisten kyykytyksestä, koska se saa minut laukeamaan) ja vaikka saatana ryömit!! ryömit saatana!! jos minä niin sanon!! Ja tiedätkö homo mitä!?! ...vitut tunteistasi!!! Mtään sättänän tunteita o olemassaka !!" -asenteesta ja Pahuuden Voimasta jo johtuu suunnattoman suunnattoman suuri osa tämän pikkupaskan kurjuutta ja loputonta itkua ja hammasten kiristelyä ja katkeruutta ja takakireää teennäisyyttä ja kostonhimoa ja sen luovuuttatukkivaa voimaa. Tästä vitsauksesta Anglosfääri joskus jotenkin onnistui paeta, heidän onnistui nousta tästä typerän lantalänttijunttiuden primordiaalisesta suosta ja kavuta tajunnallisesti ylemmäs!! lähes eläinten tasolle !!

Mutta Suomi !?! ....Suomi se tarpoo yhä edelleen, muuttumattomana ja häpeättä!! sitä samaa saatanan lapamatoin latua kuin aina ennenkin, kaiken kekseliään ja persoonallisen tukahduttaen hitaasti, mutta sitäkin varmemmin -kuoliaaksi ja piereskelemällä kauniiden ihmisten ja suurten sielujen päälle, kuten kaikki typerät muulit on halki Histoorian aina tehneet.

Ei poikkeusta !

Tämä "Maa" on keskinkertaisuuden "riemuvoitto" ja sen loputonta ja jatkuvaa ylistystä, ja pelkkää Anglojen ulkokultaista apinointia ja kiusaa ja pahaaoloa ja ivaa jne. Suomalaiset ovat ensinnäkin : ihan liian keskittyneitä kateellisena viemään kaikilta muiltakin pois, sen mitä heillä ei itsellään ole ! jotta voisivat ikinä ajatellakkaan menestyvänsä missään "bisneksisssä" ja sekin pitäisi ensin ymmärtää ja sisäistää mitä Bisness lopunkaiken edes on! !!1 ! !1!11!!1!!!

Toisekseen : suomalaiset ei ole tottuneet minkäänlaiseen merkittävään materialistiseen ja välittömään (üüber Heteroon) menestykseen vaan ovat enemmänkin vain "ajattelijoita" yms, eivät niinkään toteuttajia. Ja suomalaiset eivät oikeasti, siis ihan-ihan oikeasti -todellisuudessa edes halua!!!!! olla "liian kuuluisia" tai "asioiden ytimessä" ja saada liikaa Globaalia huomiota, vaikka "maksavatkin huulipalvelua asialle" eli puhuvat siitä kuten Japanilaisetkin sanovat "ehkä".

Olen myös aika vitun varma, että yksi hyytävän ja ärsyttävän typerä neekeriheimomainen (mitä suomalaiset todella ovat) syy suomen ylimalkaiseen pahuuteen ja ilkeyteen on Ryssän lisäksi se "Veljessota" tai sisällissota ja sen edelleen elossa olevat joskin pinnan alla kytevät -katkerat suhteen ja jännitteet yms paska. Eli koska "sun faijas joskus kuus sukupolvee sitten vihas mun faijaa, mä vihaan sua ja sun puseroos ja paitaas ja typerää autoos ja työtäs ja saan six kiusaas sua jos mä vaa haluun!! nii hei ! ".

Suomlannin lantapäät ei siis ole ikinä vielä Oikeasti !! päässeet yli ja etenemään siitä ! siis siitä sodasta ! Siellä te vieläkin olette ja elätte ja makaatte ja mäkätätte niinkuin ne vitun paleoliittiset saatanan lantaasyövät typerykset mitä te lähinnä olette ! Haistakaa itseasiassa vittu !! Fak juu ool !

* * *

Aatelkaapa ; miten voisi ikinä, koskaan, kukaan menestyä maassa jossa -naisia pedestalisoidaan miesten yli ja palvotaan jonain vitun pyhimyksinä ja ihastellaan palvonnan ja hämmästyksen kohteina -jossa lähes kaikkia ikäluokan poikia kiusataan tavalla tai toisella ja jos et osaa / pysty sitä lopettamaan ja siitä irtautumaan, se jatkuu pitkään ja tuhoaa sinut. Siinä on jo tarpeeksi syitä, jotka muuttavat maan kuin maan yhdessä sivasoossa pelkäksi helvetinreikä-kusiläntiksi ala ...Brazilia, Somalia, mikätahansa "stan", Ryssänmaa, Liettua-Latvia-yms itämaat, Afrikka (lähes maa kuin maa, siellä) jne.

Miten voisi menestyä maassa jossa : Valtio omistaa kaiken !! siis ihan totaalisesti kaiken ! Metsät ja puut ja pensaat ja niiden käyttöoikeuden, kauriit ja karjut, tiet ja valotolpat ja "oikeuden" ylipäänsä elää ja olla olemassa ja vaikuttaa ympäristöönsä mitenkään ja puhua ja kuunnella ja ilmaista itseään -ja luolat ja karhut ja koulut ja apinain mielet. Miten voit menestyä totaalikollektiivisessä pikku perslävessä maassa, jossa et saa ikinä, koskaan sanoa tai tehdä mitään, missä on käytettävä turvakypärää, koska joku sininen homosetä niin sanoo ja Byrokraatin käppänät sekä komppaa, että käskee "tee vielä lisää! alista niitä lisää!!".
Miten voit menestyä maassa, jossa sinua itseäsi räikeästi!! RÄIKEÄSTI!!! typerämmät vitun älykääpiöt sanelee ja pakottaa ja "tietää" itse paremmin ja enemmän ?! Maassa missä KELA hoitaa kaiken eikä ole muita Jumalia kuin Valtio ja KELA, ja Poliisi niiden Papistona ja Pyhimyksinä ! Ja niitähän saatana rakastat ja palvot!! tai sä itket ja palvot !! ni ! sillä näin se nyt vaan Sivistysmaassa menee ! Ni !! vitun mulkku !!Fak juu !!

Miten menestyä maassa jossa menestys on itseasiaas De Facto -kielletty !?!? Häh ?!?1 Miten !?!
Miten sellainen maan-raakile voisi menestyäkkään, joka on jatkuvasti paska housussa ja kusi sukassa ja kylmä hiki selkäpiitä pitkin valuen paossa perunakellarissa Ryssäin varalta !? Ja siltä, että "mitähän meistä nyt taas ajatellaan!??" ....hei! lantapäät!! antakaa kun Kapitään sanoo : Who gives a fuuuuuuuuck !!?!?? Ketä vittua kiinnostaa hevonvitunrankaan verran !?!? Ne on vaan nääx ihmisii, ympäri palloa, ei Jumalia, mutta ihmisiä ! Ei ne ole Jumalia, ne on ihmisiä ! Ne on ihmisiä, ei Jumalia !! Ympäri Maailmaa !! Ne on ihmisiiiiii... You see ?!

Miten menestys voisi ikinä tulla niille, jotka seuraavat tällaista typerää junttilalaista "protestanttista / Evankelisluterilaista työmoraalia" eli Juutalaisten niskaansa langettamaa Orjuuden muotoa !?

"Älä nauti!! älä hengitä ! älä hellitä!! vaan tee työtä!! sillä se vapauttaa! "

                                                                 Arbeit Macht Frei !! Sieg Hail !!


Miten voisi sellainen hevonpaskakansa menestyä monetaristisesti ja materialistisesti jotka eivät (a) osaa edes käsittää saati määritellä noita asioita ja (b) jotka aktiivisesti välttelevät kyseisenlaista elämäntapaa ja tyyliä ja menestystä ?!
Miten voisivatkaan sellaiset eripuraiset JUNTIT ! (karjuntaa),  menestyä mitenkään, jotka eivät juuri muuhun pysty ja muuta osaa kuin sotia tai sotaharjoitella tai puhua joko menneistä tai tulevista tai mahdollisista sodista ja huitoa toisiaan hiilihangoilla ja viikatteilla ja paskantaa johonkin ojaan kännissä !?!? tai housuihinsa, maatessaan siellä ojanpohjalla ...kuten Valkoiset, Sivistys-Ihmiset tuppaa tekemään.

Juntit jotka eivät edes tunne tai voi sietää -toisiaan?! Juntit jotka on itseasiassa ihan täysin eri Heimoa ja Rotua ja lähtökohdista, eivätkä siis juuri ikinä kohtaa siinä keskellä.
Miten voi keskeltä ja "ylhäältä" (hah) ohjattuun Kommunistiseen ja Marxistiseen Komentelu"Talouteen" perustuva, Suomettunut Neuvostoliiton pieni reunus -ikinä löytää menestystä !? saati sitten onnea !? Ja vielä kun kaikkea tätä siis ohjastaa usein ja yleensä Nainen ! Kuten jo Viikingin mulkut aikanaan merkille pani.

Pelkkä vitun "Kvinnorland" tämä on.

* * *
                                                                      Jumala vihaa suomea sanon minä !!


Ja miten voisikaan sellainen raakile menestyä, jonka väkiluku ei päätä huimaa eikä tarjoa mitään merkittäviä "markkinoita" ?! Ja jonka naapuri on kasa kännisiä, väkivaltaisia älykääpiöitä (ei siis lopunkaiken niin kovin erilaisia kuin Finuiitit) jotka eivät muuta osaa kuin patistaa, ahdistaa, pullistella ja uhitella -vaikka eivät osaisi edes paskantaa oikein ! saati sitten kavuta vaikkapa ylös ojasta !! ja ihan omin avuin !! "Hjeeii...hjeeii Dimitri!..jhjeeii..tjuutsä jeesaan..mjää en fittu bääse thäältä jylösh...hjeeii...Dimitri...haistja fittju !!"

"Hjeeeiiiii!! Dhimitriii...hjeeeiiii... thjää mjaa on njiin khjalteva...mjä en jhummara tata!...?? mhita taa thammonen on... ma haluvan phjolttaa lanthaa..anna sufuke pliisshh!!??... ja kjushe phjäälleni fotkaa pliish!!"

"Ja..hjeii!! Dmitri... ja ; hyokhataan shuomeen ! sillä he on ljuonnollin nen osha Feenäjää".

* * *

Miten menestyy maa joka ei uskalla koskaan, ikinä, olla mistään, mitään, mieltä !? Tai sanoa mitään omaa ja originaalia saati sitten tehdä !!?
Miten menestyy maa joka on pieni, syrjäinen, tuntematon ja tod.näk lähinnä vihattu (ainakin naapuriensa toimesta) ja jossa kaikki vihaavat jo toinen toistaan muutenkin !?
Mites se menestyy ?! mitä luulette ?! vai tiedättekö oikein.
Miten menestyy tällainen maa ?!
Maa jossa ei ymmärretä koko vitun maaliisen menestyksen käsitettä ja jossa sitä pelätään kuin neekerit tulta, maa jossa vältellään menestystä ja sikäli myös vastuuta. Maa jossa asiakkaat käskyttää kassaihmisiä kuin lapsia tai koiria. Maa jossa ei osata käyttää enää mitään omaa järkeä, kun se on jo tehokkaasti huuhdeltu kallosta ulos, koska : hei!! niin se Marx setä opetti ja Staalini ja Trotski ja Trötski käski! Niin sitä nyt vaan pitää, niin pysyy ulkomaiset ja viiksekkäät miehetkin tyynenä !

Miten menestyy maa, jossa tänäpäivänä korvataan tätäkin vähää omaa väestöä kasalla lantaatyperämpiä neekereitä ja haisevia huijaavia Ählämeitä ?! Kun sekaan ahdetaan Ryssiä ja luoja ties mitä vitun Vinkuintiaaneja, ja mustalaisen mafioosoja ja muita rannekkellon "kääntäjiä". Unohtamatta "hevostenhoitoa"...(bwahahahaa)

Miten menestyy maa, jossa Helsingin Herrat sanelee koko maalle ja muut vaan pieree ja vikisee ja ehkä uskaliaimmat vähän ynisee !! (siis jossain pöytäliinan alla tottakai !).
Maa jossa ei kysytä "haluatteko Kukkenheimin?! ...jaa, ette..no se tulloo kuitenkin, hahahaha lälällälällääää!!" vaan jossa vain ilmoitetaan jos vaivaudutaan, että "niin ja juu, muuten : tänne tulee se Maailmalla niin suosittu..NOT!!...Juutalaishumpuukimuseo Guggenheim!".

Miten menee maalla, jossa valta ja "merkittävimmät Poliitikot" on vaihtuneet millään merkittävällä tavalla viimeksi 1760-luvulla !?
Miten menee maalla joka ei tunnista mitään innovaatiota vaikka se istuisi naamalle, ja joka aktiivisesti vihaa kaikkia meitä joilla on sekalaisia lahjoja ja kykyä innovoida up the ying-yang! ja joka yrittää aktiivisesti tukehduttaa ja pilkata ja ivata ja kuoliaaksi vaieta kaikki ne joilla on jotain sisältö ja annettavaa ?!
Miten menestyy se maa joka ei luota itsekkään itseensä, eikä kukaan sen asukkaista luota toisiinsa ?! Jolla ei ole omaa ruokakulttuuria tai musiikki tai elokuva tai teatteri tai...mitään muutakaan OMAA kulttuuria ?! Ja joka siis aktiivisesti vihaa moista "hölypölyä" ihan kuten kaikki muutkin Ryssät ja rypee sensijaan vain Pohojoosissa Mullissa ja kuuntelee "Rakkaan Veskun" veisuja haikeana ja Sarasvuon sekopäisiä saarnoja ?!

Miten menestyy "maa" jossa kaikesta on tehty "niin vitun vaikeaa" kuin vain on mahdollista !? Jossa ei saa keskellä yötäkää ylittää katua jos on punainen valo, sillä voihan jossain kilometrien säteellä olla joku muukin liikkeelle, ja jossa tarvitsee Virallisen Luvan jos mielii vaikka mennä metsään runkulle tai kävellä jossain tai silittää tuntematonta koiraa tai tehdä jostain unelmasta, visiosta tai ideasta -Totta !?!?!?!?!!?!?
Miten sellainen menestyy ?!

Mitenkä käy menestys sellaiselta maalta joka ei edes tunne itseään ja jonka piiiiitkä Histooria ulottuu ainakin johonkin 1960-luvulle !?!
Jossa kaikki ideat on ne, jotka Anglosfääri heitti ulos viimeistää 90-luvun lopulla ?!

Miten menestyy sellainen maa joka on perustettu valheellisen identiteetin varaan ja joka lippuaan ja sen "sanomaa" myöden on täyttä fuulaa ?!Maa joka ei siis edes itse usko itseensä, kuten sen paikoitellen säälittävä -Jääkiekkomaajoukkuekkaan Olympiakullan edessä.

Miten menestyy maa, joka jo jopa Virallisen Viikipediankin mukaan, on "nykymaailmassa poikkeuksellisen puhtaasti Cro-Magnonin ihmisten maa" ?!
Miten menestyy maa joka on luovuttanut energiansaantinsa (eli siis sähkön!) saatana Vihollisen käsiin !?!?! Joka voi siis hetken mielijohteesta ja ärsyynnyttyään jostain, yksinkertaisesti vain napsauttaa / kääntää / vääntää vipua tai painaa nappia ja sammuttaa koko vitun maan !!??

Miten menestyy 2000-luvulla maa, jossa vesiputket on uusimmillan 70-luvulta ja rakennukset 80-luvulta ja paperikoneet 50-luvulta ja jonka ainoa vientituote vaikuttaisi olevan sekalaisen kännisen örveltämisen lisäksi siis -paperi ?!!? Ja sen sivu ja lisä tuotteet ja osat ?! Ja joita siis ostelee lähinnä ne haisevat vitun Ryssät !?!?
Miten menestyy maa, joka ei ole Polis ja jossa ei ole Polista, mutta jota hallitsee rautaisella nyrkillä ja kuristusotteella Rakas ja Kunnioitettu Suomen Poliisi !? Hail ! Rakkaat Poliisit ! Hail !! Sieg Hail !! Huzaa !

* * *

Miten menestyy maa jonka ainoa kulttuurisisältö on jääkiekko ja sotaveteraanien (tavallisia, onnekkaita, epäonnekkaita ..jotain äijiä joilta Valtiot yritti viedä taas kaiken, ylläri pylläri!) palvonta ?!!

Miten menestyy maa jossa eletään vieläkin ikäänkuin kukaan muukaan ei olisi koskaan kasvanut kivikautta edemmäs, jossa pyydetään vieläkin hylkeitä lämmikkeiksi ja jotta saadaan syödä rasvainen maha täyteen hylykeenrasvaa. Maa jossa poro on lähes pyhä ja niin vitun harvinainen, ettei ole tosika !
Miten sellainen maa menestyy, jossa luullaan vielä anno domini 2014, että kaikenlaisten Pädien ja Pleikkareiden sijaan -ihmiset haluaa byrokratiaa ja puutavaraa ja ehkä jotain rautamalmia tai terästehtaita ?(kuten milttoninkin jutussa sanottiin.... terästehtaita...hahhaa...huoh).

Mites se on, menestyykö maa jossa etäisyydet on kuin kuunpinnalla ja autoilua yhtäältä rakastetaan ja toisaalta vihataan ja kolmennelta kantilta katsoen karsastetaan ja verotetaan niin kuin se olisi keskiaikainen anglosfääriläinen kidutusmetodi (siis se autonverotus).
Maa jossa lähinnä Tampereen punahilkoilla, Ruotsalaisilla ja Helsingin ylpeillä nirppaturpa paskanokilla on mitään väliä !?
Tai Poliitikoilla. Eli ihan tasan kirjaimellisesti ja sananmukaisesti, verbatim : psyko ja sosio -paateilla ja ammattivalehtelijoilla ja moraalia vailla syntyneillä varkailla ja takinkääntelijöillä ja hävyttömillä kiipijöillä !? Junou : niillä tyypeillä millä se Raamatun "Helvetti" on kansoitettu ! Jipii.

Miten menestyy maa joka vihaa huumorintajua ja sen minkäänlaista esille tuomista ?! Jos esim tuon esiin / sanon / ilmaisen, että ====>

Jani Toivonen== ^^ tässä istuu Jani Toivonen metrossa, joudun kenties? Geshtapon tappolistalle tai joku lihapäinen nyrkeillään"ajatteleva" naaraiden pillut kostuttava imbessilli älykääpiö potkaisee oveni sisään ja sanoo Robokoppia siteeraten (jos vain on siihen tarpeeksi älykäs ja kultivoitunut ja elokuvia rakastava) "dead or alive, you´re coming with me!" ?!!?

* * *

Maa jossa mies ei saa olla ihminen eikä varsinkaan mikään kekseliäs ja uskalias (ei tee mitä naaraat sanoo!) ja omaleimainen ja aito Persoona ja erilainen ja originellli jne !? Jossa naaraat komentaa ja miehet seuraa ja pui nyrkkiKyllikkiä taskussa.

Maa jossa Helsingin tihrusilmäiset pikku pierusilmät paskalävet Totaalikomentaa ja Alistaa ja käskyttää ja estää minkäävaltakunnan (myös Komannen..hahahaa) muutokset ?! ja pakottaa ihmisten niskaan, ei vain Guggenhaimin, mutta koko joukon Le Korbullshittiaanista karmivaa ja helvetillistä "arkkitehtuuria" koska niin nyt vaan tehään kummänytvaanniinsanon ! ja koska se on niiiiin khuulia !VASTAUS näihin kaikkiin on, että : ei mitenkään!! Ei sellainen persläpi menesty ! Yksinkertaista Watson kultaseni. Se ei käy eikä kuku.

Entä millaista on elää VALTIOSSA, ei siis Maassa (joka on eri asia!!!!), jossa sinulla ei ole periaatteessa minkäänlaisia Oikeuksia (kuten Amerikassakin) muuta kuin tulla ahdistelluksi ja pidätetyksi ja tarkistetuksi ja nöyryytetyksi ja kummitelluksi ja alistetuksi ja rahastetuksi ja sensuroiduksi ja komennetuksi ja ohjatuksi ja kontrolloiduksi ja marginalisoiduksi ja ulospotkituksi ja nauretuksi ja niin ees päin ?! Millaistahan se on sitten, elää sellaisessa Uniikissa Pohjoisessa Onnelassa i wonder !?!?

Maassa / Valdessa, jossa kaikki on Maailman Kalleinta ja Ruoka on jotain ällistyttävää ja Pyhää ja harvinaista, kuten nälkiintyville Afrikan-neekereillekkin ?!
Maassa jossa jalkarätit lienevät vieläkin ihan kelpo "fäshön steitmentti" tänäkin päivänä. Maassa joka kerrassaan vierastaa kehitystä ja innovaatiota ja rahallista eli materialistista eli juutalaista eli syntistä Menestystä.

EI SAA MENESTYÄ !!! KUULKAA !! Kyllä se on Perkele niin, että Juutalaisten tai siis KRISTITTYJEN Jumala SUUTTUU !! Ei saa siis menestyä !! Hävetkää !! Ja pelätkää !! Pelätkää sitä Herraa! sekä Helsingissä, että Pietarissa ja Wossingtonissa ja Uts-joella.

Täällä ei saa olla itse itsenäisesti itsekseen ja rauhassa erityisesti mitään, mutta "saa" (pitää) seurata viiksekästä lihavaa setää ja pulleaa ja leveää keski-ikäistä tätitanttaa. Asiassa kuin asiassa. Eikä täällä mihinkään saatana aleta levittäytymään ! pyh ! Jumalauta me tätä tilaa mihinkään käytetä ! Hus pois tuollaiset mielestä (siitä imurista ?!).

Haistakaa jo hapate !

* * *

Para Bellum Tsuhna !! Sillä Ryssä on tulossa !
Se on aina tulossa ! Se hönkii aina niskaanne, heiveröiseen lihavaan punaiseen niskaanne.
Ei täällä voi olla mitään !
Ei nääs mitään !

Sitäpaitsi : te olette suureksi osaksi rumiakin vielä !

Hävetkää !!

Painkaa päänne alas !! nöyrästi !!...ei noin, vaan nöyremmin !! Aivan maahan asti ! painakaa se johonkin lantaan ! Syökääkin sitä ! Olkaa sitä, juokaa sitä ja rakastakaa sitä !! Sillä : sillä tiellä odottaa laupias Taivas.

                                  ************************************************************************************************


Eli siinä oli nyt jotain vähän, omianikin. Mutta tuo linkki ja "Milttonin" oma juttukin ovat jo sellaisinaan ihan riittäviä alkupaloja.
"  Piis. Aim autta hi´r   "

4 kommenttia:

 1. Suomessa ovat pitäneet valtaa:

  1917-1966 oikeistokonservatiivit
  1966-1991 vasemmistokonservatiivit
  1991-2014 vasemmistoliberaalit

  Nelikentästä puuttuu jenkkimallin oikeistoliberaalit. Oikeistokonservatiivit pääsivät hyvin lähelle "ihanneyhteiskuntaa". Kuitenkin toisen maailmansodan jälkeen, 1966, ja punaisen 1970-luvun jälkeen on ollut laskua.

  Nyt lähinnä oikeistokonservatiivit (PerSut) yrittävät haastaa vasemmistoliberalismia.

  VastaaPoista
 2. Samoin Suomen puoluekentässä on paljon punaista ja sinistä, mutta vain vähän keltaista ja oranssia. Tämä realisoituu usein oikeiston ja vasemmiston välisenä tukkanuottasina.

  Mm. Virossa on keltaista (Reformipuolue) ja Ukrainassa oranssia (Our Ukraine -puolue). Molemmat puolueet korostavat talousliberalismia vastineena neuvostomalliin.

  Suomessa punainen työväki kamppailee sinisiä tehtaanjohtajia vastaan. Ja toisinpäin. Jos tämä jatkuu, niin se ei tiedä hyvää Suomen talouden kannalta. Kumpienkin olisi joustettava. Punaisten tulisi joustaa palkkavaatimuksistaan, sinisten tulisi joustaa epäinhimillisestä ahneudestaan ja pomottamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahaa, siinä Miltton missä mainitaan ! Toksia kommentoinnista !
   Tuo vaikuttaisi hyvinkin pakolliselta, että "Punaisten on joustettava palkkavaatimuksistaan, Sinisten -epäinhimillisestä ahneudesta ja pomottamisesta". Epäinhimillisiä palkka ja suoritus ja koulutus -vaateita, kas siinä Suomlanti pähkinänkuoressa ! Varastotyöhönkin vaaditaan nykyään jo jonkinlainen Humanistinen YO-tutkinto tai jokin Nevadan Autiomaan Yliopiston-Ultrafakulteetti Koulutus Keskus -tutkinto, vaikka sellaista työtä tekee varmaankin, kuten olen sanonut, apinakin kun sitä vähän aikaa vaan jaksaa koulia.
   Toisaalta taas on kai täysin hyödytöntä käydä mitään kouluja kun jotkin Samojedi nerot pitää sinua liian pätevänä eikä laske siksi sisään "bisneksiin". Vittu mikä sotku. +vielä se, että nykyään lähinnä naaraita työnnellään "elämässä eteenpäin" ymmärtämättä, että se on (mm työelämässä) ainakin johonkin ekstenttiin eräänlaista nollasummapeliä. Voit saada vain toisen, et molempia. Ja miehet nyt vaan olisi aika paljon hyödyllisempiä ja aikaansaavempia kuin akat, jotka sitten lässähtävät vieläpä äitiyslomallekkin samatien kun ovat ensin lukinneet itselleen "uran".
   Ty.

   Poista
  2. Toisaalta; mitä siitä valittaa jos naaraat haluaa ja suostuu pitämään "asioista huolta" ja tekemään "kaikki työt"... sehän tietää vain ihanan rentouttavia ja maskuliinisen patalaiskoja kissanpäiviä meille miehyksille / miehille ja jopa ehkä pojillekkin ! Fak yeah !

   Poista