torstai 27. toukokuuta 2021

Suomen Olymppiakledjut

On susirumat. Mielikuvituksettomat tyylittömät arkiset nuhjuiset lumput. Kuin jostain vitun kirpputorilta joku vanha nuhjuinen sininen perusbleiseri kuin lentoemännällä tai jollain lipuntarkastajakusipäällä tai millä lie Alkon kassalla tjns. Onko kai se ...ei, ei saatana ei se kyllä mikään hupijuttu ja vitsikään ole... ? Ei voi olla totta.


Mutta ehkä tämä ei haittaa kun Kiina ym onnistui kaatamaan yhdellä puolikuvitteellisella nuhalla koko tunnetun maailman ja täten sabotoimaan sopivasti ja sattumalta myös rakkaan naapurinsa Japanin odotetut kisat eli Olympialaiset. Eli ei niitä ehkä tulekaan, ja miksi vitussa niitä "etänä" järkätä ylipäätään kun katsojia ei ole kuin kourallinen. Junou .. TOKIOSSA. Missä ei olisi tarjolla kuin MONTAKIN kourallista mutta  valtio ja hepuloivat nynnyt on vitunmoinen yhdistelmä. Historialta voitte kysyä jos ette minua halua kuulla.


Mutta HÄVETKÄÄ kuka ikinä noita aivan järkyttävän KAMALIA lahjattomia vitun naurettavan paskoja asuja ja asukokonaisuuksia suunnittelee. (Ilmeisesti pimeäsä ja piirtokynä sulkijalihaksen otteessa)


LINKKI kuviin.


Tuo tuon likan T-paita on ihan jees ja se pidempi t-paita...hame tai mikä lie, on ihan jees ja onhan se joku tuulitakkikin ihan "jees" mutta siinä se.


Miksi te teette tämmöistä ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti