maanantai 31. toukokuuta 2021

Köörkortit

 iltavalheen linkki <==


HAISTAKAA VITTU !!


Vitun paskapäät saatana.

Tässä tätä taas on, kuten näette, VALTIO muuttelee kaikkia mahdollisia sopimuksia ja mitä lie, sikäli kun lystää ja silloin kun lystää ja milloin mistäkin syystä, muta AINA mainiten "turvallisuuden".

Vittu suksikaa vittuun !!!  Ei teille vitun kuvottaville kukkahattutäti-ihmisille ole sattuna ikinä tuleen mieleen että hei ?... eehkkä...ehkä kaikki EI olekaan huolissaan vain turvallisuudesta...ehkä kaikkien elämä EI olekaan pelkkää turvallisuuden ympärillä nyhjäämistä ja mitätöntä haaleaa nynnyyttä !? Eeeii ...ei kai nyt niin voi olla ?...Että joku EI olisi turvallisuusorientoitunut !??! Ne pitää sitten PAKOTTAA oleen niinkuin me, ja laittaan aina TURVALLISUUS ennen kaikkea ja muuta, ja pitää PAKOTTAA ne ainakin kyyristeleen kuin jotkin idiootit, jos eivät muka oikeasti pelkää. Kuten ME. Jotka siis saamme sanella olemassaolon sisällön muille. Hei näin tää vaan menee !..

Hei, hanki vitun paskapussi ELÄMÄ. Ja selkäruoto. Psyt paremmin pystyssäkin. Esim liukkaalla, vitun HEIKKO paska.

Ei teillä käy sellainenkaan mielessänne että...mm..ehkä kaikkien HEIKKOJEN TULISIKIN kuolla ??!!? Viedä surkeat geeninsä pois tieltä ?! En tiä.


Mutta eniwei, vitut siinä mistään tätin määräämästä "TURVALLISUUDESTA" ole kyse vaan Aikuisen Valkoisen MIEHEN nöyryyttämisestä ja lapsellistamisesta / "infantilisoinnista" kuten suomessakin, aivan kaikessa ja joka asiassa.

Niitä kontrollikummajaisia ärsyttää ja pelottaa ja inhottaa ajatus kyvykkäästä yksilöstä, miehestä irrallaan, ns "alfasta" tjns. Niitä inhottaa jos joku EI pissaa istualtaan (kuten se vitun nuija PubG peluri Choco tekee !! Ei vittu voi olla..totta..) ja istu kämmenet toisiaan vasten ja tuossa reisien välissä, kuten ämmät, ja supise jostain hengettömästä jonninjoutavasta pinnallisesta saatanan typerästä honottavasta paskasta ja muovisesta potaskasta.


Hei, SIITÄ siinä on kyse. Siitä on kysymys. Kommunistien tekemästä sabotaasista ja kiusasta, kuten AIVAN KAIKESSA MUUSSAKIN. Melkeinpä katkeamattomana kaikenkattavana ketjuna sittemmin vuoden 1945.

TÄSTÄ on kyse. Tästä on AINA kyse, kunnes pääsemme VIIIIHDOIN juutalaisesta loisesta eroon lopullisesti, ja KAIKISTA imbesilleistä jotka pitää niitä jonain vitun "valittuina" ja valkoisen YSTÄVINÄ tjns. 


Idiootit: ne TUHOAA aivan kaiken !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti