sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Aplodit Sebulle

 Olen katsonut tuubin tarjouksesta pari noita Sebastian Tynkkysen saarnoja "Eduskunnalle" ja jumalauta wau, täytyy sanoa että mahtavaa. Sebastian saa oikeasti jo vähän sanotuksi !! Hahaa, hienoa ja HYVÄHYVÄHYVÄ. Anna palaa. 


"Sebu" on ainoita paskankaan väärtejä mitään "poliitikkoja" ja sangen hyödyllinen heppu ja keulakuva jos ei muuta. Ainakin se tekee sitä mitä sen PITÄISIKIN tuon koko hölynpölyn idean mukaan, eli "ajaa kansan asioita". Toisin kuin ne muut, toki perusjuntit muutkin, mutta ne muut "puolueet".

Erityisen hyvä että sekoomus sai ryöpytystä, se ansaitsee sen ja tuhatkertaa enemmän ! Se on rikollisjärjestö enemmän kuin ...no rikollisjärjestö, sillä sitä "puolueet" enemmän tai vähemmän on aina ja joka tapauksessa.

Mutta en voi ikinä ihmetellä tarpeeksi KUKA vittu niitä muka oikein "äänestää" !?!? KUKA uskaltaa ja KEHTAA myöntää !?!?!? KUKA ja MIKÄ(!) on niin vitun saatanan ILKEÄ ja tietämätön ja materian ahne ja satanistinen ja typerä ja mulkku että HALUAA kyseisen paskatahraporukan saavan jumalauta VALTAA !!!??! Vittu sinä olet yhtä SAIRAS kuin tyhmäkin saatanan pässinkusipää joka niille ääntäsi kippaat. TIEDÄ TÄMÄ.

Ja sinut tulisi kipata kaatopaikalle itse.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti