perjantai 7. toukokuuta 2021

Valtio vs Autot

 https://www.is.fi/autot/art-2000007961996.html


Tää on taas niin tätä. TIETÄKÄÄ, vaikka teille mitä sanotaan ja teidät yritetään saada HÄPEÄMÄÄN omaa "tietämätöntä junttiuttanne", niin nin tietäkää että tämä KAIKKI on yhtä suurta "kusetusta", tämä on KOMMUNISTIEN ym SATANISTIEN vihaa valkoista ja finnuiittista autoilevaa eli sikäli siis heidän mielestään aivan liian VAPAATA, MIESTÄ, kohtaan.

SIITÄ on kyse. EI mistään vitun planeetasta tai sen huuhaa pelastamisesta tai jostain muusta vitun abstraktista kissanristiäisistä ja hölynpölystä. Ja planeetan ilmasto nyt vain sattuu olemaan melko heittelehtivä ja syklinen ja siihen vaikuttaa aurinkoakin enemmän 2 asiaa joista toisen saattaisitte aikanne naureskeltua ja nieleskeltyänne ymmärtää ja sisäistää ja toista ette ennen kuolemaanne täältä pois. Joten jätän mainitsematta tälläerää, mutta tässä oli tällainen hyvä kommentti joten "nostetaan" se nyt tänne tapetille näytille.




Hahahaaaa, tiedän totisesti itsekin kokemuksesta että tuo on muuten melko tarkka(!) luku tai raja tuo "3000 euron auto" !!! Hahahah haaaaaa. Ajaijai. Jees, näin se on, näin se on. Mutta sillä summalla SAA nykyään jo yllättävän hyviä ja hienoja ja minun silmiini edelleen "nykyaikaisia / moderneja" autoja. Minulle auto on moderni ja nykyaikainen jos se on uudempi kuin 1999 vuodelta. Minä olen jumissa maksimissaan ja uusimmillaan noissa ajoissa. Ja nykyään esim kolmella ISOLLA hynällä saa jo ihan heittämällä suht UUDEN auton, esim vm 2015:stakin ! Uskomatonta. Mutta sellaisia autot jostain käsittämättömästä syystä ON, niiden arvo lässähtää ihan totaalisesti lähes samalla kun rullaavat kaupan pihasta pois. Idioottimaista. Mutta hyvä jos haluaa "köyhäillä" ja ostaa hyvän ja tyylikkään halvalla. Ja jos voi ja osaa itse sitä vähän laitella khuulimmaksi

#MadaltajatTulisiTappaa

Mutta tälle autoasialle olisi Jonkun Jo Jumalauta Tehtävä Jotakin !! Ja ÄKKIÄ !!

Nuo asialleenomistautuneet viherSABOTÖÖRIT todellakin A I K O V A T, meik nou misteik abaudit, TUHOTA yksityisten autoilun ja kaiken mahdollisen liikkumisen vapauden sikäli kuin vain ikinä voivat. Se ON niiden Saatanallisella keharilla kusipään häirikön "agendalla". Sitä ne tekee, ne sabotoi. Se pahuuden Se Juttu. Et sä tajuis kuitenkaa.

*

Aatteleppa ihan hetki !...... nin sitä että tässä on kyse SUOMESTA. Yhdestä planeetan asumattomimmista, kylmimmistä, keskellä-ei-mitään, kurjimmista, köyhimmistä perserei´istä sitten Ryssän, ja jossa kaikkialta on kaikkialle Liiiiian Vitun Piiiiiiitkä Matka, ja SILTI !! Silti. Siiilti nämä saatanan kusipäiset vittupäät on valmiit tuhoamaan ....liikkumisen !! Ja sen edellytykset !! VAIN ==> N Ä Y T T Ä Ä K S E E N      H Y V Ä L T Ä !!

Niin kuin koira. Ne on nuo "poliitikot" ym asioista päättämistä HÄIRIKÖIVÄT koirankusipäät, mielyttämisenhaluisia kuin typerimmät vitun rakit, jotka haluaa vain miellyttää komentelevaa isäntäänsä. Niin alistuvaa että kirjaimellisesti PAHAA TEKEE. Monessakin mielessä.

Nätistisanottuna ne on "kympin tyttöjä". Ja ehkä astetta tarkemminsanottuna, ne on ÄlykkyysOsamäärältään ehkä juuri tuon 10. Eli sama kuin kaikkien aikojen viisaimmat neekerit. Jotka oli niin viisaita että ymmärsivät pitää palmusta kiinni tulvan aikaan, siinä missä hätäpäisemmät päästi halauksensa irti ja syleilivät...vettä. Tai puhvelinpaskaa. (Tulvan jälkeen, neekerit palasivat elämään alasti pitkin savannia).

Aatelkaa sitäkin  miten kusipää täytyy olla alunalkaenkin ja ylipäänsä, että edes KESKITTYY  Toisten Ihmisten Liikkumiseen /  Autoiluun !!! Minulle ei tulisi mieleenkään että lähden tuhoamaan muiden mahkun ajaa jollain muulla kuin ..jaloillaan tai kamelilla tjns !

Tällaista tyhjäkäyntiä tämä ON, kun on "byrokratia" eli "valtio" eli "hallitus" eli "politiikkaa" eli "julkinen sektori" eli KOMMUNISTISET KUSIPÄÄT PASKAVITUT VITUN MYYRÄT !!!

Tämä EI OLE vaikeaa tai monimutkaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti