torstai 27. toukokuuta 2021

Poliisi vs Jeesus

Tämä lienee SE kysymys. Kumman noista SINÄ valitset, kumpaa noista SINÄ puollat jos NOISTA kahdesta yksin tulee valita. Kuka iiiiiiikinä tämän lukeekin, tämä koskee tikkusuoraan SINUA ! SINUA. Ei jotakuta muuta satunnaista "sinua".


Kytältä kysyisin ja haluaisin kysyä tämän Poliisi-Sikasedältä joka himoaisi kuten kunnon häiriintyneen homosadistin kuuluukin, sulkea minut epäinhimillisesti johonkin vitun "selliin" tjns, mutta siis kysyisin setältä TV:ssä KOOOOOKO KANSAN kuullen vain tämän ==> "Tyhmä Poliisisetä, minä haluaisin kysyä että koskeeko laki Jeesusta ja Jumalaakin ? Ja että pidättäisitkö sinä Jeesuksenkin ´lainrikkomisesta´?".


TUON minä kysyisin. Ja minä tiedän jo sen vastauksen, ja se paljastanee jo sinullekin vitun typerys joka tätä luet, MIKÄ on KYTTÄ. SIKA. Pollari poliisi miksikä niitä vitun autistisia hönöjä sekapäitä nyt juuri tälläviikolla tulisikin kutsua. Ne sellaiset muiden häirintään olemassaolonsa omistaneet häiriköt kusipäät jotka aikuisinakin ihan vilpittä kulkee ase lonkalla ja "partioi" ..haHAHahaah.. tuota on vaikea kirjoittaakaan nauramatta.. hahaa "partioi" !! Oijoijoi. Ette te kovin jälkijättöisiä LAPSIA o ?!?!?

Miksette samantien laita länkkärinvermeitä ..siis kauboin vehkeitä niskaanne ja/tai inkkarin ja sa "piupiu" ammuskellessanne toisianne vitun typerät kusipäät. Hahahaaaa.


Kuten olen teille vähäisen himmeän matalataajuisen taustatajunnan omaavat pimeässä myhäilevät lukijani, mooonasti, sanonut, tulee "laki" Paholaisesta BYROKRAATEISTA ja häiriintyneistä VALLANHIMOISISTA kusipäistä. Se EI TULE Jumalasta tai sieltä VALOSTA mistä MINÄ tulen, se EI LIITY MITENKÄÄN MEIHIN. Valonpoppooseen, sen enempää kuin juutalainen ROTUKAAN. Joka on umpihullu seinähullu kusipäisen häiriintynyt pohjasakan paskarottalauma inhottavia mielipuolia kusipäitä jotka ei ilmeisesti osaa edes peseytyä ja jotka ovat lähes kaikki seksuaalisesti invalideja omien imbesillien OCD-rituaalitapojensa takia ja mm siksikin todella todella neuroottisen raivopäisen hulluja. Ja kerrassaan väsymättömiä kiusanhenkiä, kuten KAIKKI pahat ovat. Tähän on yksinkertaisia syitäkin joista myöhemmin ehkä lisää. (Suunnittelen antaa teille käyttöönne erään linkin tässä jossain vaiheessa).


JOK´IKISEN lukijan tulisi yrittää sikäli kuin mahdollista, YMMÄRTÄÄ jotakin mitä juuri KUKAAN ei koskaan näytä ihan tasan OIKEASTI ymmärtävän. Se on näin yksinkertaista: sinut ON aivopesty. Sinut ON ehdollistettu. Sinä ET OLE saanut VALITA.

Tässä kaikki. Sinä "vedät vihollisen linjaa" (you tow the party / company line), tuota anglosanontaa siteeratakseni. Eli ajat sinun TIETOISUUTESI KAAPANNEIDEN asioita ja "agendaa" ja suunnitelmia ja M A A A A A A A A I L M A N K U V A A. Tätä EI. VOI. KYLLIN. KOROSTAA.

Tässä kaikki. Nyt ainakin TIEDÄT. Minä olen sanonut, teille ON nyt ainakin täällä ja tässä muodossa minun toimestani SANOTTU. ETTE voi vedota ainakaan ihan täyteen tietämättömyyteen enää.


Ja yleensä tästä horkasta ja hyperunesta ja sianpaskasta voi herätä ilman ulkopuolista eli teidän kielessänne ns "yliluonnolista" apua lähinnä vain aivan helvetillisen järisyttävän henkilökohtaisen kokemuksen kautta, ja se ikävä kyllä puuttuu suurimmalta osalta teistä. Mutta sekin lienee osa niiden suunnitelmaa joita tämä koskee. "Sielusuunnitelma". Se on todellinen.  Mutta siitä ei tämän enempää. Ainakin olen sanonut. Teikid oo liivit.


Ehkä voisin jättää teidät tältä erää tämän vertauskuvan kera. Aatelkaa neekereitä ja niiden sekalaisia orjuuksia ympäriinsä milloin missäkin ja kenenkin käsissä. Kuten TE, nekin AJATTELI ja LUULI että "heeii noi ja me, me ja he, me ollaan Yksi ja Sama!! Jeee. Yhtä tiimiä" jne ym typerää paskaa, kunnes sitten olivat sellissä ja missä vitun puuvillan seassa lie. NE    EI OLE   teidän puolellanne. Vankileiriltä paetakseen täytyy ensin ymmärtää olevansa sellaisella.


Te OLETTE de facto ORJIA. Tuo ei ole minkäänlainen vertauskuva valitettavasti tuo. Minä HALUAN VAPAUDEN.

Sinun on PÄÄTETTÄVÄ mitä SINÄ haluat. SE yksin jo riittää alkuun, se PÄÄTÖS. Sen sisäistäminen.


Kiitti.








Ps. Niin siis... kumpi se on se Suurempi ?!?  laki (pienellä)  vaiko itse Kokonaisuus / Jumala. "Koskeeko" laki Jeesustakin ja Buddhaa ja MINUA ??!?! Sinua kenties ?!? 

MISTÄ tulee "lain VOIMA" ?!?! Mieti asiaa ! Ehkä pääset puusta pitkään jossain vaiheessa. Call me maybe !


HAHahaaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti