lauantai 15. toukokuuta 2021

Ällöttävät Mäntit

 Kuten tuo ^.
Suomen TV ja koko Julkisuus sinänsä on täynnä näitä vitun vastenmielisiä niljakkeita kuten tuo Amerikkalaista leikkivä Finnuiittiääliö. En tiedä kuka tai mikä tuo on enkä ole ikinä katsonut mitään missä se on mitenkään mikään osa, enkä katso tai katsoisi, mutta inhoan paljon tuollaisia. Ärsyttäviä ja vastenmielisiä, teennäisiä pikkupaskoja.


Tuo on naurettavaa suomijuntit !!! Samoin kuin se kun joissain tv ohjelmissa ja missä lie podcästeissä tjns on se tausta sellainen joku City tasoinen iso kaupunki. Hei ! Te ETTE LIITY sellaiseen / siihen MITENKÄÄN !! Hahaa. Se EI LIITY teihin vitun maalaisjuntit mehtälääset !!!


Te olette METSÄNjunuutteja, ETTE mitään cityihmisiä. Minussa on OIKEASTI vähän sitä cityihmistä, mutta teissä EI. Joten jos lakkaisitte tämän lapsellisen ja "infantiilin" ja naurettavan, rahtikultinomaisen, pyrkimyksenne assosioida itsenne jotenkin, epätoivoisesti, Valkoiseen Läntiseen Sivilisaatioon !?!?!? TE ETTE LIITY TAI KUULU SIIHEN MILLÄÄNLAILLA TAI TAVALLA MITENKÄÄN !!!
Tehkää tai luokaa vitun tiukkapipoiset Ryssäläiset juopot omanne !! HAHAHahahahaha ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!


Te olette vain vaivaannuttavia alivertaisia tuppautujia. Rumia menninkäisiä inhottavine ja tiuskivine Etatistisine asenteineen ja kivikautisine moraalikäsityksineen ja tapoineen päivineen.


Suksikaa vain vittuun, lyhyestisanoen.
Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti