tiistai 25. toukokuuta 2021

Wryääää PERSUT !

 


Vittu krai mi a rivä !


HAISTA VITTU kuka ikinä tuon kirjoitti ^ ja ketkä tuota häikäilemätöntä tunteetonta sielutonta paskaa KEHTAA suoltaa. Mistä teitä AINA vain löytyy, lisää ja lisää ? Täydellisen moraalittomia kiipiäisiä ja selkärangattomia raukkoja kusipääluusereita jotka "myisivät vaikka oman äitinsä".


Eniwei, tässä sinulle vähän TODELLISEMPI otsikko : "KAIKKI muut KUIN Perssuomalaiset, maksoi suomelle ja sen kusipäiselle köyhälle paska-kansalle TAAS yli 6 M I L J A R D I A ! ".


Katso pystytkö kirjoittamaan tuon ^. Edes yksin ? Siellä vitun luuserin VANGIN kopissasi saatanan käpyaivo. Voit sitten pyyhkiä sen "bäkspeissillä" HETI pois !! HETI paikalla !! Ettei esimies tai esinainen tai esihenkilö tai mikä vitun mielisairas kusipää lie, suutu.



POLITIIKKA ja POLIITIKOT  ==> VARASTAA suomen ihmisiltä TAAS  YLI(!!), Y L I,   6 tuhatta miljoonaa RAHAA. 6 miljaradia. (Ja EI ! Kytät EIVÄT "pidätä" eli kidnappaa, näitä saastoja).

Mutta hei, mankukaa toki persujen kauheesta ...demokratian puolustuksesta.

Aatelkaa mikä Paratiisi maailma olisikaan ilman vain noita perhanan Perussuomalaisia ! Tshh !! Kaikki meni niin kauniin loistavasti ja sitten YHT-vitun-ÄKKIÄ, ninku heee´eeiii ja haloo, tuli jostain ihan yäst(!) Persusuomalaiset Ihmisperseet™ ja se kauhein mitä on ikinä ollut eli itse Saatana eli Donald Trump.


Mä meen pistääs yhe naamarin lisää ! Kä-kä-kä-kä-kä-kä-KäääÄÄÄÄKK !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti