keskiviikko 19. toukokuuta 2021

"SNL" = kuollut

 https://www.youtube.com/watch?v=SgDahLNeO9A&ab_channel=SaltyCracker


Hah ha ja haa !!


Sinne upposi senkin kuvottava löyhkäävä wanhan-ajan typerä Perkeleen paska !! Kuten näette, alkaa Vasemmisto Imperiumi jo näinä Lopun Aikoina rakoilla ja ihan kunnolla, siellä-täällä. Hegemonian aika on OHI ! Ohi on !!


Ja se ruma ämmä mitä tuo ^ muistaa onneksi haukkua, se upposi, ja niin upposi oskarit ja haliwuudikin, joka on jo niin vitun järisyttävä ja SUURI ja legendaarinen muutos etten tiedä miten päin olla. Aivan mahtavaa. Vaikka haliwuudista tuli paljon hyvääkin ja aivan huippuelokuviakin sillointällöin, mutta mitä lähemmäs nykyhetkeä menee sitä kamalammaksi sonnaksi se käy. Joten menköön, se siitä. Aika aikaa kutakin. (Sanoi pässi kun päätä leikattiin).


Mutta eniwei, sekalaiset sekapäiset yksilöt eli epäyksilöt eli mielipuolet hullut on jo ITSE mitätöityneet omassa kusisessa hulluuden Kultissaan ja nyt kaatui haliwuudin ja oskarien ja "ammattiurheilun" ym moisen moskan vanavedessä jo tuokin iänkaiken wanha Amerikkalainen typerä muinaisjäänne snl. Aivan ihanan raikkaita ja virvoittavia uusia tietoja on NÄMÄ !


Jokainen moinen on  VOITTO "kulttuurisodassa" ja OSA vihollisen GIGANTTISTA propaganda mashiinaa on kuollut sitä myöden.Ei pöllömpää.Kiitti.

P.s vielä kun saisitte  vararikkoon ja kaadettua Helsingin Sanomat ja muut häikäilemättömät rikolliset paskarätit ja paskamediat ja VALEHTILIJAT niin A-vitun-VOT !


Amerikkalaista huumoria ^.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti