perjantai 28. toukokuuta 2021

Katiskavyyhti

 iltalehden juttu   

^ Linkki.


MINÄ vaadin tuolle VITUN "Vesaajalle" loppuiän vankeustuomiota, olkaa siat hyvät ja hakekaa se vitun häikäilemätön ämmä ja retuuttakaa raudoissa sinne kidnappauskeskukseenne. NYT.

Än Yy Tee NYT. Ninkun olis jo. Sassiin.


NÄEMME totisesti minkä saastan, vallanhimoisen vitun DEMONIN, kanssa olemme tekemisissä.


ELI:  jotkut tyypit, "rikolliset", joista et olisi IKINÄ kuullutkaan ilman valtion mediaa ja joiden kanssa et ole ollut tai olisi ikinä ollut missään tekemisissä, on maahantuoneet jotain vitun...waauwaauwaauu-waaa (lässähdyksen / pettymyksen se melodia)...pillereitä / tabletteja. THÄTS fakin IT ?!?!?!?

Ja TUON takia tuo Saatanan siittämä kusipää vallankiimainen ÄMMÄ haluaaa että kyseisten tyyppien ELÄMÄ kuluisi kyttäin ja muiden VALTION jäsenten pyydyksessä. TÄSTÄ on kyse. Ja tulli onkin jo käynyt VARKAISSA kuten aina, eli VARASTANUT nämä tabletit tjms. TÄMÄN te älykääpiöt näette "jonakin Normaalina™  ja hyvänä" ??!?!? Tämän takia minä näen TEIDÄT idiootteina.

Hei muuli; tuo ei liity SINUUN tai MINUUN  M I T E N K Ä ! (ilman äNnää). Eikä sitenkä. Eikä yhteenkään VITUN kyttään tai syyttelijään tms.


Eikö Jeesus itse sanonut että ennenkuin alat sölköttämään muille ja käskyttämään muita, katso ensin että puhdistat ensin OMAT silmäsi. TÄMÄ ei mene jakeluun noille jotka järjestäytyvät suuriksi RAUKKAMAISIKSI laumoiksi, kuten katujätkät, eli kytät ym. Ne luulee että niillä on jokin Muinoin Taivaastalangennut oikeutus säädellä kaikkien ihmisolentojen elämää ja sen sisältöä tällä planeetalla. Eli lyhyemmin jos haluatte asian sanotuksi niin tämä tarkoittaa että: VALTIO / kytät (sama asia) katsovat että planeetta kuuluu heille. Tämä on HEIDÄN planeettansa, minä SAAN olla tässä TOISTAISEKSI, kuten SINÄKIN, VAIN ja AINOASTAAN  Heidän Suopeudestaan.

NÄIN kytät ym ajattelee, koska ovat itsestään Saatanasta. TÄYSIN. SEINÄ. HULLUJA.


T Ä Y S I N   psykoottisen PAHOJA. Eikä tämä ole mikään näkökulma tai kanta tai henkilökohtainen mielipide tai maailmankuva tai uskomus tai vakaumus tai fiilis tai tunne tai mikään muukaan vastaava, tämä on vain ihan plein-än-simpl fakta. Asian todellinen luonne ja laita. Ja noita saatanan järjen ja luonnon vastaisia HIRVIÖITÄ ja poikkeamia te vitun paskatahrat PUOLUSTATTE ?!?!?


HAISTAKA VITTU !!! Ja  VAPAUTTAKAA tuo Ranta-Aho raukka, KAIKISTA syytteistänne. Minua ei kiinnosta hevon vittua jos joku myy ja joku toinen ostaa jotain helvetin vitun pillereitä. Vittu big fakin shit. Siinähän ostaa. Se on kai nimeltään "Kapitalismia". Joka siis on valtion erityisINHOKKI. Ihan jo siksi ettei kapitalismi tarvitse byrokraatteja ja -kratiaa eli valtiota. Se tarvii vain osaavia ja lahjakkaita yksilöitä, toinen valtion viholliskategoria numero uno, ja asioiden tarjoajia ja niiden ostajia. Ja ehkä pääomaa eli rahaa, tätä se tarvii. EI mitään vitun turhia ja painavia syöjiä, eli esim syyttäjiä ja muita luusereita paskahousuja jotka on kovia siellä kyttälinnoituksen SISÄLLÄ kyttäin höyryävän hikisen seinähullun ISON karvaisen imbesillin apinan selän takana, mihin Tavan Kansa todennäköisesti EI uskalla hyökätä kuten VÄLITTÖMÄSTI kuuluisi. Koska hoi polloi on sileäaivoisista muuleista koostuva lauma idiootteja jotka NAUTTIVAT vankeudestaan ja alisteisesta nyhjäävästä yhdentekevyyden olemassaolostaan, jota mm huumeet kai jotenkin häiritsee. Joista eivät edes TIETÄISI siis, toistan, ilman "mediaa".

En tiä... ehkä te snaijaatte, ehkä te ette snaijaa, todennäköisesti ette.

Mutta tuo ämmä on korjattava tuolta komentelemasta VÄLITTÖMÄSTI !!!! USKOKAA huviinne- Ja se VITUN VITUN VITUN Raija. Se tulee retuuttaa tukasta repien loppuiäkseen häkkiin, kun niitä "häkkejä" kerran olemassa on. Koska teidän "luovuutenne" keksii moisia ei-niin-kauhean-kauniita asioita. MINÄ tuskin olisin keksinyt koko konseptia, mutta minulla ei olekaan minkäänlaista kiinnostusta ja tarvetta pyydystää ventovieraita olentoja ja varastaa niiltä vapautta ja alistaa omaan tahtooni jne, tämä johtuu siitä että minä en ole Pimeydestä ja paha. Se on pahojen poikien juttu, ei hyvien. Samoin kuin tämä planeettakin siis ! Heheei !

*


Eniwei. Jär-vitun-kyttävää !!!  Toivon TODELLA(!!!)  TOOOODELLA että kyseinen "syyttäjä", ei kovin PASKApäinen "ammattinimike"kään(?!), joutuu ihan ITSE sinne "lusimaan" ja piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkääään. Miettiköön Saatanan Saasta siellä mitä on totisesti; tullut tehtyä.

TIETÄKÄÄ että VÄÄRIN teette, joka SIKA ja joka syyttelijä ym. Te voitte joko USKOA kun MINÄ sanon tämän tai voitte venata fyysistä kuolemaanne ja saada saman tiedon sieltä puolen, ehkä itseltään siltä primäärihepulta. Todennäköisesti venaatte. Tämä johtuu siitä että olette yhtä hulluja kuin inhottavia ja tyhmiäkin. Unohtamatta häikäilemättömyyttänne ja vallanhimoa. Ja pillun. Tai en tiä.... kytät taitaa kyllä olla jotain outoja kurjia homoja, jokin versio HOMOSTA kyttä kyllä todennäköisesti ON. Kuten lempiblogaajani sanoo vapaamuurareista, ne on vain joku omituinen masentuneiden homojen kerho. Ens-sijassa. (Ens, ei ensi).


Kytät ja Valtio hei ja hoi, minulla on teille tikkusuora VIESTI !! ===> TE ETTE OLE IHMISJUMALIA. TE ETTE OMISTA MINUA-MEITÄ-TÄTÄ PLANEETTAA. EI OLE OLEMASSA MITÄÄN TOISTEN KOMENTELUOIKEUTTA EIKÄ MYÖSKÄÄN TOISTEN TOTTELU VELVOLLISUUTTA. Sarjamurhaajat esim usein yrittää tehdä uhrilleen saman kuin kyttä ja valtio, eli pakottaa tottelemaan, se on sellaisten TODELLA vakavasti häiriintyneiden negatiivisten olentojen juttu, et sä tajuis kuitenkaa... 

Ja vaikka miiiiiiiiiiiten siinä pullistelette ja pyristelette te TULETTE HÄVIÄMÄÄN, tämä on VÄÄ-JÄÄ-MÄ-TÖNTÄ. Minähän olen jo sanonut teille !!!  JA häviätte tämän "huumeidenvastaisen faitin" ihan sata nolla. 100-0. Ja luojan kiitos siitä, hyvä niin ja kusinen rätti teidän vallanahneille kontrollikiimaisille alistamisenhimoisille luuserin tihrusilmillenne vitun puupäiset paskaläjät.


Ja hei huumeheput hoi ! Ehkä teidän kannattaisi ...mm... perustaa OMA maa ?!?!? Eikö niillä tableteilla ym tienaa ihan vitun järisyttävän paljon ? Joten miksette vain laita niitä KAIKKIA rahoja yhteen ja samaan ja OSTA omaa maata ?!  MINÄKIN olen halunnut viimeiset 20 vuotta kai, oman maan, ja haluaisin edelleen ja olen katsellut yhtä tiettyä sijaintia jopa suomlannin sisältä. Mutta miksi olla jossain vitun suomessa ? Miksei mennä ihmiselämälle suotuisaan paikkaan samantien jos siihen alkaa.


Mutta että summa summarum: nyt on aika ajaa alas VÄÄRYYSlaitos ja sen KAIKKI haarat ja osat ja versiot ja lakeijat ja muut PAHOLAISEN kätyrit. Joita siis, Hyvä Lukija, sinä pidät omanpuolulaisina ja HYVINÄ. Muutoin on se Kaaos ja Anarkia ja se on jotakin kauhean pahaa ja ei haluttavaa, toisin kuin esim just.. emmätiä..kytät ja verot ja poliitikot ja lait ja sen semmoset. Ne on jotain mistä sinä tykkäät käsittääkseni. Tämän takia minä en tykkää sinusta, ja koska olet myös hyvin todennäköisesti RUMA ja tyhmän muotoinen ja tyylitajuton ja jonkinlainen versio moukkajuntinsta ja jääräpäisempi kuin tyhmä muuli kiimassa. Ja ankea ja mitätön ja masentava ja mielikuvitukseton kusipää ja tuomitseva ja ymmärtämätön ja säikky ja pelokas ja epäurhea ja paskahousuinen ja ylisosiaalinen ja rasittava. Ja ylimielinen ja koppava. Ja omaat huonon maun aivan KAIKESSA. Tämä on H Y V I N todennäköistä.


#Syyttäjät&kytätLINNAAN!

#JAIL4COPS

#VAPAUS&ANARKIA


Jne jne. Lakatkaa vitun tosikot tuo Satanistinen paskanne. Totisesti minä SANON teille.


Minä en ilmennyt tähän alkeelliseen barbaariin ulottuvuuteen ollakseni teidän Satanistien omaisuutta ja käskyläinen ja orja.


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti