keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Bitcoinista...

 MB linkki 1

MB linkki 2


Toinen kehuu ^^^ bittirahan ällistyttävää arvonnousua ja toinen manaa sen kaatuvan hetkenä minä hyvänsä, kuten on tehty viimeiset 100 vuotta. 

Katsoin eilisen Himmeän Hölmön eli Dim Fuulin eli Dim Foolin eli Tim Poolin lähetyksen ja se oli poikkeavan mielenkiintoinen. 1 sen parhaita jaksoja, ei yhtä kiehtova kuin oli se legendaarinen Alex Jones ja Michael Malice, neuvostoryssä-jutku joka puoltaa minun lisäkseni Anarkiaa väsymättä(!),  ja tällä kertaa oli vieraana se joku Max mitä se on aina maininnut ohimennen ja että jos olisi uskonut kyseistä tyyppiä silloin bitticolicon alussa, olisi Tim ...melko rikas. Tarkalleenottaen  Tim taisi sanoa että olisi saanut n 7 dollarilla tai 70 centillä tai ilmaiseksi(!!)  7,300 bitcoinia !!!! Se tarkoittaa että sillä olisi kohta n 8 MILRJARDIA taalaa !!! Ei varmaan vituta joka ohikiitävä sekunti !! Hahaa...oivoi.. Tim siis sanoo että se on kohta miljoonan per kolikko ja en näe miksi EI. Siihen suuntaan se menee.


Mutta eniwei, tuo eilinen digiraha jakso oli oikein kiehtova ja opin siitä muutamia asioita, mm tämän nykyisen "fiat rahan" olemuksesta ja tulin aatelleeksi että tottatosiaan, kuten Tim sanoo, rahan se ARVO tai se miksi se on "legitiimiä / käypää" perustuu VAIN ja ainoastaan siihen että ihmiset(!!) USKOO sillä olevan arvoa ja LUOTTAA siihen. Thätsit ! Siinä kaikki. Raha = LUOTTAMUSTA.

Amerikan Dollari on entinen ja historiaa ja joutaa Saatanan syyläinen jutkuraha ollakin ! Joten kuultuani bittikolikosta siltä "gurulta" ... ihastuin siihen jo jonkun verran, eritoten siihen että se EI. OLE. MINKÄÄN: V A L T I O N (!!)  kourissa !! Se on de facto ANARKIAN raha !! Täten AINOA todellinen Vapaa Valuutta !


Onhan se uusi ja outo, mutta hay; se on VAPAA valtiosta !! VAPAA JUUTALAISISTA !! 

Olenhan minä tätä jo monasti aiemminkin sanonut, mutta että MEIDÄN täytyisi ihan tasan TODELLA ja oikeasti mm ja vain: PERUSTAA OMA RAHA

Tämä on vaikeinta niille joilla on säästöjä ja jotka ovat keskittyneet elämässään vain "kartuttamaan varallisuutta", eli kaikille Sieluttomille Piruparoille. Joille me sieluullisemmat kyllä olemme yrittäneet opettaa ja koittaneet toitottaa tässä satojatuhansia vuosia yhtäjaksoisesti että ÄLKÄÄ tehkö niin !! Mutta kun ei mene jakeluun nin ei.

Hei, kerätkää ja rakentakaa sitten saatanan tollot, ja mankukaa menetyksiänne. Mutta kuitenkin, OMA RAHA antaisi jo vähän OMAA VAPAUTTA. Kuten fyysiset omat ASEETKIN.

Pistäkääpä kaikki tämä mietintämyssyynne. Ihan OIKEASTI.

NE ei tee sitä, se täytyy ITSE tehdä. Ja tokihan meillä jo bittikolikko ON. Mutta miksei tehdä omaa ...jotakin. Keksikää kaikki jokin oma idea, ehkä se jopa joskus ottaa tuulta alleen.


Minä jään miettimään tätä omalta osaltani, sangen tosissaan. Ja kyllä, jopa koirakolikkoa aattelin jos hommais. Vaikkakin Mäx sylki sen alimpaan Helvettiin. Mutta koirakolikko = koirakolikko.


Ai miin... se on jo tuollainen "juttu" itsessään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti