torstai 27. toukokuuta 2021

Kysymys MEDIALLE

 Jaa niin, vallan unohdin.


Eli halusin tietää että oletteko Suomen Valtavirta Media TIEDOTTANEET ansaa...vai ettexte o ??.. niin nin siitä että esim Projekti Totuus (Veritas) nauhoitti salaa onnistuneesti kun CNN:n yksi kusipää ihan pokkana paljasti ja oikein helvetin rehveli kehuskeli kusipäisyydellään, niin nin kuinka he teki kaikkensa saadakseen Trumpin pois presidentin paikalta ja kuinka SE oli heille SE JUTTU ja tärkeintä ja kuinka he SITÄ kohti pyrki KAIKIN KEINOIN ja yötä päivää ?! Kerroittexte tästä ?


Kerroittexte vielä suuremmasta jutusta...jonka itse asiassa Amerikan Ammattivalehtelijat ja juutalaiset eli teidän Amerikanserkkunne eli Wanha-ajan Media sielläpäässä ihan MYÖNSI ja kehui sitten kuten pahat aina, sillä ikäänkuin se olisi jotakin hyvää ja kehuttavaa, eikä totaalista alhaista pahuuden paskaa ja häikäilemätöntä ja ...no..alhaista. Väärin.

Eli kun oikein kehuivat kuinka he "vahvistivat vaaleja" ja heillä OLI KIRJAIMELLINEN SALALIITTO Trumpia vastaan jne jne ?!? TIEDÄTTEHÄN te TÄMÄN ?!? Ja olette kertoneet ?!?! Dim Fool siitä yhdessä striimissään kertoi tuoreeltaan silloin, mutta onhan tästä jo aikaa.


Tätä halusin kysyä. Kerrotteko te mielestänne YHTÄÄN vitun MITÄÄN ihmisille ?!?? Vai haluatteko vain tulla kuulluksi, nähdyksi ja pidetyksi iiihmeellisenä !??!? Kuten KAIKKI pahuuden elitistit epätoivoisesti haluaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti