sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Naamarikultti™

 https://www.youtube.com/watch?v=U77MA42hrHA&ab_channel=PaulJosephWatson


Paul Joosefin uusin.





"Tässä. Kato tässä, niiin, nääs, siinä on MaskiKultistin aivot".




Hahahha...ai jukolauta  Mmmmm...haaöoummmmmm.... alkaako kenestäkään muusta vaikutta siltä että Holokansi on vioittunut ?! Elämme jonkinlaisessa... en tiä... oudossa kauko-ohjatussa imbesillirobottien keharien karsinassa ja aitauksessa ... ?...  Jotakin sinnepäin.

Juuri kun sitä luulee että "ei ne onneksi nyt ainakaan enää tämän tyhmemmäksi VOI tulla!...eihän?!..ei kai ne saatana voi?!..." niin nin...no ...ne vetää RÄIKEÄSTI sairaammaksi.

Ette te kovin vitun hönöjä typeryksiä o ?!?!?!  Ei voi olla TODELLISTA. Ei Kristus perkele voi olla.

Jumalauta aivan uskomatonta !! Ja varoitus, videossa niin typerää kuvottavuutta ja kuvottavaa typeryyttä että osia täytyi katsoa äänettä ja käännellen katsettaan välillä pois, ei jukolauta ei tuota voi edes KATSOA !!!


JÄRKYTTÄVÄ PIMEYS peittää Maata.


Ei kiitti !






Ja hei, idiootit ! Ps. Tuo doktoori Vautsi on pelkkä hönö, ruma vanha mitätön yhdentekevä nolo ja naurettava ruma äijännahjus, kurppa sieltä vähäteltävimmästä päästä. Mitätön imbesilli kuten Bidee joka leikkii ihan pokkana Trumpin tuolilla Amerikan Presidenttiä ja mumisee ja hönöttää ihan mitä vittua sattuu sillähetkellä nuhjuisissa virtsaisissa paskapään aivoissaan ilmenemään. Absoluuttisen superkyvytöntä ja ultra-mega-epä-pätevää paskasakkia. Ja hei ääliö; se oli TRUMPIN ansiota että saatte lohduksenne vitun kuvottavat nynnyt edes tuon myrkyn minkä lykätä käteenne. Josko sillä se typerä perkeleen paniikkinne laskisi, ja ehkä verenpaine. Toivottavasti ihan nollaan saakka. Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti